![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Erkekler hep seks mi düşünür ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Erkeklerin önemli bir bölümünün kafasında hep seks olduğu ortaya çıktı. Indiana Üniversitesi araştırmacılarının gerçekleştirdiği "Proceedings of the National Academy of Scientists" dergisinde yer alan çalışmanın sonuçlarına göre erkeklerin yüzde 54'ü ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 417 Rep: 40740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeklerin önemli bir bölümünün kafasında hep seks olduğu ortaya çıktı. Indiana Üniversitesi araştırmacılarının gerçekleştirdiği "Proceedings of the National Academy of Scientists" dergisinde yer alan çalışmanın sonuçlarına göre erkeklerin yüzde 54'ü ve kadınların yüzde 19'u "her gün veya gün içinde birçok kez" seksi düşündüklerini ve tasarladıklarını kabul ettiler. Amerikan toplumu, bilinçaltına yönelik erotik imajlarla sürekli bir şekilde karşılaşmasıyla biliniyor. Minnesota Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmada da, bilinçaltındaki seksi imajların, bu imajlar kişilerin gözlerinin önünde olmadığı zamanlarda bile "beyin içinde ilgi çekmek için" rekabet ettiğini ortaya koydu. Heteroseksüel kadınların, aynen homoseksüel erkekler gibi çıplak erkekleri beyinlerinde resimledikleri belirtildi. Ancak, homoseksüel kadınların "her iki cinsi de çıplak imajlarla" zihinlerinde canlandırdıkları ifade edildi. alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 187 Rep: 18426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hep seks mi düşünür ? Bunlar Amerika sonuçları...Acaba Türkiyede durum nasıldır....% lere vurulduğunda.... ![]() :Entus iasmado: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Erkekler hep seks mi düşünür ? Türkiye de geçim derdinden insanların o konulara ne hali kalıyor ne vakti :D
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 187 Rep: 18426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hep seks mi düşünür ? "Geçim sıkıntınızı,dertlerinizi unutmanızın tek çözümü sex" ... Ben demiyorum başbakan diyor...Dün yine dört çocuk yapın dedi üç az gelirmiş...:)))) Kendisi üzgün dört te kalmış zira....Bizzat kendi beyanları.... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hep seks mi düşünür ? aklimdan hic cikmiyordu bir zamanlar 24 saat , No drink , no eat only sex ![]() gayet normal bir insan oldugumu hissediyorum. ekonomik durumlar tufeklerimizi vurdu ,cocuk bile yapmaya korkuyoruz ,buna istinaden gazetelerde bir gecede 60 defadan bahsedenler var komplekse kapiliyorum,otomatik makineli taramali tufek mi var,yoksa biz mi sakatiz bunu anlamaya calisirken zaman geciyor. tuh gene cocuk olmadi, adamin biri gidiyor tecavuz ediyor aninda cocuk sahibi oluyor totolojiye bak. kesin anormallik bende ,kesin , utanmadan ekonomiye laf atiyorum,bahane cook |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 187 Rep: 18426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hep seks mi düşünür ? Orkun gerçekten harikasın inanki yazdıklarına söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.....Aslında herşey normalde..Bizim anormal düşünmemizi isteyen birileri var gibi geliyor... ![]() |
| | |
| | |