FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Cinsellik

Erkekler daha utangaç

Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Erkekler daha utangaç" başlıklı konu görüntüleniyor, "“Cinsel işlev bozukluğu” sorunuyla başvuran erkekler, kimliklerini gizli tutuyor. Yüz yüze görüşmek yerine “telefonu” tercih ediyorlar. Ankara’nın ilk ve tek “Cinsel Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezi”ne yapılan başvurular, başkentli erkeklerin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-05-2008, 10:43 AM   #1
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor
Msnonline Erkekler daha utangaç

“Cinsel işlev bozukluğu” sorunuyla başvuran erkekler, kimliklerini gizli tutuyor. Yüz yüze görüşmek yerine “telefonu” tercih ediyorlar.
Ankara’nın ilk ve tek “Cinsel Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezi”ne yapılan başvurular, başkentli erkeklerin ne kadar “utangaç” olduğunu gösterdi. “Cinsel işlev bozukluğu” sorunu ile merkeze başvuran erkekler, kimliklerini “gizli” tutuyor. Yüz yüze görüşmek yerine “telefonu” tercih ediyor. Çünkü telefonda daha “rahatlar…”
Başvurular, başkentin “cinsellik haritasını” da ortaya çıkardı. Merkez Koordinatörü psikoloji danışmanı Dolunay Kadıoğlu, “ücretsiz” olarak yüz yüze ya da telefonla danışmanlık hizmeti verdiklerini, başvuru sahiplerinin kimliklerinin “gizli” kaldığını belirtiyor.
Kadıoğlu, “40’ar kişilik gruplar halinde eğitim veriyoruz. Lise ve üniversitelilerden oluşan 20 kişilik gönüllü kadromuz var. Üç haftada bir AIDS, cinsellik, üreme yanında astım, hipertansiyon gibi konularda da eğitim veriyoruz” diyerek,
sonuçları şöyle aktardı:• En çok erken boşalma, orgazm bozukluğu, ereksiyon sorunları gibi cinsel işlev bozuklukları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, sık mastürbasyon, aile planlaması soruluyor.
• 70 yaşında da arayan var ama en çok 20 - 30 yaş arası geliyor.
• Erkekler telefonu tercih ediyor. Kimliklerini gizli tutuyor ve telefonda daha rahat oluyorlar.
• Kapıyı çalanların çoğu kadınlar. Kadınlar kendilerine daha çok yardım ediyor.
Üniversiteli az soruyor
• Ortaokullular çok rahat. Onlarla işimiz çok kolay. Bilgiyi daha çabuk alıyorlar.
• Üniversitelilerde çok az soru soruluyor. Çünkü sosyalleşme sürecini geçirmişler. Bilgileri var ama yanlış. AIDS, gebelik, güvenli cinsellik ve eşcinselliği soruyorlar. Sormaktan çok dinlemeyi tercih ediyorlar. Suskunlar.
Kızlar hayır demeli“Araştırmalara göre cinsel eğitim ne kadar erken verilirse ilk cinsel ilişki yaşı ileriye atılıyor” diyen Kadıoğlu, şöyle devam ediyor: “Merkezimizde özellikle genç kızlara ‘hayır’ demesini öğretiyoruz. Erkek arkadaşını kaybetmemek için hayır demeyip cinsel ilişkiye giriyorlar.”

Cinsel Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezi
Merkez Koordinatörü psikoloji danışmanı Dolunay Kadıoğlu
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-05-2008, 10:51 AM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Erkekler daha utangaç

Alıntı:
Affrodit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızlar hayır demeli“Araştırmalara göre cinsel eğitim ne kadar erken verilirse ilk cinsel ilişki yaşı ileriye atılıyor” diyen Kadıoğlu, şöyle devam ediyor: “Merkezimizde özellikle genç kızlara ‘hayır’ demesini öğretiyoruz. Erkek arkadaşını kaybetmemek için hayır demeyip cinsel ilişkiye giriyorlar.”
Bence bu konuda ailelere çok iş düşüyor özellikle kız çocuklarını çok önemsemeli ve bu konuda özellikle anneleri cinsel eğitim vermeli çünkü kız çocuklarının neredeyse 12 li yaşlara düştü cinsel yaşamları oyüzden çok hassas ve üzerine düşülmesi gereken bir konudur.Teşekkürler canım
Alt 27-05-2008, 11:04 AM   #3
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

Rica ederim canım benim ama gerçekten kızlarımız artık sevgilim benden ayrılır ben onu çok seviyorum onunla olursam beni asla bırakmaz hatta belkide evleniriz diyerek bütün hayatını alt üst edecek kararı veriyor ben burdan kızlarımıza diyorumki!
Seven erkek sevdiğinin elini bile tutmaz incilmesin diye korur kollar eğer yatağa atmak isterse anlayın ki; o gerçek sevgi değildir...
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-06-2008, 11:10 PM   #4
Banned
SUPERMEYDAN

heyhat is on a distinguished road

tabi güzel şeyler söyledin yataga atmak isteyen de var evimin kadını olsun diyende var
heyhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil