![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Penisimin Kalkmasını Istemiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacak Ben 15 Yasında Bir Cocugum Kız Arkadasımla Cok Samimiyiz 5 Senedir Birlikteyiz Uzun Zamandır Dudaktan öpüsüyoruz Ben Onun Yanındayken Penisim Kalkıyo Kalkması Için Gözlerine Bakmam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Penisimin Kalkmasını Istemiyorum Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacak Ben 15 Yasında Bir Cocugum Kız Arkadasımla Cok Samimiyiz 5 Senedir Birlikteyiz Uzun Zamandır Dudaktan öpüsüyoruz Ben Onun Yanındayken Penisim Kalkıyo Kalkması Için Gözlerine Bakmam Bile Yetiyor Bunun Kalkmasını Nasıl Engelliye Bilriz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Penisimin Kalkmasını Istemiyorum Dostum bu nasıl bi soru yaaa. Gerçi haklısın 15 yaşındasın ne diyim sana ben :) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Penisimin Kalkmasını Istemiyorum 15 yasindasin ve 5 yildir birliktesin aferin sana...sevgili kucugum aradigin seyin cevabi burda degil biraz daha kitap oku hatta liseyi bi bitir gunumuz de okullarda bu konular sirf sizin gibi gencler icin zaten verilmekte sanirim sen bu dersleri ektin...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Penisimin Kalkmasını Istemiyorum Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Penisimin Kalkmasını Istemiyorum 70-80 yasina gelince tam tersine dusunecegine inaniyorum. Insan vucudunda emrimiz mantigimiz disinda calisan yegane gozle gorunur cinsel organlardir. Gun gelecek kalk desen kalkmaz , in desen inmedigi gibi. inatci essek gibidir. her isin basi disiplin , orta kararda onunla barisik olmak zorundasin. Bu yasta Enflasyon ve gundelik benzin fiyatlari Gibi Yukari gostermesi normal. ama merak etme duzelir ekonomiden payini alir. iktidar bile kalmaz korkudan.hayata atildiktan sonra anlar. boynu bukukler sarkisini calarsalar o zaman korkmak lazim.o zaman bu gunleri ararsin, birak ozgur kalsin. Konu orkuorkun tarafından (31-05-2008 Saat 01:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |