![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Erken bosalma!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bircok erkegin yasadigi bir sorun. Bu konuda bircok careler sunuluyor ama bunlarin cogu terapi yönüne giden careler ve cok uzun bir zaman alacak uygulamalar. Terapilerde bir sabirli esiniz olmali.Zor bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Bircok erkegin yasadigi bir sorun. Bu konuda bircok careler sunuluyor ama bunlarin cogu terapi yönüne giden careler ve cok uzun bir zaman alacak uygulamalar. Terapilerde bir sabirli esiniz olmali.Zor bir konu... En son bilgilere göre ilac ile tedavi icin arastirmalar oldugu ama daha herhangi bir sonuc edilmedigi. Simdi diyeceksinizki hicmi ilac ile tedavi yok, hayir var ama cinsel iliskiden en az 5-6 saat önce bu ilaclari almaniz gerekiyor.Bence tam bir cözüm degil... Su bir gercek tedavisi hemen hemen yok. Ama söyle birseyde var, ayni kisi ile iliskide bulunanlarda bir süre sonra erken bosalmanin eskisi kadar erken olmadigi olmustur.Buna alisma diyebiliriz, yani biraz sabir... Terapilere hic girmiyorum, cünkü cok zahmetli .Ama meraklisi icin bazilarini tanitabilirim. Eeee simdi bu sorunu olanlar ne yapacak veya ben hickimseye faydali olamayacaksam,neden bu yaziyi yaziyorum.Cünkü bu yazdiklarimi bu sorunu olanlar coktan biliyordur. Söyle aciklayayim bir hile ile erken bosalmayi isterseniz 20 dakikaya kadar geciktirebilirsiniz.Doktorlariniza danisin onlar bu hile`yi kesin biliyorlar ama söylemeyebilirler. Tekrar bu bir hiledir yani bir tedavi degil!! Güzel olan tarafi cinsel iliskiden isterseniz 1 saat önce veya 3 dakika önce uygulamaniz bir fark göstermiyor.Sonuc ayni! Ben yeri geldimi size bazi tavsiyelerde bulunabilirim...Kendinize iyi bakin... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |