![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Üstsüz güneşlenmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üstsüz güneşlenirken kadınlar ne hisseder?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Üstsüz güneşlenirken kadınlar ne hisseder? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek hoşgeldin.ne düşüneceğiz oh her yerim aynı düzeyde yanıyor ne güzel ne giysem yakışavcak die düşünülüyordur.ben düşünmüyorum gerçi ama....:) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek hoşbuldum saol:)sende hoşgeldin ne bileyim mesela heryerin yanması dışında doğal olmak ya da heyecanlı bir tarafı yok mudur? |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek hmm sen nü dolaşmaktan bahsediyorsun .öyle yaşayan kabileler var istiyen katılabir.ama bence bunun bir seksapaliteliği yok.o sıcakta güneşlenirken bence bir bayan tarafından öncülük kazanmaz diye düşünüyorum.ama tabi istisnalarda yok değil... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek yok nude olmak değil.burada bende seninle aynı fikirdeyim.tamamen çıplak olmak çok çekici değil aslına bakarsan. plajda düşün bunu. yani herkes bikinili ve mayoludur,bir kaç üstsüz. bu heyecan yaratır mı ? bakıldığını ya da arzulandığını ya da beğenildiğini hissetmek? |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek ego tatmini hayatın vazgeçilmez bir kanunu tabiki.haşema giyen bi kadın bile denizden çıkınca nasıl dikkat çekiyor?bi nevi bakış açısı.kim beğenilmek istemezki.düşünsene bi kadın tamamen soyunuk ve kimse ona dönüp bakmıyor içler acısı valla...:) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek bir kadın için beğenilmek önemli.bunun sınırları var mutlaka.dediğin gibi tamamen çıplaklık ilgi çekmeyebilir.yarı giyinik bir kadın mutlaka daha seksi ve çekici gelir. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek sende bir konu açarsan bende yazabilirim.özel mesaj atamıyorum henüz:( bu konuyuda biraz daha kurcalamak istiyorum. diğer konumu silmiş moderatörler sanırım nedense... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek benim konularım var zaten bak yorumla. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 49 ![]() | Cevap: Üstsüz güneşlenmek ............................ Konu stles tarafından (16-07-2007 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |