![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Bir icim Su ' hayalinizdeki o" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tam yoldan geciyorosunuz' Hayalinizde yillardir aradiginiz (KIZ/ERKEK) o' yani isteseniz de bir daha boyle sans olmaz' ' Tam anlamiyla bir yosma'bir icim su' tam bir erkek'bir prens' tum yakisikligiyla sizin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir icim Su ' hayalinizdeki o Tam yoldan geciyorosunuz' Hayalinizde yillardir aradiginiz (KIZ/ERKEK) o' yani isteseniz de bir daha boyle sans olmaz' ' Tam anlamiyla bir yosma'bir icim su' tam bir erkek'bir prens' tum yakisikligiyla sizin ona baktiginizi gordu '' heyecanlandiniz ' hic tanimiyorsunuz bir elektriklenme oldu ' size yaklasti ve Bir gece ask yasamayi teklif ettti ' acaba tepkiniz ne olurdu ? yalan atmadan ' (erkekler ) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bir icim Su ' hayalinizdeki o bence bu soruya her (erkek)kendine olan öz güveni kadar cevap verir.yine bence bu soruya sebepleriyle beraber hayır diyen (erkeğede) kimse inanmaz.bu soruya iki şeyi gözönüne alarak cevap veriyorum. 1)hormonlarımı dinleyip devam etsem kesinlikle reddetmezdim,ve her saniyesinden zevk almaya çalışırdım. 2)işin içine duygularımı karıştırsam bir ihtimal reddederdim.zira buna en ihtiyacım olduğu anlarda bile,kendimi birşekilde kontrol etmeyi başardım,hemde reddedilmesi mümkünsüz kişilere karşı. bu benim düşüncem siz katılırsınız katılmassınız orası sizin bileceğiniz iş amaben,aşık olmadığım insanla sırf,tabirimi hoş görün,(azdım) diye sevişmem.bir gecelik birşey bile olsa,aşık olmam lazım,çünkü aşık olmadığın kadının sadece bedeniyle sevişirsin ama aşık olmuş olsan ruhuylada sevişirsin.bu benim tercihim.ama size tavsiye etmem,zira dayanamıyana azap gibidir.saygılar |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bir icim Su ' hayalinizdeki o (ben kızım ama cevap vermek istedim) HaYır Nedeni:Eğer aradığım kişiyle ömür boyu beraber olmicaksam bi gece beraber olup bağlanmamın bi anlamı yok |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Bir icim Su ' hayalinizdeki o Eğer hayalimde ki ise kabul edebilirim.Hiç sahip olamamaktansa, bir gecelikte olsa sahip olmayı tercih ederdim doğrusu...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir icim Su ' hayalinizdeki o erkek olarak bazi seylere karsi koyamiyoruz' bu dogal birsey ' kadinlar bastiriyor serbest kalsalar onlarda ayni' belkide daha rahat cevap verilebilir olsa verilebilir' gider yatardim hic affetmezdim ' her gun degil ki sansimi denerdim ' hatta ilk dusuncem nerede hangi evde diye olurdu' ![]() butun hunerlerimi gosterirdim beni sectigi icin memnun birakirdim. cinsellik bir ihtiyactir' sonra kac defa sans insanin ayagina gelmis' hayatta keske yapsaydim dedigimiz o kadar cok sey vardir ki 60-80 yasimizda bunlari saymakla geciririz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |