FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Damak Tadı (yemek tarifleri)

Rizotto Milanez(Milano usulu Pilav)

Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Rizotto Milanez(Milano usulu Pilav)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Malzemeler ( 4 kişilik ) 1 bardak basmati pirinç 1 soğan (ince kıyılmış) 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 ince dilim kıyılmış pastırma 3 bardak tavuk suyu 50 gr. rendelenmiş çedar ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2006, 04:09 AM   #1
Super Aktif
 
Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 2.778
Cinsiyet:
Rep Gücü: 144 Rep: 13939
Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Rizotto Milanez(Milano usulu Pilav)

Malzemeler( 4 kişilik )

1 bardak basmati pirinç
1 soğan (ince kıyılmış)
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 ince dilim kıyılmış pastırma
3 bardak tavuk suyu
50 gr. rendelenmiş çedar peyniri
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı

Zeytinyağını ısıtın ve soğanla pastırmayı yakmamak şartıyla hafifçe yumuşayıncaya kadar kavurun. Pirinci katın ve karıştırarak 1-2 dakika kavurun. Tavuk suyunu üstüne dökün, hafif ateşte kaynatın. Bir kere karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatın. 15-20 dakika kadar veya pirinçler yumuşayıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Tadına bakıp tuzunu ve biberini ayarlayın. Rendelenmiş peynirin yarısını pilava katın ve karıştırıp sıcak servis yapın. Serviste geri kalan peyniri üzerine serpistirin.
__________________
Nil@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:39 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO