![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Kızlık Zarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Eftelya ´isimli üyeden Alıntı bu nedir şaka gibi aksam aksam konulara gel kızlara güvenmıyorsan evlenmezsın arkadasım zaten senın evlılıgınde cok sürmez..sen eşine güvenmezsen nerde kaldı bır ömür boyu yasam ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlık Zarı Alıntı:
oda senin görüsündür ... herkesin görüsleri farklı... ben düsüncemi belirttim begenirsin yada begenmessin saka gibi demissin saka deil tabiki ülkemizde hala temiz olan güvenilebilecek çok kız var... bunu yanında yalancılarda var güven çok farklı bi mesele ben uzun süre tanımadıgım herseyini bilmedigim bi kıza güvenmem illa doktora götürcem diye bi kaide yok zaten ancak süphe duyarsam ve doktora gelmesse o kız benim için bitmistir kendine güvenen bi kız için bu durum sadece üzücü olabilir tepkini bi bayan oldugun için normal karsılamak gerek benim söledigime katılan bayanlarda var onlar onursuzmu yani... onur nedir ... seninle evlenmek isteyen bi erkek sana güvenmekte ister güvenmesi için onu hiç kandırmamıs olman gerekir peki ya aklında bi acaba varsa ... iste ozmn evlilik yürümez evlencegi insanla kişi bi ömrünü gecircek... güven olmadan bu durum uzun sürmez hiç kimsenin surratında ben güvenilirim sana cinsel yönden dogruyu sölüorum diye yazmaz ki kızlar asla biseler yasamıssa bunun dogrusunu sölemez ayrıca igrenclesip bide gidip diktirenlerde vardır tabi en bastan dogruyu sölüosa ona can feda... biseler yasamıs olsa dahi onunla düsünmeden evlenirdim... herkese iyi forumlar | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlık Zarı Alıntı:
gelir gelmez istedigim konulara yorum yaparım bu kimseyi ilgilendirmez düsünceme katılmadıgınız acık ancak msjlarda seviyeyi düsürmeyelim... benim düsünceme katılanlar takdir eder katılmayanlar elestirir bu çok normal hep farklı bakış acıları gelecekki forum canlansın renklensin hemde degisik fikirlerle gelissin ben her çesit kızla tanıstım konustum kapalısı acıgı ateisti bu sekilde olan çok kız arkdasım var ben genelde aksi yorumlar yapsamda bu kızların yalancı oldugunu göstermez güvenilecek çok kız var ... sadece bi gün onlardan birini bulmayı umuyorum beni kaybetmek pahasına bile olsa dürüst olan bi kız için canımı seve seve verirdim yeterki dürüst olsun yalan sölemesin benim için asktan sonra güven gelir | |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada su yazıyada bi cvb yazim ![]() güven nedir güven nası saglanır??? ilişkide erkek kadına nası güvenir???? yazık yazık yazmıssın ne yazığı yaaa kendini bu kadar düsüren erkeklere yazık alnını karıslarmıssın peh... bana bu sözü sölicek kız soluğu anca kendi evinde alır direk ayrılırım... olaylar ne zmndan beri kızların kabulune kalmış esitlik esitlik diye haykıranlardansın sanırım buna ancak gülünür ![]() zaten açık konusmak gerekirse su düsüncelerin varken seninle evlencek erkegin alnını ben karıslayım emi ![]() yazıkki erkekler kendini bukadar düsürüyo yazıkki eski kızların kocalarına gösterdikleri saygı yok yazıkki namuslu kızlar yok denecek kadar az iste bunlara yazık eftelyaaa beni evlenecegim kız tehdit etcek ha yok böle bise yaaa onu 10 a böler 2 ile çarparım... bi daha sülalesi içinden çıkamaz olayın ![]() ülke ne hale gelmis... bi bayanın yaptıgı yoruma bak | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |