![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Bakir Erkek..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Yürekli10 ´isimli üyeden Alıntı Masterlord yazdıklarımda bir çok şeyi yanlış anlamışsın. "kendini sana saklayan bakire dürüst kız nerden bulmayı düsünüyosun" : Bakire kız çok ama tabi hiç dokunulmamış kız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konuyu farklı yönlere çekerek biseler ispatlamak yazdıklarımı saptırmak doğrumu ??? ben dedimmi biz erkeklerin namusu koruması gerekmio , gidip her istedigimizi yapabilirz diye.. öle bise demedim sölediklerimde saptırılcak yada yanlıs anlasılcak bise yok esitlik konusuna zaten hiç girmiyorum pek çok yazıda bu görüsümü net bise sekilde acıkladım esitlik, adalet , saygı , hosgörü ciftler arasında gerekli ancak ben kadınla erkegin HER KONUDA esit olabilcegi hayaline inanmıyorum bugüne kadar olmadı, bundan sonrada olmucak erkek napıyosa aynısını benim de yapmaya hakkım var diyen bi kızın herseyinden süphe ederim zaten(namusundan , dürüstlügünden, temizliginden) erkegin yapısı, yetistirilme tarzı,hayata bakısı, ve gelenek görenek adetler farklı oldugu için bizlere bu konuda kısıtlama asırı derecede getirilmemistir..... 32 yasındasınız evleneceksiniz belkide ama bi uzmana gitsenizde size aynısını söyleyecek bu kadar zmn cinsel faaliyette bulunmamış olmanın verecegi üzüntüleri ilerde sıkca yasıcaksınız(yani cinsel hayatınız hiçte iyi olmayacak) evlilik yası 25_35 tir bi erkekte cinsellik yası en geç 22 olmalıdır ki ozmn bile geç olmaktadır ne yazıkki ''Sende namus kavramı yok tabi sen dilediğince yaşa cinselliği, evlenmesende dilediğinle birlikte ol keyfine bak. Kadına gelince namusunu korumalı hiçbirşey yaşayamaz yasak! Ne güzel bir adalet bu. Senin ne özelliğin var peki, seni kadından üstün kılan bir şey mi var. Senin namusun yoksa değerlerin vardır. Bu değerlerde bakir kalmak için yeterlidir.'' ben zaten evlilik dışı ilişkiye karsıyım bu konuda yorum yaparken niye kadınla erkegi karsılastırıyosunuz 2 ayrı cinsiyet varsa, muhakkak farklılıklarda olacaktır nasıl ki her insan birbirine benzemez, 2 ayrı cinsinde birbirinden farklı olması kaçınılmazdır... erkek olmam tabiki her istedigimi yapabilcegim anl***** gelmez ama yaparsamda beni yadırgıyan olmaz bi erkek isterse bakir kalabilir, tabi karsısındakide gerçekten DOGAL bakireyse bu söledigin hayal zaten: ''ve eğer birlikte olduğum kız beni kandırıyorsa da o onun kaybetmişliği olur. Bir insanı kandırmakta öyle çocuk oyuncağı değil. Biraz aklını zekasını hayat tecrübesini kullanan kişi de kolay kolay kandırılamaz. '' hayat tecrübesiyle her sey olmuo bahsettigim cinsel tecrübe , oda size yok dolayısıyla o sizi kandırmak isterse bunu rahatlıkla basarabilir cinsellik akılla zekayla deil tecrübe ile anlasılır daha önce hayatında hiç pasta yemeyen birine pastayı nasıl anlatırsınız??? ve o pastanın bozuk olup olmadıgını nasıl anlıcaksınız??? bence anlayamassınız ins sevdiginiz kız temiz ve dürüst biridir iyi birine benziyosunuz sadece bilesiniz diye yazdım ''Belirtmek isterim birde birlikte olduğum kızda 32 yaşında ve geçmiş yılların acısını ikimizinde çıkarmak isteyeceği heyecanını taşıdığımıza inanıyorum'' cinsellik baslayana kadar beyininiz sizi kandırır, cinsel hayatınızın ilk 1 yılı muhtemelen çok kötü geçecek ama istekli olmaya çalısmanız güzel ins bi sorun yasamassınız saygılarımla iyi forumlar | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6 ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Alıntı:
"bu kadar zmn cinsel faaliyette bulunmamış olmanın verecegi üzüntüleri ilerde sıkca yasıcaksınız(yani cinsel hayatınız hiçte iyi olmayacak) " : burada demek istediğiniz nedir. Bu duyguyu şimdiye dek yaşamamış olmak mı yoksa cinsel tecrübeye sahip olmamak mı? | |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sadece bildigim konu hakkında sizin sölediklerinize bakarak fikir yürütüp yorum yaptım cinselligi ister yaşar ister yaşamassınız , sizin görüsleriniz sizin yasayıs biçiminiz ona göredir, sonuçta hayat sizin hayatınız ben ileride olabilcek sorunlardan biraz bahsettim hepsi bu kastettigim sey cinsel yönden zorluk çekeceginizdi neyse iyi forumlar dilerim yorumumu dikkakli okuyun beni anlarsınız iyi forumlar | |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 163 ![]() ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Bence bunun tek nedeni var.İnsanın kendisiyle çelişmesi ve bunu kabullenmemesi.Bir erkek ele alalım.Ergenlik dönemine girince yani lise dönemi bu konu resmen gurur konusu haline getirilior.Senin kaç ilişkin oldu benim su kadar oldu hatta su millilik kavramı.Erkekler bu arkadaşların bu konuşmaların arasında kendi ilişkilerini sadece milli olma sayısını arttırma olarak yaşıyor.(Belki de temiz duyguları olan bir kızın hayatını yalanlarıyla kandırıp hayatını bile karartio bu ayrı mesele)Sıra üniye gelio ki okuosa o da..Büyüklerinin sözlerine kulak asıyor bu defa üni okuyan her kıza KÖTÜ(!!!) gözüyle bakılıor.Haatta en son moda da şuydu 3.sınıfa kadar ciddi düşünme sonra yavaş yavaş ciddi ilişki bulmaya çalış(Bu CİDDİ kelimesini herkes kullanıo ama çoğu ciddi kavramının ne olduğunu bilmiyerek kullanıo bu sözü)Sonra askerlik zamanı gelio.Yine arkadaşlar 6 ay bu sefer askere bi MiLLi olup da git diolar ve biçok kişinin askerlik öncesi askerlikte izin günleri ve askerlik sonrası ilk nereye gittiğini herkes bilir..Tüm bunların içinde yaşayıp büyüyen bir erkek evleneceği kız arkadaşının bakire olmasını ister.Çünkü hayatı boyunca yaşadıkları tüm ilişkiler hep anlatılan yaşanılan her cinsel ilişki de arkadaşlar arasında konuşulan(argo olarak konuşulan) konu olunca ilk düşündüğü de bu olur.Benim kız arkadaşım hakkında da başka bir erkek bu şekilde konuştu ve tabi şuan da o kişi bu kıza aynı gözle bakıyor die düşünür..Bu da onda bir utanma duygusu yaratır.Yanlış olan şu ilişki kavramını bize özel olarak yaşamamamız.Bunu zamanı gelince gurur konusu bile yapıp anlatmamız.Bu olduğu sürece bekaret kızlarda önemli bir tabu olarak kalmaya devam edicektir ülkemizde bu benim fikrim.Katılırsınız katılmazsınız saygı duyarım. Bu arada kadına gelicek olursak da kadın olmadığım için onların ortamında bu konuların nasıl konuşulduğunu bilmediğim için net bir cvp veremem ama düşündüğüm evli kadınların cinsel hayatta hep mutsuz oldugunu gören bekar kadınların böle bir eş istememesinden dolayı sözde TECRÜBE edinmelerini isteyebilir erkeklerin.Yani bir nevi kendilerini düşünmeleri..Tabi böle bişey sadece saçmalık olabilir.Cİnselliği yaşayarak tecrübe edinmek saçmalıktır hem kadın hem erkek için de.Çünkü her insan harklıdır.Her insanın daha çok haz duydugu ilişki türleri,biçimleri,süresi ve bedenindeki bölgeleri farklıdır.Bu yüzden bu tecrübe olmaz bir bayan için kocasının önceden cinsel ilişki yaşamış olması. |
| | |
| | #25 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Alıntı:
gerçi bu arada ben konuyu açarken bu konuyla ilgili tek bir soru sormuştum.. ama bunun dışında konuyla ilgili ne varsa dökmüşsünüz :) ztn. cevabı pekte mümkün gibi gözükmüyor :) nede olsa erkeklerin aksine kadınların bu konudaki görüşleri hakkında kesin bir sonuca veya çoğunluğa varmak mümkün değil :) çünkü herkezden farklı bir düşünce ortaya atılıyıor :) kimisi diyor elinin kiri dersiniz ya o misal ben önem vermem.. kimisi diyor.. bencede en az kadınınki kadar önemlidir erkeğin bekareti.. burda bu cevapları alabildim iyi gene :) bazıları ise tecrübe gibi saçma sapan şeyler söylüyor :) bu tecrübe dedikleri şeyin cinsellikte psikolojik açıdan biraz daha rahat olmak dışında cinsellikle enn ufak alakası olmadığını çok güzel açıklardım aslında ama neyse.. buraya yazılmaz. onlar kendilerince tecrübeli, bakire olmayan erkek bulsunlar kendilerine :) Konu PCKOLOK tarafından (04-10-2008 Saat 09:17 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #26 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: kayseri Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Evlilik dışı kurulan ilişki günümüzde her ne kadar bazı kişilerce normal veya bir hak gibi veya özgürlük gibi görülse de dinen yasaklanmasının birçok sebepleri olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum.Batı dünyasında yaygın olarak kanıksanmasının sonucunda neler oluşabileceğini anlamak için bir çift göz yeterlidir.Yetimhanelere bakılabilir mesela.İsmi lazım olmayan bir tanıdık annesinin bu ilişkisi nedeniyle kafasında babasına dair bir şüphe ile yaşaması yeterince mutsuz etmişti.Aynı duyguları babasının yaşadığını da tahmin ediyorum. Kızlık zarının sadece kadında olması ise erkekeğin evlilik dışı ilişkileri kendine verilmiş bir hak görmesi de en az bayanın yapması kadar çirkin bir utanç meselesidir.Elbetteki önemli olan bir et parçası veya kan pıhtısı değildir.Ama önemli olan bunun temsil ettikleri ve kadın/ erkek ruhunda, vicdanında ve dahi toplumsal yapıda oluşturacağı tahribattır. Şunuda belirteyimki evlenip boşanan insanlar bu açıdan diğer insanlar kadar namusludurlar fikriyatımca. Allah herkesi bu hayasızlıktan saklasın. Konu avşarbeyi tarafından (05-10-2008 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #27 | |
yazdıklarına katılıyorum güzel yorum kardes konunun özünü kısmende olsa güzel yakalamıssın......... | |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Tüm erkekler yalancı değildir fakat hiçbir kadında melek değildir.... bizim ülkemizde ilişki yasamayan kız kalmadıysa ya o avrupa yada amerika ne yapmalı cok merak ediyorum....hayatta herseyin bir sırası var sen o sırayı bozupta sonra yapman gereken seyi önce yaparsan ve onuda topluma yansıtırsan bu toplumda kaos yaratır......herseyin basladıgı yer neresi sizce özenti herseyin bası özentii gecenlerde gördüm adam cafe acmıs...Adı da DÜRRÜMS dürüm koyamıyacak kadar acizmi kalmıs acaba yada iş yapamamasından mı korkuyor...tabikide tasları herkesin oynadıgı gibi oynamak istiyor....Sen simdi amerikada ki avrupadki cıplakalr kapmlarını görüp partide sex yapanlara özenip bunu ülkende yapmaya kalkısırsan olay buraya kadar gelir...Hemde örf ve adetin Türk milleti için hersey oldugunu bildiğin halde.....neyse haekese iyi keyifli geceler esen kalın... |
| | |
| | #29 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: Bakir Erkek..? Merhaba. Bende senin gibi 32 yasindayim ve bakirim, fakat zamaninda evlenmedigim icin cok pismanim. Gerci agir depresyon yasayan bir insanim. Ruhsal hastaligim (angsiyete, sosyal fobi, depresyon) normal bir hayat yasamami engelliyor. Dogrusu evlenebilecegimi hic sanmiyorum. Kotu olan cinselligi yasamamak degil, omur boyu yalniz yasamak zorunda kalmanin verdigi korku. Son gunlerde intihar etmeyi cok dusundum, hic gucum kalmadi. Pazartesi psikiyatriste gidiyorum elektro sok terapisi isteyecegim. Allah'a inancim olmasaydi bir saniye bile beklemezdim derhal intihar ederdim :( |
| | |
| | #30 | |
intiharı düsüncegine hayatın bizzat kendisiyle tanıs ne bakirliği ![]() kendini sana saklıyana sen saklarsın. bu zmnda öle kız kaldımı, kaldıysa bile sana denk gelme ihtimali yok gibi bise ![]() hayattan out lanmadan bence harekete geç ekonomik durumun iyise yada yasadıgın sehir büyük sehirse bas parayı hayatını yasa kendini saklama hikayesinede inanma kendine bosuna eziyet etme intahar etcegine git zina yap , öteki tarafta zinanın affı var hiç olmassa evlenincede kızların yaptıgı gibi söle bi yalan bakirim de çık işin içinden çok zor deil tüm bunlar kısasa kısas, hayatta temiz kız kaç tane kaldıki ![]() çogunun bakireligide suni bakirelik gözlerinin içine baka baka yalan söyleyen tiplerde muhakkak çıkar karsına kasma kendini öteki tarafta bi allaha hesapp vercen nasısa bas parayı çöz olayı yada yasadıgın sehirde ortam müsaitse partilerle çoş eskiden bende bakirliği savunurdum hepsi büyük bi yalan en iyisi terör estirmek, aktif ol..... hayat seni silecegine sen hayatı sil vijdanın çok rahat olmasada intahar durumundan daha iyidir..... fazla iyi niyetli olmak iyi deil arkadas cevreni genislet ve ordan uygun bi sekilde ortamların içine gir sex zaten kendiliginden olur o sekilde......... ellerine fazla yüklenme , vucud öle alırsaki bakir olduguna göre çok fazla alısmıs normal sexte asırı zorluk yasıcaksın özellikle ilk 2 sex zor olucak sonra vucudunun yapısına baglı olrk , dıs cevreye uyum saglarsın...... dünyanın civisi çıkmış karsındaki dürüstse sende öle olursun... ZATEN ÖLE KIZA CAN FEDA.. ama ne yazıkki öleleri yok denecek kadar azaldı..... dürüst deil ve pislik yapııyosa, 10 katını sende ona yap ![]() hayat herseye ragmen yasamaya deger böle bi konu için sakın ölmeyi düsünme zaten erkeksin , piskolojin kolay kolay bozulmaz ( yapı bakımından) haydi bol sanslar , gir hayata mahvet onlar milli takıma katılmanın zmanı çoktan gelmis hatta geçmis bile ilerle biraz pro lige adımını at...... bol sanslar........ terminatörde arnold ın dedigi gibi ASTALAVİSTA BABY | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |