![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Mevt ´isimli üyeden Alıntı Sizi kastetmiyorum ama isterseniz sizde cevap verebilirsiniz.? Eşiniz istemediği halde onunla zorla kaba kuvvet kullanarak ilişkiye girmek size kendinizi tecavüzcü gibi hissettirmezmi? Haram olduğunu bile ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
esime karsı asla kaba kuvvet kullanamam, bu konuda bi süre reddedilirsem zaten direk bosarım...... anlasma %50 ise evlilikte, sexte diger %50 yi kapsar...... bi yarısı eksik olan bi iliskinin uzun sürmesi beklenemez tecavüzü zaten hiç savunmadım ama bi insan esine tecavüz edemez........(yani öle bi kavram mümkün olmaz) anal ilişkiye gelince zaten haram dedim ama yasaklar insanı çeker, yapmak isteyen esler yapabilirler, günahlarının cezasınıda çekerler..... yorumlarımı kimse yanlıs anlamasın ne siddet ne kaba kuvveti nede tecavüzü hiç savunmadım zaten evliysen esin senin canın olmusturki , insan canına kıyamaz..... sorunlar konusularak halledilebilir, halledilemiyosa ayrılık kaçınılmazdır....... yanlızca ihaneti canım dahi olsa affetmem ki (ozmn zaten olay farklıdır) iyi forumlar iyi bayramlar herkese | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |