![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Kadın Teklif edebilirmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cinsel ilişki teklifini kadın edebilir mi ?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadın Teklif edebilirmi? Cinsel ilişki teklifini kadın edebilir mi ?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? etmeli nıye butun teklıflerı erkekler yapıokı onuda anlamıs degılım bu durumdan cok rahatsız oluorum acıkcası |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Alıntı:
Kadınlar teklif etse senın hoşuna gideceği kesin :) Ama bu soruya kadınlar cevap versin ,onların görüşlerini alalım bence..
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? cinsel iliski teklif etmekle olmaz bence,yani kendiliginden olabilecek bise...iki kisinin o anki hissettikleri duygulara bagli bise diye dusunuyorum! |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 10870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Şahsen ben teklif etmem. Gayem çok güzel açıklamış, hem bu teklif ile olmaz ki.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Yorum yok beni aşıyor bu konu...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Sorunun yanlış anlaşıldığını varsayarak acıklama gereği duydum Soruda anlatılmak istenen , Koca veya sevgilidir . Yoksa tanıdığı veya tanımadığı birisine erkek de ilişki teklif edemez, edenlerede ülkemizde sapık denir
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 10870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Sevgili olsa teklif etmem, ama eşim ise ve ilk değil ise neden canım istediğinde neden o gecede sexi ben başlatmayayım ki:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |