FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Cinsellik

Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğuya güneydoğuya gitmeye gerek yokki,açın gözlerinizi etrafınızda çoktur bu bahsettiğim kadınlardan,çok üzülerek söylüyorumki ben çok gördüm ben evliyim hemde 20 senelik çok şükr mutlu bir evliliğim var bu tecrübeme dayanarak ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-09-2008, 09:35 PM   #21
Uye

simqe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NE KADAR BİLİRSEN BİL SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...

simqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyor
Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Doğuya güneydoğuya gitmeye gerek yokki,açın gözlerinizi etrafınızda çoktur bu bahsettiğim kadınlardan,çok üzülerek söylüyorumki ben çok gördüm
ben evliyim hemde 20 senelik çok şükr mutlu bir evliliğim var
bu tecrübeme dayanarak anlattım zaten,ve ısrarla yineliyorum
eşi dahi olsa sekste baskı zorlama tecavüzdür.
simqe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 29-09-2008, 09:46 PM   #22
Yeni Kayıt

Mösyö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nefsine Ağır Geleni Kimseye Tatbik Etme...

Mösyö will become famous soon enoughMösyö will become famous soon enough

Ya lütfen SAÇMALAMAYIN...
Bakın ben evli olmamama rağmen bu iğrenç kelimeyi kullandığınızdan ötürü sizin adınıza şaşkınlık içerisindeyim....
Etrafımda böyle şeyler yaşayanlar yok ve şuana kadarda çevermde böyle şeyler hakkında konuşmada geçmedi,gözümü açmama gerek yok zaten kapalı değil...
Hem doğu ve güneydoğuda bile azaldı bu iğrençlikler kaçıncı yüzyılda yaşıyosunuz bence siz gözünüzü açın,bir takım gazate ve derginin hatta sabah kadın programlarının düzmece reyting alma çabalarına aldanmayın...
Diyelim ki var ve bu milyonda bir olan bir olaydır ve hala ısrarla inatla söylüyorum TÜRK ADALETİ var,Mahkemelerimiz var olmadımı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var HAKKINIZI ARAYIN...
Mösyö isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-09-2008, 12:18 AM   #23
Yeni Uye
HAYATI PEK ÇİDDİYE ALMAYINIZ

Blog Mesajları: 12
05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor05A34İ59T çok gurur duyuyor

Sizler tartışmayı bırakın bu konuda boş yere tartışıyorsunuz. çünkü savaşı veya şiddeti bırakın sevişmeye devam. Evliler arasında yatak odasında veya yatakda her şey serbesttir. çünkü yatak odasında ayıp yoktur bu sadece evli çiftlere özeldir
05A34İ59T isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-2008, 02:07 AM   #24
Uye

Masterlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Azdan az , Çoktan çok gider...

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor
Icon13 Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Alıntı:
simqe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğuya güneydoğuya gitmeye gerek yokki,açın gözlerinizi etrafınızda çoktur bu bahsettiğim kadınlardan,çok üzülerek söylüyorumki ben çok gördüm
ben evliyim hemde 20 senelik çok şükr mutlu bir evliliğim var
bu tecrübeme dayanarak anlattım zaten,ve ısrarla yineliyorum
eşi dahi olsa sekste baskı zorlama tecavüzdür.

sizinle hiç aynı görüste deilim ve sanırım olamıcazda
evlisiniz ama evli çiftler arasında tecavüz olamıcagını bilmiyosunuz

siz hiç gördünüzümü gazetede televizyonda yada yasadıgınız hayatta
kocası karısına tecavüz etti diye
güldürmeyin beni simge hanım

böle bi olayın mümükün olabilmesi imkansızdır
tecavüz ancak evli olmayan kişiler arasında mümkün olur

evli ciftler arasında siddet vardır ki bunun adı asla tecavüz deildir

eviligin en önemli bi amacıda cinselligi mesru hale gitirmekse zorlamada olsa siddette olsa, bunun adı tecavüz olamazzzzz

sizin cevrenizde gördügünüz 3 5 kişi
kadına siddet günüzümzde yok
gözlerimiz acmamıza gerekte yok,
kadına siddet siddet var diye tutturanların amaclarınıda biliriz biz
Masterlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-2008, 02:27 AM   #25
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Konuya mesaj yazmakta çok zorlanacağımı düşündüm ama bişeyler yazmadanda uyku haram bana sanıırm.
İşin iyi tarafından bakmak bazı arkadaşların şne geliyor.Bayan gözü ile görmelerini zaten beklemiyoruz dimi ama.
Neden karı koca arasındaki her diyaloğu meşru sayarsınız bilmem ama emin olun değil.Erkeğin istediklerini gerektiğinde zor kullanarak aldıkları inkar edilmeyecek bir gerçek.Kadın her halukarda mecbur.Bunu evliliğin her anında yaşamak kaçınılmaz.Tecavüz olarak ad verilmesi evli olunca neden mümkün değil onuda anlamadım.Eş olması bunu değiştirmez,kabul etmediğiniz şey erkeğin başarısızlığına yada beceriksiliğine ,kadını zor koşarak yaptığı bir şiddettir ve bunu ister kabul edin ister etmeyin adı tecavüzdür.Kadının rızası olmadan gerçekleşen birliktelik erkeğin sonunda sırtını dönüp yatmasıyla bitiyorsa ve kadının ne hisettiğini düşünmüyorsa bunun adı da sadece tecavüzdür.Size söylenen her türlü HAYIR saygısızlık oluyorda kadının rızası olmadan gerçekleşen ve gerektiğinde şiddete başvurulan birliktelik neden tecavüz olmuyor.Kendinize bir sorun bu soruyu bakalım cevabınız ne oluyor.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-2008, 02:50 AM   #26
Uye

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor
Icon13 Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuya mesaj yazmakta çok zorlanacağımı düşündüm ama bişeyler yazmadanda uyku haram bana sanıırm.
İşin iyi tarafından bakmak bazı arkadaşların şne geliyor.Bayan gözü ile görmelerini zaten beklemiyoruz dimi ama.
Neden karı koca arasındaki her diyaloğu meşru sayarsınız bilmem ama emin olun değil.Erkeğin istediklerini gerektiğinde zor kullanarak aldıkları inkar edilmeyecek bir gerçek.Kadın her halukarda mecbur.Bunu evliliğin her anında yaşamak kaçınılmaz.Tecavüz olarak ad verilmesi evli olunca neden mümkün değil onuda anlamadım.Eş olması bunu değiştirmez,kabul etmediğiniz şey erkeğin başarısızlığına yada beceriksiliğine ,kadını zor koşarak yaptığı bir şiddettir ve bunu ister kabul edin ister etmeyin adı tecavüzdür.Kadının rızası olmadan gerçekleşen birliktelik erkeğin sonunda sırtını dönüp yatmasıyla bitiyorsa ve kadının ne hisettiğini düşünmüyorsa bunun adı da sadece tecavüzdür.Size söylenen her türlü HAYIR saygısızlık oluyorda kadının rızası olmadan gerçekleşen ve gerektiğinde şiddete başvurulan birliktelik neden tecavüz olmuyor.Kendinize bir sorun bu soruyu bakalım cevabınız ne oluyor.

simdi tabiki yazım gene yanlıs anlasıldı
burda asla tecavüzü savunmadım, savunmamda.....
ama kadının istegi yok diye kocası onunla biseler yaptı diye bunun adına tecavüz demek çok yanlıstır

ben sadece görüslerimi açıkladım

''İşin iyi tarafından bakmak bazı arkadaşların şne geliyor.Bayan gözü ile görmelerini zaten beklemiyoruz dimi ama.''
isin iyi tarafından bakmaktan kastınız nedir meys????
evli kişiler arasındaki her türlü iliski mesrudur ve günah deildir....
sorun o istemiyo bu istemiyo su bunu zorladı deil
ama soruyorum ???
siz hiç gördünüzümü gazetede tv de yada cevrenizde
kocası karısına tecavüz etti diye, göremessiniz çünkü öle bi tabir imkansızdır
bi kadın kocam bana tecavüz etti diye bi tv progr***** çıksa herkes ona güler
tek kelimeyle o kadına senin dünyadan haberin yok, kocan sana iyi bile katlanmıs derler.....(çünkü mesru kılınan bi müessesede tevavüz imkansızdır).....
karı koca arasındaki diyolog mesrudur.. .evliligin bi amacıda burdur zaten.
tüm bunlar sonucunda olayı açık ve net açıkladım sanırım meys

sex genel olrk yani olması gereken biçimde 2 tarafta mutlu olrk bitiyosa iyidir
ancak
bu nası bi cümle böle meys hanım???
''Kadının rızası olmadan gerçekleşen birliktelik erkeğin sonunda sırtını dönüp yatmasıyla bitiyorsa ve kadının ne hisettiğini düşünmüyorsa bunun adı da sadece tecavüzdür''

yani sonunda bi taraf mutlu deil diye buna tecavüz demek çooookkk sacma

bi yönden haklısınız
sex in amacı zevk almak haz almaktır, ancak aksi durumda(evli çiftler arasında yasanacak diger olay asla tecavüz olmaz)......

siz olaya istek ikna yönüyle bakıyosunuz
cinsel ihtiyaçlar istek ve zmn beklemez(özelliklede evliyken, çünkü bi sınırlama yoktur)

bize sölenen her türlü mantıklı hayır kabul edilebilir
ancak canı istemiyo diyede, karsı tarafın(erkegin) kendini kasıp tüm gece sinir olması yeglenen bi durum deildir......
tekrar sölüyorum zorlama taraftarı deilim
savunmuyorum
sadece düsüncelerimi belirtiyorum.......
Alt 30-09-2008, 02:51 AM   #27
Uye

Icon14 Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Alıntı:
05A34İ59T´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizler tartışmayı bırakın bu konuda boş yere tartışıyorsunuz. çünkü savaşı veya şiddeti bırakın sevişmeye devam. Evliler arasında yatak odasında veya yatakda her şey serbesttir. çünkü yatak odasında ayıp yoktur bu sadece evli çiftlere özeldir

aynen katılıyorum sana kardes
yorumun güzel tbrkler........
Alt 30-09-2008, 03:35 AM   #28
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Seven kadın yatakta herşeyi yapmalımı? cevap Hayır.
Konu içeriği bakımından öğrenilmesi gereken mahrem bilgilerin toplum içersinde ayıp günah denilerek gerektiği miktarda öğrenilmemesinden kaynaklanan bir sorun içerikli.

konuda ve konuya yazılan yorumlarda gayrimeşru tanımların değerlendirmelerin olmasıda ayrıca düşündürücü.

İslami inanca göre Oral ve Anal ilişkiler hem ahlaki hemde sağlık açısından sakıncalı olduğu gibi bu sakıncanın dinen tanımı Haramdır.
Bu konuda yapılan bilimsel araştırmalar bulaşıcı hastalıkların oral yolla bulaşma oranının çok yüksek olduğunu göstermiştir.
Peygamber Efendimiz Bir Hadisinde Hanımına arkadan yaklaşan melundur buyurdu.

Konuyu fiziki ve pisikolojik değerlendirmeyle ele alacak olursak.
En başta seven erkek eşini incitmekten ve onu rahatsız edici durumlardan sakınır.
Yanlış bir şekilde eğitilmiş veya cinselliği izlediği sapık filmlerden görüntülerden ibaret zanneden erkekğe en büyük eğitmen karısıdır.bu şekilde öğretici bir niyetle erkeği aşşağılamadan mukabele etmek erkek içinde olumlu mukabele görür.

Kadının erkeğini seviyor diye onu kaybetmemek veya başka tercihlere meyiletmesin diye onun her isteğini yapması tamamen erkeğin hatalı isteklerini katmerlemek olur ve buda kadını sürekli bir mutsuzluğun içine sürükler.

Erkekler fiziki şartlar bakımından kadınlardan daha güçlü gibi görünselerde, yatakta meydana gelebilecek eksiklik veya sorunların bir çoğu erkeğin bu sadece görüntüde kalan güçlülüğünden meydana gelmektedir.
En başta erkeğin boşalması kadınlara göre daha erken olduğu için cima sonucunda sadece tek taraflı tatmin söz konusu olmaktadır.çoğu zaman erkek kendi boşaldıktan sonra cimanın sona erdiği gafletine düşer bu başlıca bir sorundur.Tatmin olmak ancak iki taraflı oluyorsa cima faydalı olur.

Bu yanlışlık ve gaflet konunun başındada yazdığım gibi mahrem bilgilerin yeterince öğrenilmemesinden meydana gelmektedir.
Halbuki erkek ve hanım bu bilgilerden yeterince faydalanmalıdırlar hatta erkeğin bilgi bakımından hanıma göre daha donanımlı olması faydalı olur.

Hadis-i şerifte Erkek hanımı ile cima ederken, horoz gibi, atlayıp inmesin. Kendisi rahatladığı gibi, hanımı da rahatlayıncaya kadar, karnı üzerinde kalsın) ve (Kadın rahatlamadan, sen rahatlarsan, o günün kalan kısmı, kadın için uyuşuk ve tembellikle geçer) buyurluldu

Bu bilgiler ışığında ortada bir sorun varsa bundan asıl endişe etmesi gereken erkektir.

Konuya verilen cevaplardan birine atfen bir şey yazmak istedim.
Evet fiziki zorlamayla isteği dışında ilişkiye zorlanmak ilişkiye mecbur kaldığı kişi helal olan eşi dahi olsa tecavüze girer.
Ama helal olan eşin talebini sürekli bir şekilde reddetmek boşanmaya sebeptir.
Alt 30-09-2008, 12:17 PM   #29
Uye

Post Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?

Alıntı:
Mevt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Seven kadın yatakta herşeyi yapmalımı? cevap Hayır.
Konu içeriği bakımından öğrenilmesi gereken mahrem bilgilerin toplum içersinde ayıp günah denilerek gerektiği miktarda öğrenilmemesinden kaynaklanan bir sorun içerikli.

konuda ve konuya yazılan yorumlarda gayrimeşru tanımların değerlendirmelerin olmasıda ayrıca düşündürücü.

İslami inanca göre Oral ve Anal ilişkiler hem ahlaki hemde sağlık açısından sakıncalı olduğu gibi bu sakıncanın dinen tanımı Haramdır.
Bu konuda yapılan bilimsel araştırmalar bulaşıcı hastalıkların oral yolla bulaşma oranının çok yüksek olduğunu göstermiştir.
Peygamber Efendimiz Bir Hadisinde Hanımına arkadan yaklaşan melundur buyurdu.

Konuyu fiziki ve pisikolojik değerlendirmeyle ele alacak olursak.
En başta seven erkek eşini incitmekten ve onu rahatsız edici durumlardan sakınır.
Yanlış bir şekilde eğitilmiş veya cinselliği izlediği sapık filmlerden görüntülerden ibaret zanneden erkekğe en büyük eğitmen karısıdır.bu şekilde öğretici bir niyetle erkeği aşşağılamadan mukabele etmek erkek içinde olumlu mukabele görür.

Kadının erkeğini seviyor diye onu kaybetmemek veya başka tercihlere meyiletmesin diye onun her isteğini yapması tamamen erkeğin hatalı isteklerini katmerlemek olur ve buda kadını sürekli bir mutsuzluğun içine sürükler.

Erkekler fiziki şartlar bakımından kadınlardan daha güçlü gibi görünselerde, yatakta meydana gelebilecek eksiklik veya sorunların bir çoğu erkeğin bu sadece görüntüde kalan güçlülüğünden meydana gelmektedir.
En başta erkeğin boşalması kadınlara göre daha erken olduğu için cima sonucunda sadece tek taraflı tatmin söz konusu olmaktadır.çoğu zaman erkek kendi boşaldıktan sonra cimanın sona erdiği gafletine düşer bu başlıca bir sorundur.Tatmin olmak ancak iki taraflı oluyorsa cima faydalı olur.

Bu yanlışlık ve gaflet konunun başındada yazdığım gibi mahrem bilgilerin yeterince öğrenilmemesinden meydana gelmektedir.
Halbuki erkek ve hanım bu bilgilerden yeterince faydalanmalıdırlar hatta erkeğin bilgi bakımından hanıma göre daha donanımlı olması faydalı olur.

Hadis-i şerifte Erkek hanımı ile cima ederken, horoz gibi, atlayıp inmesin. Kendisi rahatladığı gibi, hanımı da rahatlayıncaya kadar, karnı üzerinde kalsın) ve (Kadın rahatlamadan, sen rahatlarsan, o günün kalan kısmı, kadın için uyuşuk ve tembellikle geçer) buyurluldu

Bu bilgiler ışığında ortada bir sorun varsa bundan asıl endişe etmesi gereken erkektir.

Konuya verilen cevaplardan birine atfen bir şey yazmak istedim.
Evet fiziki zorlamayla isteği dışında ilişkiye zorlanmak ilişkiye mecbur kaldığı kişi helal olan eşi dahi olsa tecavüze girer.
Ama helal olan eşin talebini sürekli bir şekilde reddetmek boşanmaya sebeptir.

zaten genel olrk aynı seyleri yazdık
yorumlarımı okuduysan bazı cümlerlerin aynı fikir dogrultusunda yazıldıgını görüceksin
ancak yazının sonundaki görüsüne kesinlikle katılmamaktayım

esler arasında her türlü iliski mesru dur derken , anal iliskiyi kastetmedim
ciftler istiyosa onu yapar, ancak günah oldugunuda unutmamak gerekir

bana göre seven bi kadın yatakta her seyi yapmalı, yapabilmeli.....
ortada yapamıyorum, yapmak istemiyorum kelimeleri dolasıyosa askları yeterince derinlesmemistir ve birbirlerini çokta fazla sevmiyolardır
çünkü seven biri karsı tarafı reddedemez.......

erken bosalma olayı günümüzdede hala büyük bi sorun
erkeklerin o tür bi sorunu varsa tedavi olup karısına karsı daha anlayıslı davranması gerekir

ancak yine sölüyorum evlilik müessesinde ''tecavüz'' kavramı yoktur, olamaz, öle bi tanım mümkün deildir......
Alt 30-09-2008, 03:21 PM   #30
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Masterlord´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten genel olrk aynı seyleri yazdık
yorumlarımı okuduysan bazı cümlerlerin aynı fikir dogrultusunda yazıldıgını görüceksin
ancak yazının sonundaki görüsüne kesinlikle katılmamaktayım

esler arasında her türlü iliski mesru dur derken , anal iliskiyi kastetmedim
ciftler istiyosa onu yapar, ancak günah oldugunuda unutmamak gerekir

bana göre seven bi kadın yatakta her seyi yapmalı, yapabilmeli.....
ortada yapamıyorum, yapmak istemiyorum kelimeleri dolasıyosa askları yeterince derinlesmemistir ve birbirlerini çokta fazla sevmiyolardır
çünkü seven biri karsı tarafı reddedemez.......

erken bosalma olayı günümüzdede hala büyük bi sorun
erkeklerin o tür bi sorunu varsa tedavi olup karısına karsı daha anlayıslı davranması gerekir

ancak yine sölüyorum evlilik müessesinde ''tecavüz'' kavramı yoktur, olamaz, öle bi tanım mümkün deildir......
Sizi kastetmiyorum ama isterseniz sizde cevap verebilirsiniz.?
Eşiniz istemediği halde onunla zorla kaba kuvvet kullanarak ilişkiye girmek size kendinizi tecavüzcü gibi hissettirmezmi?
Haram olduğunu bile bile Eşinizle Oral veya Anal ilişkiye girmek taraflar istiyorsa bile size kendinizi günahkar hissettirmezmi?

Seçenekler
Stil