![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Sizce Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili ziyaretçilerimiz, Sizce Ekmek arası yapılan et ürünleri arasında hangisi daha iyi... - Et Döner - Tavuk Döner - Kokoreç - Tantuni - Köfte Bana göre hiç birisi ayırt edilemez ..."
| Anketimiz: Sizce Et Ürünleri Arasında Ekmek Arası yapılanların Hangisi ? | |||
| Et Döner | | 14 | 36,84% |
| Tavuk Döner | | 4 | 10,53% |
| Tantuni | | 3 | 7,89% |
| Kokoreç | | 9 | 23,68% |
| Köfte | | 8 | 21,05% |
| Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Sizce Hangisi? Sevgili ziyaretçilerimiz, Sizce Ekmek arası yapılan et ürünleri arasında hangisi daha iyi... - Et Döner - Tavuk Döner - Kokoreç - Tantuni - Köfte Bana göre hiç birisi ayırt edilemez hepsinin yeri benim için ayrı fakat Tantuni bi bambaşka... Etin en iyi yerinden ve yağsız yapılıyor... Tabi istanbulda iyi yapanbir yer bulmak zor ben aradım bulamadım... Tantuni diyorum...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Valla bencede hepsinin yeri baska fakat ben beyaz eti kirmizi etten daha cok sevdigim ve tavuk doneri cok ozledigim icin tavuk doner diyorum..Burdada var fakat guzel yapani yok..Bak ya ne kadarda giciksin canim cekti ne olacak simdi..ayriyeten kokorac'ide getirdin aklima..Ben oraya bi geleyim istanbul havalimaninda ilk seni oldurecem...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? cerrah sana tavsiyem sakın nilayı karsılamak icin havalimanına falan gitme :Orgasmo: kokorecin yerini hic biri tutmaz
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Onu karşılayan ben olacağım ama kokoreçten bende nefret ederim :) En çok sevdiğim bu türden Tantuni... Sizlerin tantuniye pek sıcak bakmamanızı anlarım çünkü hiç bir yerde tantuniyi güzel yapan yok bi tek Kocaeli/gölcükte bir adam çok iyi yapıyor... Oyum her zamantantuniye :D:Orgasmo:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Kokoreç derim başka bi şey demem.Yazın istanbulda yemiştim hala tadı damağımda süper bi şey yaw... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Tabeke KOKOREÇ KoKoReÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ' ten başkası asla olamaz..... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tabeke KOKOREÇ hiç "yarım ekmek arası çeyrek ekmek" yiyen şıkkı yok mu? |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Bunedir kimse tantuni sevmiyor :) etin en güzel kısmıyla yapıldı halde :biggrin: Aklıma bi söz geldi şimdi ama demiyim:cool:
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? kesinlikle KOKOREÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ süperrrrrr |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? ya arkadaşlar kolestrol diye bir şey duymadınızmı bence bunların hiçbiri güzel deyil fakat yinede birini secsem tabiki tantuni .(mecbur kalırsak) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |