![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Mösyö ´isimli üyeden Alıntı Öyleyse neden hergün aynı yataktalar ve evliler... İşte buda ayrı bir tartışma konusu,kadınlar(bir çoğu)malesef evliliklerinde şiddet,hakaret,tecavüz gibi durumlara maruz kalsalarda bir çok nedenden dolayı evliliklerini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? İşte buda ayrı bir tartışma konusu,kadınlar(bir çoğu)malesef evliliklerinde şiddet,hakaret,tecavüz gibi durumlara maruz kalsalarda bir çok nedenden dolayı evliliklerini sürdürüyorlar belkide mecbur kalıyorlar,kimbilir? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 138 ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? Şu ülkede kimse kimseye mecbur değildir.. Şayet şiddet,hakaret yada tecavüz varsa Türkiyede Mahkemelerde var ADALET'de var... Helede sizin bahsettiğiniz konulardan Mahkemeye başvurduğunuz takdirde muhakkak kazanırsınız. Bana mantıklı olacak şekilde 1-2 tane mecbur kalmaları için neden söyleyin ya.. Korkmaktan başka bişey değil bu. |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? Sanırım siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz yada yaşanan sorunların farkında değilsiniz,yada tv gazete takip etmiyorsunuz.Her gün onlarca haber çıkıyor,yazılar yazılıyor bu konuda.. Nedenine gelince kadının ekonomik özgürlüğü yok deyin,bilinçsizlik deyin yada acizlik...ne isterseniz artık ama önce bu konuda bir araştırma yapın derim ben. Kadına bir çok evde söz hakkı tanınmıyor,kadın evini temizleyen,yemek yapan,çocuklarına bakan bir işçi gözüyle bakılıyor.Her ne kadar günümüz kadınları artık bilinçleniyor desekte bu o kadar fazlaki.Asla bir kadın yukarda bahsettiğim şeylere boyun eğmemeli,öncelikle okumalı,ekonomik özgürlüğünü kazanmalı,kendi ayakları üzerinde durabilmeli,bilinçlenmeli. Sonra bunların üstesinden gelecektir nasıl olsa.Çocuğum var,nasıl geçinirim,elalem neder veya ailem nasıl karşılar gibi olumsuzluklara karşı durabilmek için bilinçlenmek şart. |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 138 ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? Bakın hanımefendi ben kötü bişey demiyorum,hakkınızı aramayı bilin diyorum... Türkiyede yaşıyorum,emin olun görsel ve yazılı basın hayatımın bir parçası.. Çıkan haberlerin hepsine inanmayın lütfen bazıları bilinçli şekilde abartılıp kamoyuna duygu sömürüsü içindir.. Kadına söz hakkı tanınmıyor diyosunuz ne olur ya,şöyle bir bakın mitinglere,yürüyüşlere,protestolara hepsinin başında bayanlar var ve çoğunluk bayan.. Sizin bahsettiğiniz şeyler güneydoğu anadolu bölgesinde yaşanan olyalar... Diğer bölgelerde yaşanan olaylar binde bir yaşanmakta... |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
öncelikle su konuyu bi açıklıga kavusturalım evlilik nedir , kişiler niçin evlenirler evliligin önemli bi amacıda cinsel ilişkiyi mesru hale getirmektir dolayısıyla ciftler cinsel yönden her seyi yapabilirler demek bu, ve zaten evli ciftler arasında tecavüz gibi bi olay mümkün deil adı tecavüz olacaksa evli olmamaları lazım dimi kadın ister yada istemez o kendisinin bilecegi is, ama siddette zorlamada olsa tecavüz gibi kelime evlilikte kullanılamaz..... seven kadın yatakta her seyi yapmalıdır bana göre...... saygılarımla..... | |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? deyerli arkadasim musyö siz sadace mitiklerde önde yürüdüklerini görüyörsun yüzdeyetmisi ne durumda biliyormusun bir ihtiyac araci olarak kullaniliyor mesele sudur benim kanimla güclüler daime egemendir kadin olsun erkek olsu. |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yıl 2008 ve türkiyede yasıoruz bilmiosanız arastırın ve ögrenin gazetelerde ve basında yer alan her habere inanırsak, bu ülkenin hali vahim sizin söledikleriniz dogu ve güney dogunun bazı kesimlerinde yasanıyo diger bölgelerde kadının ezilmesi yada haklarının eksikligi gibi bise söz konusu deil hatta bayanların bu konuda avantajlı oldukları bile sölenebilir bu kadar hakka ragmen hala hak diye bagıran siz bayanları anlamak imkansız hep fazlasını isteyen sonunda hiç bise alır........ bayanların ekonomik özgürlügü günümüzde mevcud zaten evde yasanan olumsuz olayları idare etmek , evliligi sürdürmeye çalısmaya siz acizlik diyorsanız bence hiç evlenmeyin en ufak bisede bosancaksanız niye evlenceksiniz o halde ![]() bunlar boyun egmek deil aksine olumlu olup karsındakindende olumluluk beklemektir(sabreden bayanlar için konusuyorum) erkekler hakkında bukadar olumsuz fikirlere sahip olmanızın nedenini anlayabilmis deilim biraz çıkın dısarı, baska sehirlere gidin , gezin görün dedigimin doru oldugunu anlayacaksınız gazetelerde yazılanlara körü körüne inanmak cehalettir......... | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 138 ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? Arkadaşım benim adım <<Mösyö>> yanlışlık istemem... Gelelim konuya benim anlamadığım şey şu neden benim fikir ve düşüncelerimi yargılıyorsunuz %70 ne durumda olduğunu kendileri bilir haklarını savunsunlar ne işleri var öyleyse mitingde... Yetmiyosa Türk Adaleti,Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var baş vursunlar kazansınlar... Acitasyon yapmanın gereği yok. Nerde hani Kadın Erkek eşitliği... Erkeklere sunulan haklar Kadınlarada veriliyor. Ben size bişey söyleyeyeim arkadaşım herşey KORKAKLIK'tan ibaret.. Korkmayan kadınlar kazanır... |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 138 ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? <<Masterlord>> arkadaşım her zaman yanında ve destekçinim.. Saçma sapan uydurmalara ve yalan habere bizim halıkımız hemen inanır bizler zaten bu duygusallığımız yüzünden kaybediyoruz... Duygularımızla değilde aklımızla hareket etsek şuanda daha farklı yerlerde ve mevkide olacaktık.. |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı? eyw mösyö kardesim saol ben sadece kendi görüslerimide katarak toplumun gözünden olayı irdeledim günümüzde hala kadınlarımızın var olan biseyi isteyip hak hak hak diye bagırmalarını anlamak imkansız batıda çok nadir görülen 1 tane kadına siddet olayı basına yansıo aynı haberi kanallar degistip 500 kere yayınlıyolar sonra deniyoki kadınlar eziliyo hakları yok güldürmeyin insanları :) olan bise zaten vardır ve istenmez dogunun bazı kesimlerinde kadınlar eziliyo ama bunu türkiyedeki tüm kadınlar eziliyo yada kadınlar aciz gibi göstermek yanlıstır basında çıkan her habere inanmayın artık bunu bile açık açık sölemekmi gerekli kanallar isine geldigi gibi haberi degistirip yayınlıyolar....... toplumumuzda kadınlarımız zaten bas tacı evliliktede öle , hep fazlası demek niye öyleyse ayrıca tekrar sölüyorum, evliligin oldugu bi yerde tecavüz gibi bi kavramın olması imkansızdır kişiler cinsel yönden kısıtlamayı engellemeyi ortadan kaldırmak için evlenirler..... bana göre seven kadın yatakta herseyi yapmalıdır saygılarımla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |