![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Hiv virusü hakkında.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Cidden bu konu hakkında aklıma şu takılıyor. belki herkese saçma gelecek ama.. Yine bir şekilde öğrenmem lazım bunu.. Eğer bir kadın ve erkek gerçekten hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmediyse ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Hiv virusü hakkında.. Cidden bu konu hakkında aklıma şu takılıyor. belki herkese saçma gelecek ama.. Yine bir şekilde öğrenmem lazım bunu.. Eğer bir kadın ve erkek gerçekten hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmediyse yani hiv virüsünün bulaşabilecek bir eylem de bulumadıysa.. Bu iki kişinin korunmasız cinsel ilişki virüsü kapma olasılığı var mıdır?? Hep hiv virüsü ile enfekte olan kişilelrle ilişkilerde bulaşabilir diye okuyuruz.. Demek istediğim bu şekilde bulaşması mümkün mü dediğim olası yani işin kaynağı nedir?? Bu soruya cevap verirseniz gerçekten benim kafam bu soruyu silmiş olacaksınız şimdiden çok teşekkürler.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. hiv çok zor bulaşır arkadaşım, Ulaştırma bakanlığının mecbur ettiği sağlık eğitimini görmüştüm yönetici kadroda bir denizci olarak. birçok örneğini gördüm. Thailand ,Manila mindanao da ayrıca Durban Richards bay da , aids hastası ve ölüm şekillerini gördüm. HİV yani hepatit A virusunun bulaşabilmesi için taze kan ilişkisi gerekir , taze kan ilişkisi yoksa hiv virüsü ölür , mesela Berberde traş olurken berber jileti değiştirmedi yada usturayı değiştirmedi, sizden önceki HIV virüslü idi , farketmediniz aynı jilet veya usturayla sizi de kesti o kan damlası sizin kesilen yere değdiyse virüsü alırsınız, Dişinizi çektirdiniz Kan akıyor pamukla tıkadınız akşam oldu hala tam yara kapanmadı Hiv virüslü bir hatun buldunuz sarhoşluğun etkisiyle öpüştünüz onun da diş eti kanaması varsa Hiv virüsünü alırsınız Kadının adet kanaması var ve HIV virüsü taşıyor ise daha cinsel ilişkiye girer girmez kaparsınız, çünkü penisinzin idrar deliğinden mesanenize ulaşabilir ,yada zedelenecektir Dişçi eğer önceki kişide hiv virüsü varsa ve de dezenfekte etmediyse 2nci kişi virüsü kapar Kızılaydan kan aldınız - hiv virüsü varsa alınan kanda direk aids e yakalanırsınız cinsel ilişki -- her cinsel ilişkide bir sürtünme bir yırtılma olabilir, erkek cinsel organı da kadın cinsel organı da hasar görür, 3-5 tane hücre zarar görür her cinsel ilişkide hiç görünmeyen kılcal damarlardan görünmeyen kan damlası olabilir, Cinsel ilişki insanların hayvani içgüdüsüdür, disipline edilemez işte o esnada aids mikrobu bulaşır, Eşcinsellerde yaygın derler, aslında eşcinsellerde o kadar aşırı yaygın değildir ama birçok dinde ahlaksızlık kabul edildiği için bütün hastalıklar sanki eşcinsellerden çıkma gösterilir, insanın poposu cinsel organı değildir , kısaca bu maksatla yaratılmamıştır ,bir boşaltım organıdır, ve orta kuşak damarların en çok bulunduğu yer orasıdır, basur olanlar bunun ne demek olduğunu epey okumuşlardır. işte bu yüzden bir kayganlığı olmayan sürtmeye maruz kalınca cinsel organdaki gibi yaralanmalar olur, en önemli kan damarlarına da yakın oldugu için aids e yakalanır HIV mikrobu eğer iki tarafın salyalarında kan yoksa öpüşmeyle bulaşmaz, salgıları yutmamak şartıyla bulaşmaz. aynı şartlar HEPATIT B nin bulaşması için geçerlidir hepatit b şu anda ülkemizde daha yaygındır. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. yani bu benim sorduğum soruya tam cevap olmamış ama.. Oluyor mu olmuyor mu?? |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. eğer söylemek istediğiniz şu ise: bir virüslü kadın ile virüs olmayan erkek: yada tam tersi bir virüs bulunan erkek ile olmayan kadın : bulaşma yüzdesi eşittir normal cinsel ilişkide, korunma sağlanmadı ise , birbirlerini ne kadar hırpalayacaklarını bilemiyoruz, hırpalama yüksekliğine göre daha hızlı bulaşır. hırpalama dediğim cinsel organlar sürterken çok küçük hücreler kaybedilir, çok küçük kan damlaları olabilir anlamazssınız bile acı da vermez,gözle görülmez, kan damlalarının gözle farkedilmeyeni de vardır, kılcal damarların, sinir uçlarının kopması sinir uçlarının kopması ::: erkekte tıbben en hassas bölge komple bakıldığında , direk penis başı olarak kabul edilir,ama bunun da bölgesel açıklaması yapılmamıştır,, en hassas sinirlerle kaplı olan yer kadınların da erkeklerin de tahmin ettiği en uç nokta değildir, Penis başının en son noktasıdır bittiği yer, son kalan sünnet derisi parçasının ayırdığı bölge,(çizgi) doğal olarak korunmuştur, pütürlü yapısı vardır, her pütür bir sinir ucudur. sürtünmede en az kayba uğramak için en sondadır, her cinsel ilişkide birkaç sinir hücreleri kaybedilebilir (kadınlar klitoral orgazm olunca tutturmaz kendini, erkeklerin de orgazm sonrası en tutlumaz yeri tam burasıdır) salgıların idrar kanalıyla geçmesi de ayrı bir tehlike oluşur cinsel salgılar birbirine geçerken bulaşma oranı düşüktür, kadın ve erkek salgıları birbirlerini çok ağırbaşlı sevişseler bile salgılarla geçme olayı düşük kabul edilir hatta yoktur,bir tahmini yüzde koyarsak 1nci cinsel birleşmede %33 2cide de %33 3ncude de %33 rus ruleti gibi enfekte olacağınız anı sayarsınız, bazı çiftlerde 6 ay cinsel ilişkiye girdikleri halde hiv geçmediği de tespit edilmiştir, güney afrika da dünyada en çok bulunur. orada resmen her kadın Hiv virüsü olmadığını gösterir belge en son kontrol tarihini taşır kimlik kartı gibi.böyle işlerle uğraşıyorsa 15 günde 1 hiv kontrolünden geçer ve hemen hepsi prezervatif kullandırır. Güney afrikadaki prezervatifler bizim türkiyedekilere benzemez :Entusiasmado: siyah şamrel lastiği gibi kalındır , takınca zaten pek erkeklik kalmaz ,adamlar korkularından(patlama korkusu) prezervatifi bile çok kalın imal ediyorlar. Konu orkuorkun tarafından (11-03-2008 Saat 10:18 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. yani aslında benim sormak istediğim 2side virüs Taşımıyorsa riski nedir demek eğer biri virüslü diğeri temizi beni pek bağlamıyor:Entusiasmado:.. Yani bu kadar açıklanmanıza gerek yok.. Tek bir cevap yeter... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. ikisi de virüs taşımıyorsa HIV virüsü yoksa , hiç hastalanmazlar, Virüs kendi kendine bulaşmaz, hiçbir şekilde sağlıklı insan iseler virüs olasılığı yoktur. sadece 2 kişi arasında olan cinsel ilişki içinde zührevi hastalık görülmez, ancak cinsel ilişkinin sıklığına veya Temizliğe dikkat edilmediği sürece. Mantar ve enfeksiyonlar oluşabilir, temizlenmek kadın sağlığı için çok önemlidir. böyle durumlarda ilk önce kadın zarar görür |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. eyw sağolasın üstat aradığım cevabı buldum sonunda ilgin için sağol... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. orkuorkun merhaba, hiv konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm için sana bişey danışmak istiyorum.. cahil ilk gençlik yıllarında alkolunda etkisiyle bundan tam 7 yıl önce bi olay yaşadım bu olay hakkında görüşlerini merak ediyorum beni aydınlatırsan cok mutlu olacağım. olay şu: 1 bayan arkadaş ve 2 erkek arasında geçti olay...önce arkadaşım vajinal ilişki yaşadı bayanla.bayan ilişki sonrası banyoya gitti arkadaşımın sperm sıvısını temizledi(tabi ne kadarını temizledi nasıl temizledi vajinayı spermlerden arındırmak basit bişeymi bunu bilmiyorum)en az 5 dakika sonrada ben o kadınla vajinal ilişki yasadım.... ben olaydan 1 hafta sonra gidip cinsel yolla bulaşan tüm hastalıkların testini oldum hiv de dahil negatifti herşey... olaydan 6 ay sonra bayan arkadaşın hiv testi sonucuda negatifti.... tam 6 yıl sonra hiv testinin doğru sonuc vermesi için üzerinden 6 ay geçmesi gerektiğini öğrendim...oysa ben 1 hafta sonra yaptırıp kurtulduğumu sanmıstım...bu süre zarfında bir daha kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı.... 1 yıldır hiv korkusuyla yasıyorum psikolojik destek aldım bir türlü test yaptırmaya cesaret edemedim...hastaneye kan vermeye gittim kusmaya başladım stresten...defalarda labaratuarların önünden döndüm..2 tane iş fırsatı cıktı karsıma fakat sırf hiv testi içeren sağlık raporu istiyorlar diye işe girmedim...hayatım altüst...........simdi yine bir iş var karsımda bundada hiv testi istiyorlar......hergün labaratuarının önüne gidip durup durup geri dönüyorum... sana sorularım sunlar: ben birlikte olduğum kadının ilşkiden 6 ay sonra negatif olduğunu biliyorum ama benden 5 dakika önce onla birlikte olan erkeğin durumunu bilmiyorum bu erkekten hiv kaptığım korkusu yasıyorum...çünkü onun boşaldığı vajinaya 5 dakika sonra ben korunmasız olarak girdim...kadın hiv kapmayıp ben kapabilirmiyim...kadın gidip temizlendi ama ne kadar temizlenebildi bilemeyiz.... hiv virüsü tam olarak ölmese bile enfeksiyon yapma özelliğini çok çabuk yitiren bi virüsmüş?aradan geçen 5 dakikada kadının vajinasında benden önceki erkekten kalan sperm de ki hiv virüsü beni hiv pozitif yaparmı? 5 dakikada hiv enfeksiyon yapma özelliğini yitirirmi?vajinal ortamdan hiv olumsuz etkilenirmi??bosunamı korkularım?bazı insanlar test yaptırmana bile gerek yok diyor...anca senden önceki erkekten 10 saniye sonra girseydim enfekte olabilirdin diyorlar 5 dakika sonra vajinada hiv etkisiz hale gelir diyorlar...görüşlerini paylaşırsan cok duamı alacaksın...cahillik döneminde ki hatalarımın acılarını ckeiyorum simdi...yardımcı olacağını ümit ediyorum... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. sarhosluk demiyelim bekar hayati diyelim. alkole suc atiyoruz. kadin profesyonel oldugu kesin, tuvalete giderek once birlikte oldugu spermi cok kolay cikartir. Kadinlar bunu kucuk su dokerken onceki iliskinin spermleri de patir patir dokulur. ikinma refleksi. cunku. ayni kaslar ile hareket eder. kisaca tam bir temizlik olmaz ama idrar yaparken ayni kaslari bastirdigi icin cok kolay sekilde gorunen kismi atilir. lavmasyon yapmazlar. 2nci iliskiye giriste arkadasinizdan kaptma korkunuz var sizin, bu oran dusuktur bizim erkeklerimiz abarttiklari kadar cok cinsel iliskiye girmezler genelde Laftadir. ama bedava bulurlarsa o zaman affetmezler. cunku paranin degerini bilecek kadar cimrilestik. o is te hicbir zaman bedava olmaz. Kadinin 6 ay sonra negatif sonuc vermesi sizin risk gurubunda olmadiginiz manasina gelir. arkadasinizdan gecme olasiligi dusuktur. %5 in altinda kadinin negatif sonucta olmasi bunu gosterir. evet aids testinin etkili olmasi icin en az 3-4 ay gecmis olmasi gerekir. bence korkmayin. Cinsel iliskiye bir yabanci ile girerken mutlaka Is eldiveni( prezervatif kullanin) hissetmiyorum gibi bir kelime hata kabul etmez. Rus kadinlarindaki Hiv virusu olma olasiligi % 1-3 arasindadir bu cok yaygin bir hastalik degil. genelde kadinlarda Gonhorea bel soguklugu gorulur. Hiv virusu olan kadinlar bilincli olarak erkek zehirleme egilimine girerler, koseye cekilip olumu beklemez. Kadin icgudusel hareketi ile daha cok erkege bulastirma intikam alma egilimindedir. bu yuzden hastaligi aldigi yerlere gidip zehirleme yapar. Ozellikle gazetede isimlerin yayinlanma sebebi budur. Ilk iliskilerinizden biri olmali pismanliginiz bu yuzden. tek kadinda 1 iliskide aids olma olasiliginiz cok azdir. Cinselligi cok yasiyorsaniz ,es degistirdiginiz zaman cok yukselir. Bence korkunuz yersiz. ( ilk denemeler ise. ) boyle bir iliskide bu korkuyu sadece siz degil bircok erkek yasar. bunlar benim kendi dusuncelerim,sizi yaniltiyor olabilirim yinede. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. çok teşekkürler orku orkun düşüncelerin için eline sağlık.. bu suçluluğun sebebi nasıl böyle cahil ve düşüncesiz ve salakça bşey yaparımdı...hayatla rus ruleti oynamak gibi bişey..evet ilk deneyimimdi o heyecan ve bilinçsizlikte cinsel organım sertleşmedi bile.. sadece 1 dakikayı geçmeyen bir süre sönük penis vajina içinde kaldı ve boşaldım..yani vajina ya sürtünme olmadı... sana 2 sey daha sormak istiyorum belki bir bilgin vardır..yardımcı olursan sevinirim.. 1.......7 yıl geçti olayın üzerinden 7 yılda hiv pozitif olanların yüzde kaçı aids evresine geçiyor?...bende en ufak bi belirti sağlık sorunu yok..çok sağlıklıyım allaha sükür... 2........birde vajinal ortamda benden önceki erkeğin sperm sıvısındaki hiv 5 dakikada enfeksiyon yapma yeteneğini yitirirmi?bilgin varmı bu konuda. bazı yerlerde tek 1 ilşkiyle bulaşması imkansız gibi bişeymiş diyordu...aynı kişiyle defalarca birlikte olunca her ilşkide biraz biraz hive maruz kalarak enfeksiyon olusuyormus ne düşünüyorsun ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |