![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Nedir bu meme merakı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: nilayyy ´isimli üyeden Alıntı [size="2"] Peki ama erkekler ne düşünüyor? Erkeklerin memeleri sevdiğin i genel olarak biliyoruz ama nasıl ve neden? Merak ettiniz mi? İşte nedenleri: ya kardeşim hiç ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Misafir..
| Nedir bu meme merakı? ya kardeşim hiç yakışıyomu sana erkeklerin memeleri sevdiğini hem biliyoruz diyosun hem de burda bi haykırmadığın kaldı bırak azdırma adamları sever ya da sevmez sen işine bak ya.Allah Allah:cool: :cool: :eek: |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Misafir..
| Cevap: Nedir bu meme merakı? ben rep vermeyi unutmuşum vereyim bari kimse böyle konuları yazmaya cesaret edemez yani repi haketmiş |
|
| | #13 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Nedir bu meme merakı? Küçükken Göğüs tutmadan uyuyamazmışım... 5 yaşıma kadar... Gerçi hala öyle uyumak zevkli oluyor :smile: Konudan rahatsız olanlar bu tür konuları okuyup anti cevaplar yazmazsın. Forumumuz geniş bir içeriğe sahip herkesin mantığına uygun bölümlerimiz mevcut. O bakımdan Rahatsız olan arkadaşlarımızın CİNSELLİK bölümüne girmemelerini önemle rica ediyorum. Forumda tartışma olabilecek hiç bir şey istemiyoruz... Bu arada güzel çalışma abla :wink:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #15 |
| Misafir..
| Cevap: Nedir bu meme merakı? Haklısın galiba super moderatör kardeşim sanırım yorumum biraz kaba olmuş forumda kalıcı olmayı düşündüğümden sizden özür dilemek istiyorum.Sizinde dediğiniz gibi muasır medeniyetlerseviyesine ulaşmış bir toplumuz artık yalnız diğer süper moderatör arkadaş sanırım avukat yanında stajer baksanıza olaya balıklama dalıyor.Siz zaten gerekli uyarıyı yapmışınız bunun üzerine ortamı daha da germenin anlamı yok.bakınız ben gerekli düzeltmeyi yapıp sizden özür diliyorum ama aynı özürü diğer arkadaştan bende bekliyorum.umarım beni anlıyosunuzdur |
|
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Nedir bu meme merakı? Kimse kimseden Özür bekleme hakkına sahip değildir... Herkes kendisinden sorumlu bunu unutmayınız... Yeni oluşan düşüncelerin için Teşekkür ederim... Herkesi kalıcı görmek bizi sevindirir SM Ailemiz gün geçtikçe büyüyor bu tür konularda anti yorumlar ile birbirimize girmemeliyiz... Iyı Forumlar...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #17 |
| Misafir..
| Cevap: Nedir bu meme merakı? olsun süper moderatör kardeşim bir özürle dil aşınmaz ben gene herkesten özür dilerim yanlış anlaşılmamdan dolayı. |
|
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Nedir bu meme merakı? Bende bir erkek olarak bu konuya katkı saglama adına meme ile ilgili görüşlerimi aktarmak isterim. Arzularımı uyandıran, harekete geçiren kadındaki tek şeyin meme olduğunu ve özelliklede iri memeler olduğunu itiraf etmeliyim, kadın deyince ilk memelerine bakarım, arzularıma uygun görünüşteyse, diğer unsurlara geçerim. Bunun nedenlerini bulamadım, meme çok etkileyici oluyor benim için. Sonuç olarak iri memeler yoksa gerisi beni cezbetmiyor. işim cok zor, sayısız partneri sırf iri degiller diye bıraktım. Evet bende kendi kendime hep sormuşumdur "nedir bu meme merakı" Bu konuyu açmak bence cok isabetli olmuştur. -:) |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: Nedir bu meme merakı? Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |