![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Prezervatifsiz olmaz!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Prezervatif miii ? Iyğğğğ nefret ederim. Bu tıpkı gaz maskesiyle gül kokulamaya benzer :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Prezervatif miii ? Iyğğğğ nefret ederim. Bu tıpkı gaz maskesiyle gül kokulamaya benzer :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! prezervatif kullanmayip 2 kiz birden alan ac gozlu 55 yasindaki karadenizli bir ascimiz vardi , bana birsey olmaz ben isimi bilirim ,30 senedir olmadi simdi olmaz. ben de bunu gorup cikolata ikram eder gibi, muz kokulu prezervatif ikram etmistim halbuki, dostlugumu geri cevirdi amerikaya varmaya 15 gun kala yalvarmaya basladi , Kurtar beni antibiyotik ignesinin en agirini yaptim, akintiyi durduramadim Penisilin tedavisine girdim, penisilin en agir tedavidir, kalici izler birakir. oldurursem adami diye korktum. amerikada gemimiz satildi, turkiyede herkes evine dondu tek kisi disinda. evine karisina direk donmedi utancindan,, Bursada kaplicalara tedaviye gitti parasi, kontrolumuz disinda calisan,şey basimiza bela acar . yaban ellerde tedbirli olmak esastir Tufegimizi temiz tutalim, gereken yerlerde kilif kullanalim,nem kavramasin aksi takdirde ceylan gorseniz ates almaz sonra |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Öyle olur olmadık yerlerde gezersen ayağına pislik bulaşır dostum. Bastığın yerleri toprak diyerek geçme,tanı.... Tanımadığın bilmediğin topraklarda da fazla gezme. O zaman kılıfa gerek kalmaz ve gülü gaz maskesi olmadan koklarsın. Aksini düşünecek olursan da sürekli gaz maskesiyle gezersin. Gülün kokusunu bilemezsin.
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! bizimki meslek icabi :Entusiasmado: turkiyede uzaklasabilen insan azdir. bu kadar konut fonundan sonra, vizelerden sonra |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Nasıl bir meslek ki bu dostum. Yani doğrudan prezervatifi nasıl ilgilendirebilir ki :)
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! dolayli yollardan personelimizi korumaliyiz, denizcilik meslegi tabii ki. Turk bayragini her yere tasiriz,Turk muzigini tasiriz,Zeybek oynariz,horon teperiz, Turizm ve enformasyon bakanliginin yapmadigi tanitimi yapariz.onlar bizim tanitimin urunlerini toplarlar. Bazi evlere bayrak diktigimizi de soylerler,yalan 96 gun seyir yaptiginiz zaman kadinin hayaline bile deger verisiniz. bolluk icinde yasayan kitlik icinde yasayanin derdinden anlamaz. uzak yol almis bir gemide iseniz personel disari cikmaz ise o adam problem cikaracak elemandir. cikan eleman rahatlar, cinsellik te dahildir. bir insanin beyninin sinir tellerinden geceni bilirsiniz. tedbir mi alirsiniz yoksa hastalik mi tedavi edersiniz . en koyu tarikattan olursaniz olun dusunceniz degisir. sadece 6 ay yeter ,dunyayla baglantiniz kesilir. TV,cep tel,gazete yok Gemi sabir isidir herkese gelmez, bu isi yapamayan kendi kendine otomatik ayrilir.otomatik temizleme sistemine sahip bir meslek kurallari katidir. uygulamayan denize dusebilir. kimse goremez , Cok bagiran sesi cok cikan bir adam gorurseniz limanlara yakin denizcidir. prezervatifi bizimle ayni kaderi paylasan pilotlardan daha iyi taniriz Konu orkuorkun tarafından (07-06-2008 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Beni bu konuda yazarken görenler bir an için tereddüt edecek veya yine sivri dillilik ettiğimi düşünecek ama, içimden geçeni söylemesemde duruşuma zıt kalacak, özellikle benzeri her konuya maydonoz olan bazı kafalar var ki esas bu korunma (klıf) o kafalara uygun biçimde geçirilmeliki bence istenmeyen zırvalıkları önlesin. Bu kafanın(ların) her konuya yazacak bir macera ve gezmişliği ve denenmiş rejim portföyüde olunca konu dahada ne idüğü veya dedüğü belirsizleşiyorda aklıma takıldı bu yerde bu teklifide ondan yaptım. Yararlı bulanlardan değilim, konuyuda gereksiz ve basit bulduğumuda belirteyim. benim de son basit konuya katılmışlığım olur inşallah. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! herkesin bir anlatma usulu vardir, buraya tecrubelerimizle susledik , bir anormallik yoktur (yont yrd) erkisi siz de ciddi bilgileriniz varsa paylasabilirsiniz. haddini asan yok |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! Beni ifşaa gayretinize gerek yok beni forumda izleyenin merak ettiğini sanmıyorum, merak edilmeye gayret edenler belli ? Bu tecrübe midir? yoksa edebe mugayyir konularmıdır sınırı size anlatmaya gerek duymuyorum. |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Prezervatifsiz olmaz! niyetiniz gayet belli oluyor , erkisi . fazla soze gerek yok,bende bir laf daha soylemeyecegim |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| prezervatif |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |