![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Nasıl İyi Öpüşülür?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fazla dudak parlatıcısı sürme! Kızlar, evet belki makyajınız, özellikle de parlatıcınızla çok daha hoş göründüğünüzü düşünüyorsunuz ama, erkekler genelde onlara yapış yapış gelen bu maddeyle temas etmek istemezler. Üstelik ortalıkta ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl İyi Öpüşülür? Fazla dudak parlatıcısı sürme! Kızlar, evet belki makyajınız, özellikle de parlatıcınızla çok daha hoş göründüğünüzü düşünüyorsunuz ama, erkekler genelde onlara yapış yapış gelen bu maddeyle temas etmek istemezler. Üstelik ortalıkta öpüştükten sonra rujlanmış dudaklarla dolaşmak da onlar için fazla uygun değildir. -Nefesine ve temizliğine özen göster! Unutma ki, sen hissetmesen de ter kokun veya başka hoş olmayan vücut kokuları başkalarının dikkatini daha fazla çeker. -Raptiye gibi saplanmış bir şekilde durma! Öpüşmek çok önemli bir fiziksel temastır. Dudaklarımız, vücudumuzda en fazla sinir hücresi bulunan yerlerden biri. Bir organınız bunca uyarılmaya maruzken hiç kıpırdamaman hiçbir şey hissetmediğin anl***** gelir. -Utanma! Utanmak başarısızlığı çaırır... Dişlerin, dudakların, dilin yaşadığın o anı paylaşsın. Partnerini rahatsız etmeden öpüşme eylemine tam entegre ol. -Hayal kurma! Birisiyle ilk defa öpüşme ihtimalin varsa, hayal kurma. Hayal kurmak hayal kırıklığına ve strese davettir. İstediğin gerçekleştiği zaman o anın keyfini çıkarmaya bak. Unutma ancak bir tane ilk öpücük vardır, ona aşırı anlam yükleyerek kötü bir deneyimle başlamak istemezsin. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl İyi Öpüşülür? ÖPÜŞMEK DENİLİNCE AKLIMIZA GENELDE İKİ ŞEY GELİR BİRİ YANAKTAN BİRİ DUDAKTAN...BURDA ÖNEMLİ OLAN ÖPÜŞMENİN NE TÜRDE YAPILDIĞIDIR.BEN KENDİMDEN ÖRNEK VEREYİM ÖPÜŞMEK KARŞI CİNSTEKİ KİŞİYLE yaşanacak cinsel ilişkinin ortamını hazırlayıcı bir unsur eğer ki karşı cins herhangi bir ilişkiye hazır değilse zaten bu öpüşmeye yansıyor ve onun rahat olmadığı apaçık ortadaki kişi cinsel ilişkiye daha beklenmesi gerektiği mesajını almış oluyor..:):):) şunu unutmamak gerekir filmlerde olsun tecrübelerim olsun yada gözlemlediklerim olsun yanlış anlamayın röntgenci değilim :)hep gözler kapalıdır olmasa dahi genelde bayanda olur gözlerin kapanmasını ister ben ise aksine göz göze öpüşmekten yanayım... nedense ben onca şeye rağmen öpüşmekten bir türlü haz alamadım çok saçma geliyor... HİÇ ÖPÜŞMEMİŞ ARKADAŞLARA BİR KAÇ TAVSİYEM VAR KESİNLİKLE İLK KEZ ÖPÜŞÜYOMUŞ OLDUĞUNUZU BELLİ ETMEYİN GÖZLERİNİZ KAPALI OLSUN VE DERİN BİR NEFES ALIN UZUN SÜRE İLK BAŞLARDA DİLİN DİLE TEMASINDAN KAÇININ EN ÖNEMLİSİ NASIL ÖPÜLMEYİ İSTİYORSANIZ ÖYLE ÖPÜN:)SAYGILAR |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl İyi Öpüşülür? dil dile degmeden dil ogrenilmez....:P...zira gozler kesinlikle acik olmali kapali gozler beni hep guldurmustur... ve hala da anlamam neden kapanir...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |