![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Seks kadar zevk veren şey" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sadece beynin değil tüm vücudun mutlu hissetmesini sağlıyor. Alman Müzik bilimcisi Eckart Altenmüller, şarkı söylemenin seks kadar zevk verdiğini söyledi. Altenmüller, şarkı söylerken mutluluk hormonu Oxytocin'in aşırı salgılandığını tespit etti. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seks kadar zevk veren şey Sadece beynin değil tüm vücudun mutlu hissetmesini sağlıyor. Alman Müzik bilimcisi Eckart Altenmüller, şarkı söylemenin seks kadar zevk verdiğini söyledi. Altenmüller, şarkı söylerken mutluluk hormonu Oxytocin'in aşırı salgılandığını tespit etti. Dr. Altenmüller Oxytocin hormonunun sadece beyinde değil bütün vücudun mutlu hissetmesine neden olduğunu tespit etti. Araştırmaya göre müzik dinlerken şarkı söylemek stres hormonlarının azalmasına ve insanın rahatlamasına neden oluyor. Sabah
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seks kadar zevk veren şey bu ıste bı yalnıslık var hıc sanmam hatda ıhtımal bıle vermıorum |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seks kadar zevk veren şey Keşke gerçekten öyle olsa idi. (kendim için demiyorum!)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seks kadar zevk veren şey Daha başka fikri olan yokmu?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seks kadar zevk veren şey |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |