![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Hiv virusü hakkında.." başlıklı konu görüntüleniyor, "senin bana gore HIV riskin cok dusuktur, Kadinin adet kanamasi gecirmesi veya zorlanmis olmasi gerekirdi. senden onceki arkadasindan sperm yolu ile HIV virusu gecmez. Hiv virusu kandan kana gecer enfeksiyon ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiv virusü hakkında.. senin bana gore HIV riskin cok dusuktur, Kadinin adet kanamasi gecirmesi veya zorlanmis olmasi gerekirdi. senden onceki arkadasindan sperm yolu ile HIV virusu gecmez. Hiv virusu kandan kana gecer enfeksiyon ile. Kadinin disini cektirmis olmasi lazim kanamasi devam etmesi lazim seninde agizdan yarali olman gerekir. Sen hasta olma olasiligin bana gore yok. Bir daha ki sefere Is eldiveni kullan. Hiv virusu spermidlerden degil zorlamadana olusan pihtidan gecer., mesela Homoseksuel iliskiden gecer bunun sebebi. insanin makatinin cinsel birlesme yeri olmadigindandir. bir catlama kilcal catlaklar olusur. Hivin bulasmasi normalde 1 iliskide olusmaz kolay kolay. Ilk iliskilerde Toplumumuzda ahlak gunah kavramlari ile yetistigimiz icin korkunun da etkisi ile butun erkekler bir sendrom yasarlar. Rus kizi ozellikle de cok guzelse ve iyi davranmissa evlilik bile dusunulur.hele sen benim ilk erkegimsin derse. Bu ugurda butun parasini veren zincir kunyesini bile bozduran arkadaslar vardir. Sizinki bence hastaliktan cok icsel pismanlik. Zamanla gececektir. simdiye kadar Hiv virusu tasisaydiniz vucudunuzda ufaktefek belirtiler baslardi, halsizlik. yaralarinizin gec iyilesmesi. derinizin renk degistirmesi(once karaciger bozulur) vucut zayiflar ve gobek kalir. bunlar 6 ay sonra cikardi yavas yavas. Umarim partnerinizi bulur mutlu yasarsiniz. Korkmaniza gerek yok. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |