![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Erkekleri kışkırtmanın yolları" başlıklı konu görüntüleniyor, "be kadın olsam ( değilim ama ) herhalde cilve yapanlardan olur idim. Cilve heyecan katar , zevk getirir ve ilişkiyi güzelleştirir. Değilmi yani..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları be kadın olsam ( değilim ama ) herhalde cilve yapanlardan olur idim. Cilve heyecan katar , zevk getirir ve ilişkiyi güzelleştirir. Değilmi yani |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Misafir..
| Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları ayrıca yukarıda yazılanların kimisi bana çok ucuk geldi |
|
| | #13 |
| Misafir..
| Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları zaten ilişkiye renk getirmek hep kadına düşüyo buda genellikle cilve ve nazdan geçiyo |
|
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Elbetteki söylediklerinin doğruluk payı var.:) |
| | |
| | #15 |
| Misafir..
| Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları benim söylediklerime katılıyorsan çok şaşırdım gülüm |
|
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Ben impexi kastetim ama,seninde düşüncelerinede saygı duymak lazım tabi. |
| | |
| | #17 |
| Misafir..
| Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları hiç şaşırmadım doğrusu ama saygı duymana sevindim |
|
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları Çok abartma istersen bu kadar özel konuları. |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkekleri kışkırtmanın yolları arkidişler cilve, naz boş diyelimki çok çirkin bir arkadaşım var o cilve yaptıkça benim midem kalkar ama çok güzel bir kız arkadaşım olsa cilveye gerek yok zaten o her hali ile kendini ön plana çıkartır desen sanada bir dost nasihatı siteye yeni üye oldun sana bir takım tavırlar yanlış anlamana neden olacktır Ben ilk katıldığımda çok yabancı kaldım bu siteye çünkü kalıplaşmış üyeler var eğer sende onlar gibi olmak istersen bazi olaylara göz yumacaksın siteden kendine bir arkadaş seçip sadece onunla konuşmak istemek gibi hiç birimizin lüksü yok ve siteyiilerleyen zamanlarda daha iyi tanıyacaksın sana dost tavsiyesi herkesle ortam kurmaya çalış
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |