![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Prezervatifsiz olmaz!" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayin erkisi,sizi burda gormek durusunuza zit degil , zira bu olgun halinize karsi cocukca sergilemis oldugunuz kiskanclik hani cocuk dilindeki mizikcilik bizi sasirtiyor(beni)..sizin de dediginiz gibi ozellikle benzeri konulara maydonoz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 82 Rep: 8110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! sayin erkisi,sizi burda gormek durusunuza zit degil , zira bu olgun halinize karsi cocukca sergilemis oldugunuz kiskanclik hani cocuk dilindeki mizikcilik bizi sasirtiyor(beni)..sizin de dediginiz gibi ozellikle benzeri konulara maydonoz olma geregini neden se sacma sapan bi niyetle buna art niyet diyoruz buralara tasiyip o kilifi biz sizin kafaniza gecirip kavga yaratmak yada laf sokmak yerine daha mantikli bisey ler soyleyene kadar da kafaniz da kalmasini diliyoruz (ben)...kalkidki konuyu (benzerlerini dahil) okuyup gereksiz ve basit bulup ustune de yaptiginiz bu zirvalik icin gulumsuyoruz(ben)...saygin bi kisi olun efendim...size yakistigini dusundugunuz kisilikden ziyade, size yakistirilacak kisiligi dusunun...dediginiz gibi yine insallah masallah ile olmuyor bu isler efendim okumazsiniz susarsiniz begenmedinizse yorumu begenmedim deyip saldiri mekanizmalarinizi gostermeden akillica yazarsiniz olur biter...zira komik duruyor cidden...ne diyelim insallahhhhhhh...burda ne birilerini korumakdir amacim nede sizi...ayrica konunun basligini bidaha okursaniz yapilan yorumlara da ne kadar sacma sapan saldirip uydurmus oldugunuz kiliflari da yine kendiniz delebilirsiniz ,ona buna saldirmakla yada biseyleri ima etmekle sayginlik olmaz efendim....bakiniz nefret eden arkadaslarimizda var zira gaz maskesiyle gul koklamaya calisanlar gibi...:)))okumus goruldugu gibi gayet de guzel espiri ile yaklasmis...saygilar...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Eee dedimya ben yazınca ses veya sizin sesiniz gibi gıcırtı çok gelir diye ne laf söylememi bekliyorsunuz size (ben) malumu tekrardan başka, eleştirdiğim kişiye sadece bu konusundan değil biriken diğer saçma ve maydanoz görüntüsünden cevap yazdım ve kendisi ile iki cevaplık seviyede kaldık meselem onunlaydı ama sadece onun değil malum tek taraflı koruma olmaz arada sizin de bu kılıfla korunmanız veya sizdende korunmak lazım oda aklımda. Bu seviyede cevap yazdırdığınız için maksadınızı başka konularda (kendimi bu konuda rahat hissetmeyenlerdenim>) kesinlikle cevap olarak alacaksınız, siz başkası adına maydonoz olmasaydınız konuya daha iyi olurdu. cevaplarım gecikmeyesek size. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| prezervatif |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |