![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "erkeklere özel:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "En iyi prezervatif hangisi? bir sitede yapılan ankette erkeklerin seçimleri??? Durex %21 [19 oy] Ok %9 [8 oy] Condomi %3 [3 oy] Eros - T-box %2 [2 oy] Valla abi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En iyi prezervatif hangisi? bir sitede yapılan ankette erkeklerin seçimleri??? Durex %21 [19 oy] Ok %9 [8 oy] Condomi %3 [3 oy] Eros - T-box %2 [2 oy] Valla abi ben kullanmam :) %20 [18 oy] yaw o anda elime ne gelirse... %45 [41 oy] sizce????? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklere özel:))) Ok %9 [8 oy] valla buna sasirmadim hic eskilerden bi reklami vardi 2.siraya gecmesinin de nedeni bu olsa gerek diyorum eskidi...:P okeyyyyyy gece yarisi bozacilari gibi sokak sokak dolasirdi hatunlari penceye cikaran..:) sepetleri sallandiran..yalniz dedem yerine daha bi genc oynasaymis mi...:) susss anarsheee!!!!
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklere özel:))) :):):):):):)anarshe bilerek yaşlı koymuşlar tecrübe konuşuyor |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklere özel:))) tecrube yasliya bakmaz, adi ustunde sayin bob, "tecrubeye " bakar demisler...:P kesinlikle sustum...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 234 Rep: 23375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklere özel:))) bayanların ayda bir gerçekleşen 4-7 gün sürebilen dönemde de cinsel ilişki yaşanır, yalnız ortalıkta dolaşan bir söylenti var o da "hastalıklara daha açık hale gelebilirsinz" gibi. bayanlar da buna inanıyor olabilir. bir de o dönemde bozulmuş (döllenmemiş) yumurta dışarı atıldığından dolayı cinsel istek fazla olmayabilir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |