![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz." başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın mutlaka annelik zevkini yaşamak ister. ama bir erkekle ilişkiye girmeden,yada hayatında bir erkek bulundurmak istemeyen bayanlar. Türkiyede yasal düzenlemeler sonucu bir sperm bankaksı kurulsa'idi siz sperm bankaları aracılığı ile ..."
| Anketimiz: Bayanlar siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz.?? | |||
| memlekette adam'mı kalmadıki sperm bankalarına ihtiyaç duyayım | | 2 | 15,38% |
| bana mantıklı geliyor düşünürdüm | | 0 | 0% |
| hayır düşünmezdim | | 8 | 61,54% |
| hem sen neden merak ediyorsun gavs sanane:) | | 4 | 30,77% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Kadın mutlaka annelik zevkini yaşamak ister. ama bir erkekle ilişkiye girmeden,yada hayatında bir erkek bulundurmak istemeyen bayanlar. Türkiyede yasal düzenlemeler sonucu bir sperm bankaksı kurulsa'idi siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz.?? ve biraz bilgi. Cinsel Bilgilerimiz / Sperm Bankası - TurkStudent.net Sperm Bankası Nedir ? | SaÄŸlık,Bilgisi,Cinsellik,Kadın,Hastalıkları,S aÄŸlık,bilgisi,cinsellik,fıtık,fizik,tedavi,sex Sperm Bankası Nedir ?,çocuk,ruh,erkek,kadın,beslenme,ender,saraç Sperm Bankası Nedir ?
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Meraklı seni... ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Ben bir şık daha istesem e-evlenemedim ve yaşım geçmek üzere çocuk istiyorum başvurabilirim:))) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. zaten günğmüzde çocuk sahibi olmak çok kolay madem evlenmedin çocuk esirgeme kurumundan bir çocuk alabilirsin :)) ne diyelim şaka bir yana inşallah evlenirde bir an önce çocuk sahibi olursun
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Yok hiç istemez idim, babasının kim olduğunu bilmediğim birinin çocuğunu ne yapayım, hem sadece kendimizi değil, ilersi içinde önemli, yahu bu çocuk ilerde demez mi benim babam nerede diye?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. memlekette adam'mı kalmadıki sperm bankalarına ihtiyaç duyayım :D dedim ama gercekten sevdigim biri olmazsa ve kendimi tümüyle yalnız hissedersem ya Serseriozi'nin dediği gibi kimsesiz bir cocuk edinirdim yada kendi cocugum olurdu sperm bankası aracılığıyla ;) |
| | |
| | #7 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Alıntı:
İslam dinine aykırı olduğunu bile bile yine de bunu istermiydin? Yani başkasının,hiç görmediğin bir adamın tohumundan çocuk sahibi olmak istermiydin?
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Alıntı:
ama bilimsel olarak bu imkanlardan yararlanmak hoş diye düşünüyorum düşünsene babasının genlerinde süper bir ıQ var dna sı incelenmiş özel bir insan ve süper yakışıklı ve seninde çocuğun olmuyor?ve çocuğun olsun inanılmaz istiyorsun?? | |
| | |
| | #9 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Alıntı:
İslam dininde böyle bir ayet tabi ki yok. Ama evlilikle ilgili ayet var. Ben de bu ayetten yola çıkarak islam dinine aykırı olacağını düşündüm ve bu benim kendi yorumum o yüzden sadece beni bağlıyor. Çocuğum olmuyorsa elin adamının, ıQ fazlaymış,özel bir insanmış, hele de benim için hiç önemli olmayan yakışıklılığa da sahipmiş, önce zeki olması benim tercihimdir.Ve çocuğum olmasını inanılmaz istiyorum. Çocuk esirgeme kurumunda sahipsiz bir sürü bebek varken, hiç tanımadığım bir erkeğin ve sadece çocuğum olsun bir erkeğin tohumunu istemem,eksik kalsın, ha evlilik dışı cinsel ilişki,ha evlilik dışı herhangi bir erkeğin spermiyle hamile kalmak ne farkeder ki? Benim için ikiside aynı o yüzden ben böyle bilimsel imkanları istemem,bu tarz şeyler islam dinine zarar veriyor. Yeni yetişen gençliğe kötü örnek oluyor.Benim düşüncem budur. Saygılar
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siz sperm bankaları aracılığı ile çocuk sahibi olmayı düşünürmüydünüz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah hepimiz gönlümüzün istediği gerçekten sevdiğimiz insanlarla karşılaşır ve mutlu çoluklu çocuklu bir aile kurarak yaşarız
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |