![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce 2008 yılında Türkiye'nin en seksi kişisi kim? Oy verelim görelim..."
| Anketimiz: En seksi Kim | |||
| Didem Erol | | 4 | 23,53% |
| Nilay Dorsa | | 7 | 41,18% |
| Simge Tertemiz | | 0 | 0% |
| Ebru Kocaağa | | 1 | 5,88% |
| Funda | | 0 | 0% |
| Gamze Karaman | | 0 | 0% |
| Tuba Büyüküstün | | 4 | 23,53% |
| Sevil Uyar | | 1 | 5,88% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Sizce 2008 yılında Türkiye'nin en seksi kişisi kim? Oy verelim görelim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Bence kesinlikle Nilay dorsa 1 Numara. Çok seksi bir vücudu var
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim karakarizma sana katılıyorum bencede nilay dorsa (karakarizma birerde foto ekleseydin daha iyi olurdu) NİLAY DORSA
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Tanımıyorum ama, fotoğrafından dolayı Nilay'a oy verdim. :)
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 219 Rep: 21770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi forum iyi güzelde...niye nilaydan başka hatunların resimlerini koymadın kardeş.ben didem erol dedim mesela.koskoca yönetmen tarantinoyu kendinden geçirmiş buna binaen ayaklarını yalatmış bir dilberdir kendileri |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Ben sexy olarak degıl güzel yönünden baktım ve Tuğba BÜYÜKÜSTÜN e oy verdım. Özellikle ÇEMBERİMDE GÜLOYA dizisindeki sade güzelliği ile çok ilgimi çekmiştir. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Arkadaşlare valla haklısınız resim eklemem lazım idi :) Didem Erol ![]() Simge Tertemiz ![]() Ebru Kocaağa ![]() Funda için üzülerek resim bulamadığımı söyleyeceğim. Benim kişisel hatamdır Gamze Karaman ![]() Tuba Büyüküstün ![]() Sevil Uyar ![]() Şimdi tekrar bakabilirsiniz
| | |
| | #8 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Benimde oyum Didem Erol a , Valla Tarantino boşa yalamaz vardır bunda bir cevher ![]() Alın size bir Didem Erol videosu |
| | |
| | #9 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Hiç biri değil bence.Ben en çok ebru şallıyı ve esin moralıoğlu'nu beğeniyorum
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türkiye'nin 2008 de ki en seksi bayanı kim Önce tek kelime ile şok oldum. Bugün hemen hemen 1 sene olacak siteye üyelik tarihim. Bu süre zarfında hala neden banlandığımı bilmediğim bir nedenden dolayı siteden 3 ay uzak bırakıldım. Ama bakıyorum da siteye geri gelmek çok kolay imiş. Neyse konuyu uzatmak istemiyorum hemen sadede geleceğim. RUNAWAY ismli üyrnin benim konularıma yazı yazmasını veya yorum yazmasını istemiyorum ve bu konuda ciddiyim. Yasak olabilir veya çok ciddi cezaları olabilir ama dediğimden de vazgeçmeyeceğim. Lütfen yazılarıma yazı eklemesin
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |