![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "cinsellik"PES" DEDİRTAN SORULAR:):)" başlıklı konu görüntüleniyor, ""PES" DEDİRTAN SORULAR Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "PES" DEDİRTAN SORULAR Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi? . Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu, bir aydınlatın. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cinsellik"PES" DEDİRTAN SORULAR:):) hakikatten pes!!!! dedik...:) bole okuyunca bi kac aklima fikra geldi bi mahsur buyurmazsaniz ekledim zira silinebilirdi maksat gulumsemek...:) cok da konu ile fikralar arasi alaka aranmamasi dikkat cekilir..:) Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara : - Evin reisi erkektir adli kitap varmı?. diye sorar. Tezgahtar: - Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz..:) Birlikte çapkınlık yaptığı arkadaşına telefonda sorar: - ''Karın ne dedi gece o kadar geç kalınca, sorun oldu mu''? - ''Yok biy şey demedi, hem zaten ön dişlerimi de çektirmenin vakti gelmişti...'' Günün birinde adamla kadın evlenmişler.Gel zaman git zaman adam kendini iyice hovardalığa vurur,içki kumar vs...vs. Kadın bu duruma çok üzülür.... Neyseki bizim sorhoş adam karısına birgün seslenerek. - "Ya ammada şiştin sen ya resmen çamaşır makinası gibi oldun" der. Kadın kocasının bu yakıştırmasına çok üzülür. Adam yine birgün karısına, - "Ya kadın oturduğun yeri göcertiyosun,banyodaki çamaşır makinası kadarda agarsın" der gülerek. Kadın yine başını eger önüne. Yine birgün adamla kadın yatakta yatarken, adamın canı sevişmek ister, karısına usulca sokularak seslenir. - "Karıcım seni çok istiyorum" kadında çıt yok. Adam isteğini tekrarlar, kadın sonunda lafı patladır. - "Off git işine be, ben şimdi ufacık yarım bir çorap için kocaman çamaşır makinasını çalıştıramam Canim Ablacim, Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. Haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var. Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu. Fakat evde kimsecikler yoktu. "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi. Haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi. O kadar itip kaktim ama uyanmadi. Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta filan mi? Evlenmemde bir mani var mi? Rumuz:Bedriye Güzin ablanin cevabi: "Benim Sevgili Yavrum, Anan seni Kadir gecesi dogurmus....." Eczaneye giren delikanli, eczaci hanimi görünce geri dönmeye davrandiysa da, - Ne istediniz? Sorusu üzerine durmak zorunda kaldi. - Eczaci beyle görüsecektim. - Eczanenin sahibi benim. Iki de bayan ortagim var. Ne istediginizi bize söyleyebilirsiniz. Delikanli, kizarip bozararak: - Son günlerde bir seyler oldu bana, dedi. Kadinlar beni çok tahrik ediyor.Üç bes kadin bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz? Eczaci hanim: - Bir dakika, dedi içerdeki arkadaslarimla Konusayim. Geri dönünce: - Size, dedi, ayda sekiz bin frank verebiliriz. Bizim evde kalirsiniz, yiyip içmek de bizden. ...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |