FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Cinsellik

Bakir Erkek..?

Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Bakir Erkek..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim bu konuda özellikle sormak istedigim bisi var arkadaslar bilmiyorum dogru cevabı bulabilecek varmı.. ama biz erkekler ister istemez bekarete önem veriyor birçoğumuz.. bu kadınlarda neden böyle degil bilmiyorum.. yani ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-08-2008, 08:19 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

PCKOLOK is on a distinguished road
Unknown Bakir Erkek..?

Benim bu konuda özellikle sormak istedigim bisi var arkadaslar bilmiyorum dogru cevabı bulabilecek varmı.. ama biz erkekler ister istemez bekarete önem veriyor birçoğumuz.. bu kadınlarda neden böyle degil bilmiyorum.. yani sırf bu erkeklerde anlaşılmıyor diye degil heralde.. onlarda bekarete önem veriyorlarmı açıkcası kendilerine soruyorum bu soruyu.

heryerde kadın bekareti önemlidir erkekte ise bekaretsizlik diye yazılıp çiziliyor.. olayın aslını bide kendilerine sormalı.. her iki türlüde düşünen vardır sanırsam ama garip bişey..

yani şimdi biz erkekler asık oldugumuzda.. bırakın evlenmeyi bilmem neyi bunun öncesinde normal bir iliskimiz varsada.. açıkcası tercihimiz bekarettir ister istemez. Benim için fark etmez diyenlere rastlanırmı bilmiyorum ama öyle diyenler bile ister istemez bakir olsa daha iyi olur derler. psikolojik bişey.. aşık oldugumuz insanın (ki genelde bu insan bize çok güzel görünür) o güzelligin.. bir zamanlar baska bir erkekle olmuşsa bir ilişkisi öğrenince bizi sarsar ister istemez değilmi? :) yani kadınların bu noktada anlamadığı.. burada bizim için önemli olan bir et parçası yada kan değil  sadece bizden önce bir başkasıyla yapması elbetteki onu kirletmez ama toplum öğretisimidir bu acaba.. bizi rahatsız eden. Psikoloklar kadının mahremiyetinin hep bilinç altımıza temizlik-saf lıkla bağdaştırılarak empoze edildiğini söylüyor.. erkeğin buna önem vermesinin tek nedeni bu olmamalı bence 

ee.. kadınlarda bu neden böyle degil..? hatta birde tam tersini düsünmelerini anlayamıyorum.. gerçekten çoğunluğu tam tersinimi düşünüyor. Öğrenmek istiyorum doğrusu  bu baslık altında tartışalım.. yani “kadının neresine dokunacagını bilmeli bir erkek.” Diyorlar.. bunun içinde tecrübe şartmış.. mış.. yahu bu ne saçma bi çelişki kadınlar seveceği insanın sahidende önceden birileriyle ilişkiye girmesinimi istiyorlar anlayamıyorum dogrusu..
PCKOLOK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 29-08-2008, 08:31 PM   #2
Uye

sebahat35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her an herşey değişebilir.

Blog Mesajları: 2
sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor
Cevap: Bakir Erkek..?

Alıntı:
PCKOLOK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bu konuda özellikle sormak istedigim bisi var arkadaslar bilmiyorum dogru cevabı bulabilecek varmı.. ama biz erkekler ister istemez bekarete önem veriyor birçoğumuz.. bu kadınlarda neden böyle degil bilmiyorum.. yani sırf bu erkeklerde anlaşılmıyor diye degil heralde.. onlarda bekarete önem veriyorlarmı açıkcası kendilerine soruyorum bu soruyu.

heryerde kadın bekareti önemlidir erkekte ise bekaretsizlik diye yazılıp çiziliyor.. olayın aslını bide kendilerine sormalı.. her iki türlüde düşünen vardır sanırsam ama garip bişey..

yani şimdi biz erkekler asık oldugumuzda.. bırakın evlenmeyi bilmem neyi bunun öncesinde normal bir iliskimiz varsada.. açıkcası tercihimiz bekarettir ister istemez. Benim için fark etmez diyenlere rastlanırmı bilmiyorum ama öyle diyenler bile ister istemez bakir olsa daha iyi olur derler. psikolojik bişey.. aşık oldugumuz insanın (ki genelde bu insan bize çok güzel görünür) o güzelligin.. bir zamanlar baska bir erkekle olmuşsa bir ilişkisi öğrenince bizi sarsar ister istemez değilmi? :) yani kadınların bu noktada anlamadığı.. burada bizim için önemli olan bir et parçası yada kan değil  sadece bizden önce bir başkasıyla yapması elbetteki onu kirletmez ama toplum öğretisimidir bu acaba.. bizi rahatsız eden. Psikoloklar kadının mahremiyetinin hep bilinç altımıza temizlik-saf lıkla bağdaştırılarak empoze edildiğini söylüyor.. erkeğin buna önem vermesinin tek nedeni bu olmamalı bence 

ee.. kadınlarda bu neden böyle degil..? hatta birde tam tersini düsünmelerini anlayamıyorum.. gerçekten çoğunluğu tam tersinimi düşünüyor. Öğrenmek istiyorum doğrusu  bu baslık altında tartışalım.. yani “kadının neresine dokunacagını bilmeli bir erkek.” Diyorlar.. bunun içinde tecrübe şartmış.. mış.. yahu bu ne saçma bi çelişki kadınlar seveceği insanın sahidende önceden birileriyle ilişkiye girmesinimi istiyorlar anlayamıyorum dogrusu..
ben bakir yad a bakir olmayan erkek diye sorgulamam, aynı şekilde kadınların da sorgulanmasına karşıyım.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 29-08-2008, 08:46 PM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Unknown Cevap: Bakir Erkek..?

Alıntı:
sebahat35´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bakir yad bakir olmayan erkek diye sorgulamam, aynı şekilde kadınların da sorgulanmasına karşıyım.

sorgulanması değilde ayrımı yapılmasına, seçilmesine karşıyım demek istediniz sanırsam.. yoksa sorgulama derken insan beraber oldugu kişiye sorar tabiki bu tip şeyleri.. :)

ama sizin dediginize katılmıyorum çokta :) belki haklısınız ama bu psikolojik yani.. biz erkekler aşık oldugumuz kişinin genelde bakir olması tercihimizdir. yani burda işin özü şuki " daha önce birisiyle yada birileriyle cinsel ilişki yaşamış " olmasını istemeyiz o insanın.. :) böyle bir yapımız var erkekler olarak..

benim sordugum ise aynı şey kadınlarda neden yok.. hatta bazıları tersini sölüyor..
Alt 29-08-2008, 08:49 PM   #4
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Eskiden işler nasıl yürüyordu bilinmez ama şimdilerde cinsellik evliliklerde büyük önem taşıyor... Evli değilim lakin aldatmaların ve aldatılmaların çoğu bu yüzden.
Ünlü büyüğümüz Cem Yılmaz der ki ; '' Eğitim şart''
Alt 29-08-2008, 08:50 PM   #5
Uye

sebahat35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her an herşey değişebilir.

sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor

Alıntı:
PCKOLOK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sorgulanması değilde ayrımı yapılmasına, seçilmesine karşıyım demek istediniz sanırsam.. yoksa sorgulama derken insan beraber oldugu kişiye sorar tabiki bu tip şeyleri.. :)

ama sizin dediginize katılmıyorum çokta :) belki haklısınız ama bu psikolojik yani.. biz erkekler aşık oldugumuz kişinin genelde bakir olması tercihimizdir. yani burda işin özü şuki " daha önce birisiyle yada birileriyle cinsel ilişki yaşamış " olmasını istemeyiz o insanın.. :) böyle bir yapımız var erkekler olarak..

benim sordugum ise aynı şey kadınlarda neden yok.. hatta bazıları tersini sölüyor..
o konuda bişey diyemicem ozaman, bayan olarak görüşümü söyledim.
Alt 29-08-2008, 09:08 PM   #6
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
21. yuzyılda hala bu konular konusuluyor ya, bız bı adım bıle ılerıye gıdemeyız, her konuda!
Maalesef hala ülkemizde bu yüzden işlenen cinayetler varken bir kadın olarak beni neyin akladığını ve buna erkeklerin neden ihtiyaç duyduğunu hala anlamış değilim..
nedir bunun adı;
gelenek mi?
töre mi?
cehalet mi?
yoksa güvensizlik mi?
Alt 29-08-2008, 09:14 PM   #7
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yo, yo bunlar cok agır Sevgılı Guney! Hıclıklerın ulkesı sakınlerının, hıc goruslerı dıyelım mı, ne dersın?
kesinlikle katılıyorum ama kısmen;
"hiç" lerin görüşleri diyelim....
ve
" benim hala umudum var
isyan etsende istediğin kadar
inat etsen bile
bırakmazlar"

şahitleri var...
Alt 29-08-2008, 09:26 PM   #8
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

Erkek sonuna kadar bakir olmali, kadin eline degmemis olmali , bence
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-08-2008, 12:22 AM   #9
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Unknown Cevap: Bakir Erkek..?

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkek sonuna kadar bakir olmali, kadin eline degmemis olmali , bence
vallahi erkek içinde kadın içinde hangisi olmalı bişi diyemiyecem şuan kafam karıştı bu konuları sorgulamaktan :)

ama halada sordugum sorunun cevabını alabilmis degilim.. sanırım konuya cvp yazan arkadaslar ana baslıkta yazdıklarımı uzun diye okumadılar hepsini :)
Alt 30-08-2008, 12:41 AM   #10
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

tabii hemen konuya atladin pusucu senin testin kirilmis, bakir degilsin onu biliyoruz. bakalim seni kim alicak. bittin sen bitttin . supermeydani gunde 100.000 kisi geziyo bunun yarisi kiz olsa yil sonuna kadar 50-60 milyon eder buraya bakan
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil