![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Erkekleri kışkırtmanın yolları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: pandura ´isimli üyeden Alıntı yaa tmm bende romantiğimdir ama bunların hiçbirini yapamam ki utanırım :redface::palo2::palo2: Ronamtizm ile bunları yapamanın alakası yok ki bence. Tamam utanmak ankaşılır ama :) Bunun ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Alıntı:
Ronamtizm ile bunları yapamanın alakası yok ki bence. Tamam utanmak ankaşılır ama :) Bunun için de bunları yapamam demen bence yanlış:biggrin:
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara-Ayrancı
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 628 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları en kolay şey bu..öyle dolambaçlı şeylere gerek yokki!Dünyada bir kadının elde edeceği en gayretsiz şey...diğerlerinide ona elde ettirip getittirir............ |
| | |
| | #33 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Bence birbirini gerçekten seven iki ruh varsa , bedenlerinin her hali tahrik edici olabilir . Sadece kendi halinde televizyon izleyen bir beden bile onu seven kişi için son derece davetkar ve kışkırtıcı olabilir . |
| | |
| | #34 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Anlamadım ben şimdi. Televizyon seyreden bir beden bile tahrik edici nasıl oluyor
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #35 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Ben karşılıklı tahrikten sözettim :) O durumda sadece ekranın karşısındaki tahrik ooluyor . Hoş ona bakarsanız ; kadını meta olarak gören erkekler için bu tür kışkırtıcı hareketlerin hiçbirine gerek yok ki . Erkek zaten kadını direkt cinsel öge olarak görüyorsa , kadıncağız uslu uslu otursa da tahrik olabilir . Niyet önemli sanırım . O yüzden ben teketek değil de karşılıklı olarak ele aldım konuyu . |
| | |
| | #36 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Sanırım beni yanlış anladınız. İnsanlar televizyon seyrederken nasıl oluyor da birbirlerini tahrik edebiliyorlar? Onu sormuş idim ben |
| | |
| | #37 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: payaslıyım vepayasta oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 28 ![]() | Cevap: :)))) ERKEKLERİ KIŞKIRTMAYA GEREK YOKKİ ZATEN GÜZEL Bİ KIZ GÖRÜNCE ONLAR DİREKT HAREKETE GEÇER... |
| | |
| | #38 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları erkekleri kışkırtmak,kadınlar için neden bukadar önemliki bide,kışkırtmanın yolları diye seçenekler oluşturuyorsunuz. bence cilve,naz,kışkırtmak,bunlar çok ince hatlı çizgiler,bunları yapan kadının çok ustaca hareket etmesi gerekir zira aksi bir durumda çok basitleşebilirler.benim en sevmediğim kadın,baist kadın tipidir,erkeğin içinde bir damla istek brakmazlar,ama kadın çirkin bile olsa,kendini iyi sunabiliyorsa,herkezi peşinden sürükleyebilir.saygılar |
| | |
| | #39 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları bunların hepsını yaptın ama sonuc alamadın o zman ne yaparsın b planına mı gecersın:) |
| | |
| | #40 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Neden bu kadar kafa yordunuz bu işe anlamadım. Bir erkeğe tahrik etmek için "Nasılsın" demeniz yeter. :) Fazlasına ne gerek. Yolda gördüğünüz bir erkeğe "Saat Kaç" deyin o hemen sizinle kendisini yatakta hayal edecektir. Erkekler için kafa yormayın asıl kadınlar neyden tahrik olur siz ondan bahsedin :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |