![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Kadın Teklif edebilirmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence kadınlar teklif eder, arasıra bizim de teklif etiiğimiz görülmüştür ama biz bu teklifi sesli yapan tarafız. erkekler yanar duman tüter ama kadınlar için için mangal gibi yanar, ateş bacayı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? bence kadınlar teklif eder, arasıra bizim de teklif etiiğimiz görülmüştür ama biz bu teklifi sesli yapan tarafız. erkekler yanar duman tüter ama kadınlar için için mangal gibi yanar, ateş bacayı sararsa daha onu kimse durduramaz,yeter ki oraya gelmesin durumlar. erkekler olarak amme hizmeti(devlet görevi) yapıyoruz, yoksa bu işte en çok yorulan kimdir diye sorsanız cevap açık olarak kendini belli eder. bizim bu işte en küçük çıkarımız bile olmaz , bence kadınlar bu işi başlatan taraf,kadının niyeti yoksa, naparsan yap ıı-ıh olmaz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? aslında ben bu konu hakkında yorum yapmak istemezdim ama yapalım bakalım; bir kadının elde edmiyecegi hiç bir şey yoktur yeter ki istesin... ![]() anlayana |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? Alıntı:
Bence kadınlar da teklif eder. Bir öpücük de zaten belki seks teklifidir
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadın Teklif edebilirmi? ben o erkeklerden değilim sanırım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |