FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Cinsellik

arkadaşınız size eşcinsel olduğunu söylese N yapardınız?

Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "arkadaşınız size eşcinsel olduğunu söylese N yapardınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Runaw@y ´isimli üyeden Alıntı Sizinle arkadaş olanlar biraz risk altında demek ki.Arkadaşınız bu durumu size açmadan önce arkadaş, açtıktan sonrada ne üdüğü belirsiz oluyor demek ki.Arkadaşlık etmezsiniz yada edersiniz.Ama ..."

Anketimiz: arkadaşınız size eşcinsel olduğunu söylese N yapardınız?
arkadaşlığımı bitiririm 11 35,48%
saygı duyar arkadaş kalmaya devam ederim 8 25,81%
arkadaşlığımız bitmez ama eskisi gibide olmaz 11 35,48%
onu bu tercihinden vazgeçirmeye çalışırım 1 3,23%
başka bir yol (belirtiniz) 0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-04-2008, 05:46 PM   #11
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor
Cevap: arkadaşınız size eşcinsel olduğunu söylese N yapardınız?

Alıntı:
Runaw@y´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizinle arkadaş olanlar biraz risk altında demek ki.Arkadaşınız bu durumu size açmadan önce arkadaş, açtıktan sonrada ne üdüğü belirsiz oluyor demek ki.Arkadaşlık etmezsiniz yada edersiniz.Ama siz gerçek bir arkadaş değilsiniz o halde.Ne kadar yanlış bi düşünce tarzı.O zaman bu insanlar yansın yakılsın.Yanlızlığa mahkum edilsin.Bu durumu yaşayan insanlar demiyorum yaşamak zorunda kalanların elinde olan bir durum değil bu.Ayrıca sadece çift cinsiyetli olanlar ameliyat edilmiyor.Kadınlık hormonu fazla olanlarda ameliyat oluyor ki, zaten bu durumda olanların elinde olmadan kadınlık hormonları yüksek oluyor.DOĞUŞTAN YADA YAPI MESELESİ.Sizin arkadaşınız eşcinselse sizde mi eşcinsel olmak zorundasınız veya size bunu bulaştırır diye düşünüyor olmalısınız...Çüş kelimesini size değil farklı birine kullandım.Tüm yazılanları en baştan okuyun.Sizin gibi düşünen bir arkadaş ÇüŞ demiş....

Saygı veya kibarlık çerçevesini sizden daha iyi idrak edebileceğimi düşünüyorum.Forumun belirli bir seviyesi var ve benim kullandıklarımbu seviyeyi aşmıyor.Zira eski yöneticilerden olduğum için biliyorum.Saygılar

Eğer bana yazdığınız yorumları sadece bana yazarsanız ben de sizi yanlış
anlama gibi bir yanlışa düşmem öyle değil mi?

Benim gerçek arkadaş olup olmadığımı sadece gerçek arkadaşlarım bilir.

İyi forumlar
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:34 AM .