FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Cinsellik

Bakir Erkek..?

Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Bakir Erkek..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Beylerbeyi ´isimli üyeden Alıntı Sımdı burda bekaret tartısması mı yapacagız, nıye bu kadar cok ustelenıyo kı bu? Bekaret senın ıcın onemlı ıse, bakıre bı kız alırsın yada bı kadın ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-08-2008, 12:36 AM   #11
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

PCKOLOK is on a distinguished road
Icon13 Cevap: Bakir Erkek..?

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sımdı burda bekaret tartısması mı yapacagız, nıye bu kadar cok ustelenıyo kı bu?

Bekaret senın ıcın onemlı ıse, bakıre bı kız alırsın yada bı kadın ıcın bakırlık onemlı ıse bula bılıyosa kendıne bakır bı koca alsın.

Ben hala anlam veremedım sızın ısrar ıle bunu sormanıza, hayırlar ola...
kardes ben senin şu yazdıklarına anlam veremedim.. cvpta yazamıyorm kusura bakma.. sen en iyisi şu alttakini okuyuver.. sonrada sağ üstten 1. sayfaya tıklarsın.. tekrar konuya bisiler yazma geregi duyarsan tabi.. yapıver bi zahmet.. içeriği bilmeden laf atmamalı millete degilmi.

Alıntı:
PCKOLOK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
halada sordugum sorunun cevabını alabilmis degilim.. sanırım konuya cvp yazan arkadaslar ana baslıkta yazdıklarımı uzun diye okumadılar hepsini :)
PCKOLOK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 21-09-2008, 01:07 AM   #12
Uye

Masterlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Azdan az , Çoktan çok gider...

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor
Post Cevap: Bakir Erkek..?

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef hala ülkemizde bu yüzden işlenen cinayetler varken bir kadın olarak beni neyin akladığını ve buna erkeklerin neden ihtiyaç duyduğunu hala anlamış değilim..
nedir bunun adı;
gelenek mi?
töre mi?
cehalet mi?
yoksa güvensizlik mi?

bazı erkeklere göre töre
bazı erkeklere göre (gelinen teknolojide) güvensizlik
bazı erkeklere göre düsünce yapısı, fikir, muhafazakar olması

bu konu bence önemsenmeli
erkek bakir olmalımı, o bayan arklara kalmış bise(onların düsünceleri)
ama ülkemizde kadının bekareti eskisi kadar önemsenmemekte
simdiden igrenç avrupanın tuzagına düstük( hata dedikleri sisteme bizde bulastık)
allah sonumuzu hayır etsin diyorum
Masterlord isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 21-09-2008, 01:19 AM   #13
Yeni Kayıt

Aybihoş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dalaletin delaleti olmak neyime ? Desturum !

Aybihoş is on a distinguished road
Cevap: Bakir Erkek..?

gerçekden de haklısın
evet çoğu kişi erkeklere bu konuda dediğin gibi
'tecrubelı olmalı ' şeklınde dusunuyorlar
hatta ılıskılerde yapsın ki nolucak..??
dıyen çok kısı var
çok doğalmış gibi davranıyorlar
HAYIR..!
bunu bu hale tamamıyle halk getirdi
halbuki yasak ve caiz oluşu her ıkı tarafadır
Allah bunu her ıkı cınse de yasaklamıs
ama bızım çok bilir halkımız erkeklerde çok normal karşılıyor
bir bayan olarak
yadırgıyorum
sevdıgım erkeğin başkasıyla boyle bısey yaptıgı aklıma gelınce
MİĞDEM BULANIYOR..!
ben doğru bulmuyorum
bi erkek ıcın bayanın bekareti ne kadar onemlıyse bir bayan için erkek de oyle olmalı
suçsa aynı suç değil mi ?? gunahsa aynı gunah..
ama malesef herkes okadar normal buluyorkii
senı de ınandırıyorlar..
inanmasan da evde kalırsınn bu da var taby :))
bende çok merak edıyorum bunu yapmayan bır erkek var mııı ??????
Aybihoş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-09-2008, 01:48 AM   #14
Uye

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor

Alıntı:
Aybihoş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekden de haklısın
evet çoğu kişi erkeklere bu konuda dediğin gibi
'tecrubelı olmalı ' şeklınde dusunuyorlar
hatta ılıskılerde yapsın ki nolucak..??
dıyen çok kısı var
çok doğalmış gibi davranıyorlar
HAYIR..!
bunu bu hale tamamıyle halk getirdi
halbuki yasak ve caiz oluşu her ıkı tarafadır
Allah bunu her ıkı cınse de yasaklamıs
ama bızım çok bilir halkımız erkeklerde çok normal karşılıyor
bir bayan olarak
yadırgıyorum
sevdıgım erkeğin başkasıyla boyle bısey yaptıgı aklıma gelınce
MİĞDEM BULANIYOR..!
ben doğru bulmuyorum
bi erkek ıcın bayanın bekareti ne kadar onemlıyse bir bayan için erkek de oyle olmalı
suçsa aynı suç değil mi ?? gunahsa aynı gunah..
ama malesef herkes okadar normal buluyorkii
senı de ınandırıyorlar..
inanmasan da evde kalırsınn bu da var taby :))
bende çok merak edıyorum bunu yapmayan bır erkek var mııı ??????

öncelikle cinsiyetiniz profilinizde erkek olrk gözküyor
niye dogrusunu en bastan isaretlemediniz ????
sizin sölediginiz konuda esitlik tartısılır
ben sadece bu yönde farklı düsünmekteyim
dediginiz gibi allah her 2 cinsede yasaklamış
ancak erkek ne yaparsa bende aynısını yapabilirim düsüncesine bende tamamen karsıyım
toplumumuzda erkeklerin tecrübeli olması yeglenir pek çok kişi tarafından ( ve bayanlarda dahil)
bunu sebebini ben size söyleyeyim

kadın namustur,koruması gereken bi bekareti vardır(evleninceye dek)....
bu bunu koruyamassa(nefsine yenik düserse) toplumdan dışlanır ve adı çıkar
bana görede bu böledir....
ama erkek namus deildir
bi kadın kendine hakim olup namusunu korumayı bilmeli
biz erkeklere bu tür seyler sevap demiyorum ama
sizin düsüncenizede bu yönden kesinlikle katılmıyorum.....
yani erkek bakir deilse bakire kız isteyemez diye bi düsünceye tamamen karsıyım
böle bi düsünce dünya sartların imkansızdır
2 farklı cins varsa(kadın erkek)
esitlikte bi yere kadardır

sanırım sorunuzun cvbı nı net olrk açıkladım
iyi forumlar iyi günler dilerim
Alt 29-09-2008, 04:28 AM   #15
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

LIBERAL will become famous soon enoughLIBERAL will become famous soon enough

Biz bayanlar buna önem vermeyiz...Erkeklerin önem vermeside sanirim gayet normal.
Biz türk örf ve adetlerimizle buyuyen insanlariz.Ailelerden alinan belli bir kultur vardir.Aileden diyorum cunku bu egitimi malesef herkes almaz.
Bizim erkegimizin bu konuya onem vermeside belki bizim ozelliligimizi ORTAYA koyuyordur.

Bir fransiz icin veya bir alman icin ( istisna hariç tabikii) kadin ister bakire olsun, ister (ne demek lazim yanlis bisey yazmamamak icin:(( ) tecrubeli bayan olsun....onlar icin bu konu pek onemli degildir.

Biz boyle gorduk boyle gosterecegiz.En azindan kendim icin soyliyeyim.
Ben avrupada buyudum.12 yasindayken tr den ayrildik.
Benim icin bakire kalmak onemliydi , nedenmi?

Esime o an verecegim en buyuk hediye onun oldugundan emindim.
Fakat ben esimin bakire olup olmamasina pek onem vermedim..Belkide erkek icin sadece elinin kiri ....diyoruzya iste oyledir.
LIBERAL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-10-2008, 01:37 PM   #16
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yürekli10 is an unknown quantity at this point

Güzel bir konu açmışsın kardeşim benimde söyleyeceklerim var. Öncelikle ben 32 yaşında bir erkeğim ve gururla söylüyorum ki bakirim. Hala bakir olmamdaki neden hem dini inancım hemde bakireliğinde bakirliğinde kutsal olduğuna olan inancımdır. Ben bakirlik konusunda 17 yaşındayken karar aldım ve sadece evleneceğim kadınla birlikte olacağıma dair söz verdim kendime.
Bence bir erkek evleneceği eşinin bakire olmasını ne kadar istiyorsa bir kadında aynı şeyi bir erkekten istemeye o kadar hakkı vardır. Ama herhalde erkekte bakirliğin toplum tarafından sorgulanmaması ve erkeklerin evlilik öncesi birlikteliğine engel bir durum teşkil edecek örf ve adetlere sahip olmaması kadınıda bu gerçeği kabullenmeye zorluyor. Bunedenle belkide erkeğin evlilik öncesi yaşadığı beraberlikler göz ardı ediliyor. Ama durum böyle bile olsa bir kadın erkeğinin bakir olmasını istemeli en azından hissiyat olarak içinde böyle bir şey olmalı. Eğer hem kadın hem erkek bekarete önem vermiyorsa ona diyecek bişey yok. Ama kadın kendi bekaretini koruyupta erkek için önemli değil diyorsa o kadının kadınlığından da kendisine olan saygısından da şüphe ederim. Heleki evleneceğim erkek tecrübeli olsun diyenlere söyleyecek hiç bir sözüm yok. Eğer bir kadın böyle düşünüyorsa kesinlikle aldatılmayada bir şey diyemez. Evlenmeden önce erkeğim tecrübe etsin başka kadınlarla birlikte olsun ama benimle evlendikten sonra kimseyle birlikte olmasın oh ne güzel, başka bir arzunuz varmıydı. Ben şahsen ne böyle düşünen biriyle nede bakire olmayan biriyle asla evlenmem. (Evlenmiş boşanmıştır o ayrı konu). Bide erkeğin birlikteliklerini aldatmalarını erkeğin kiri diyen zihniyet var ki onlar kocaman bir HİÇ. Muhtemelen değerleri, kişiliği olmayan dünyada sadece nefes alıp vermekle yaşayan zavallılar onlar.
Ben şuan ciddi bir beraberlik yaşıyorum. Onunlada konuştuk bunları. O da evleneceği insanın bir kadınla birlikte olmasından büyük rahatsızlık duyacağını söyledi. Kendisinide iyi tanıyorum düşünce olarakta fiziksel olarakta bakir ve güzel duygulara sahip ve benim bu durumum içinde çok memnun. İşte o böyle olunca benim gönlümde yüce bir yere sahip oluyor ve ben onun bu düşüncelerinden dolayı evlilikte aldatmayı hiç ama hiç düşünmüyor aklıma bile getirmiyorum. Ama tersi olsaydı ona inat onunla birlikteyken yapmadığımı bırakmazdım ve hatta evliliktede kesin aldatırdım. (neyseki zaten böyle biriyle birlikte olmam ama olan erkeklerin psikolojisi bu oluyor çok kolay aldatabiliyor)

Son olarak bazen eşini aldattığını bildiğim erkek arkadaşlarımı eşleriyle birlikte yan yana görüyorum ve o kadınlara çok acıyorum. Hepside geleneksel namuslu türk kadını, onlar evde çocuklarıyla uğraşırken, altını değiştirirken, ağlamalarını susturmaya açlışıp ninniler söylerken erkekte bir başka kadının üstünde zevkine bakıyor.

Sende benim gibi bakirsen kesinlikle koru kendini kardeşim bunu hakeden biri karşına mutlaka çıkar. Ve seninle alay eden yada senin tersini düşünen insanları da hiç umursama. Sağlıcakla kal.
Yürekli10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-10-2008, 02:04 PM   #17
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Aşşağıdaki linkte daha önce açmış olduğum bir konuyu cevap olarak eklemek istedim.
Daha sonra bir iki ekleme daha yaparım

kendini benim için saklayana
Alt 01-10-2008, 02:06 PM   #18
Yeni Uye
HAYATI PEK ÇİDDİYE ALMAYINIZ

Blog Mesajları: 12
05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor

Bayanlar bizim hakkımızda ne düşünüyorsa, bizde onların hakkında aynısını düşünmek zorundayız. Bayanlarımızda bizimle beraber haklarımız ve düşünçelerimiz % 50 % 50 dir
05A34İ59T isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-10-2008, 02:45 PM   #19
Uye

Alıntı:
Yürekli10´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir konu açmışsın kardeşim benimde söyleyeceklerim var. Öncelikle ben 32 yaşında bir erkeğim ve gururla söylüyorum ki bakirim. Hala bakir olmamdaki neden hem dini inancım hemde bakireliğinde bakirliğinde kutsal olduğuna olan inancımdır. Ben bakirlik konusunda 17 yaşındayken karar aldım ve sadece evleneceğim kadınla birlikte olacağıma dair söz verdim kendime.
Bence bir erkek evleneceği eşinin bakire olmasını ne kadar istiyorsa bir kadında aynı şeyi bir erkekten istemeye o kadar hakkı vardır. Ama herhalde erkekte bakirliğin toplum tarafından sorgulanmaması ve erkeklerin evlilik öncesi birlikteliğine engel bir durum teşkil edecek örf ve adetlere sahip olmaması kadınıda bu gerçeği kabullenmeye zorluyor. Bunedenle belkide erkeğin evlilik öncesi yaşadığı beraberlikler göz ardı ediliyor. Ama durum böyle bile olsa bir kadın erkeğinin bakir olmasını istemeli en azından hissiyat olarak içinde böyle bir şey olmalı. Eğer hem kadın hem erkek bekarete önem vermiyorsa ona diyecek bişey yok. Ama kadın kendi bekaretini koruyupta erkek için önemli değil diyorsa o kadının kadınlığından da kendisine olan saygısından da şüphe ederim. Heleki evleneceğim erkek tecrübeli olsun diyenlere söyleyecek hiç bir sözüm yok. Eğer bir kadın böyle düşünüyorsa kesinlikle aldatılmayada bir şey diyemez. Evlenmeden önce erkeğim tecrübe etsin başka kadınlarla birlikte olsun ama benimle evlendikten sonra kimseyle birlikte olmasın oh ne güzel, başka bir arzunuz varmıydı. Ben şahsen ne böyle düşünen biriyle nede bakire olmayan biriyle asla evlenmem. (Evlenmiş boşanmıştır o ayrı konu). Bide erkeğin birlikteliklerini aldatmalarını erkeğin kiri diyen zihniyet var ki onlar kocaman bir HİÇ. Muhtemelen değerleri, kişiliği olmayan dünyada sadece nefes alıp vermekle yaşayan zavallılar onlar.
Ben şuan ciddi bir beraberlik yaşıyorum. Onunlada konuştuk bunları. O da evleneceği insanın bir kadınla birlikte olmasından büyük rahatsızlık duyacağını söyledi. Kendisinide iyi tanıyorum düşünce olarakta fiziksel olarakta bakir ve güzel duygulara sahip ve benim bu durumum içinde çok memnun. İşte o böyle olunca benim gönlümde yüce bir yere sahip oluyor ve ben onun bu düşüncelerinden dolayı evlilikte aldatmayı hiç ama hiç düşünmüyor aklıma bile getirmiyorum. Ama tersi olsaydı ona inat onunla birlikteyken yapmadığımı bırakmazdım ve hatta evliliktede kesin aldatırdım. (neyseki zaten böyle biriyle birlikte olmam ama olan erkeklerin psikolojisi bu oluyor çok kolay aldatabiliyor)

Son olarak bazen eşini aldattığını bildiğim erkek arkadaşlarımı eşleriyle birlikte yan yana görüyorum ve o kadınlara çok acıyorum. Hepside geleneksel namuslu türk kadını, onlar evde çocuklarıyla uğraşırken, altını değiştirirken, ağlamalarını susturmaya açlışıp ninniler söylerken erkekte bir başka kadının üstünde zevkine bakıyor.

Sende benim gibi bakirsen kesinlikle koru kendini kardeşim bunu hakeden biri karşına mutlaka çıkar. Ve seninle alay eden yada senin tersini düşünen insanları da hiç umursama. Sağlıcakla kal.

gerçekçi ol imkansızı iste sprite iç...
tv rekl***** benzedi bu olay

kendini sen saklıyosunda
kendini sana saklayan bakire dürüst kız nerden bulmayı düsünüyosun
öle bi kız bulabilirsen, hemen bi hatim indir, o kızı hiç bırakmadan hızlı hızlı evlen

32 yasındasın cinsellik sıfır.... 17 yıldır cinsel yönünü hiç kullanmamıssın
genel olrk sölemem gerekirki su saatten sonra yasıcagın cinsellikten artık biseler bekleme

uzun süre kullanılmayan organ islevini kaybeder

eger evlenirsen bu dediklerimi iyi anlıcak ve bizzat yasıcaksın........

gelelim bakir erkek kavr*****, gelenekler görenekler örf ve adetlerden dolayı hep kadının bekareti önemsenmistir , çünkü kadındır namus olan

isteyen erkeklerde bakir kalabilir

benim korumam gereken bi namusum yok
bu konuda hesap vermem gereken bi yer var, oda ölünce allaha dır.......
bakir deilim diyede ne evlencegim kadın zavallı olur nede baska bise

su an birlikte oldugun kızın bakire oldugunu nerden bilion
hiç tecrübe yok, o kız seni çok rahat kandırır dikkakli ol, teknoloji çok gelisti

öle herkesede çok güvenme, kadıran çok olur

''Son olarak bazen eşini aldattığını bildiğim erkek arkadaşlarımı eşleriyle birlikte yan yana görüyorum ve o kadınlara çok acıyorum. Hepside geleneksel namuslu türk kadını, onlar evde çocuklarıyla uğraşırken, altını değiştirirken, ağlamalarını susturmaya açlışıp ninniler söylerken erkekte bir başka kadının üstünde zevkine bakıyor''

buna zaten dicek bi lafım yok
karısını aldatan bi kocaya ben ne koca nede erkek derim

herkese iyi günler dilerim.........
Alt 01-10-2008, 04:26 PM   #20
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yürekli10 is an unknown quantity at this point

Masterlord yazdıklarımda bir çok şeyi yanlış anlamışsın.
"kendini sana saklayan bakire dürüst kız nerden bulmayı düsünüyosun" : Bakire kız çok ama tabi hiç dokunulmamış kız bulmak çok zor. Ama arada çok fark var. Belli sınırları aşmamak kaydıyla birşeyler yaşamış bir kız da erkekde kabul edilebilir. Fakat sınır önemli burda.

32 yaşında olmak bencede cinselliğe geç başlanacak bir yaş ama 20-30 yaş arası evlenenler için ideal. Belki ben istisna kaldım burda. Peki ya kadınlar! Sana göre onlarda korunması gereken namus var ise ohalde onlar değil 32, 50 yaşına geldiklerinde bile evlenmemişse cinselliği yaşayamazlar çünkü namusu koruma görevi var onlarda. Sende namus kavramı yok tabi sen dilediğince yaşa cinselliği, evlenmesende dilediğinle birlikte ol keyfine bak. Kadına gelince namusunu korumalı hiçbirşey yaşayamaz yasak! Ne güzel bir adalet bu. Senin ne özelliğin var peki, seni kadından üstün kılan bir şey mi var. Senin namusun yoksa değerlerin vardır. Bu değerlerde bakir kalmak için yeterlidir.

"bakir deilim diyede ne evlencegim kadın zavallı olur nede baska bise" : Ben böyle bir şey demedim zaten. Sen bakir olmayabilirsin belki bende olmayabilirdim. Sadece bir kadın bu önemli değil demek yerine keşke olsaydın yada bunu sadece benimle yaşayacak bir erkek isterdim hissiyatını taşımalı içinde dedim. Zavallılığı ise erkeğin aldatmalarına erkeğin elinin kiridir diyenler için söyledim.

ve eğer birlikte olduğum kız beni kandırıyorsa da o onun kaybetmişliği olur. Bir insanı kandırmakta öyle çocuk oyuncağı değil. Biraz aklını zekasını hayat tecrübesini kullanan kişi de kolay kolay kandırılamaz.

Belirtmek isterim birde birlikte olduğum kızda 32 yaşında ve geçmiş yılların acısını ikimizinde çıkarmak isteyeceği heyecanını taşıdığımıza inanıyorum.
Yürekli10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil