![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Sizce Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "[quote=yönetyrd;32361]Bence ET (Yaprak) DÖNER, çünki, Tavuk döner malum, kokoreç AB den yasaklı, tantuni kıymadan çoğunlukla, köfte de öyle ve kıyma etin durumu malum. seni kastedmemiştim çitlembik.sen eğer kıymadan yapılırsa demiştin,tantuni ..."
| Anketimiz: Sizce Et Ürünleri Arasında Ekmek Arası yapılanların Hangisi ? | |||
| Et Döner | | 14 | 36,84% |
| Tavuk Döner | | 4 | 10,53% |
| Tantuni | | 3 | 7,89% |
| Kokoreç | | 9 | 23,68% |
| Köfte | | 8 | 21,05% |
| Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? [quote=yönetyrd;32361]Bence ET (Yaprak) DÖNER, çünki, Tavuk döner malum, kokoreç AB den yasaklı, tantuni kıymadan çoğunlukla, köfte de öyle ve kıyma etin durumu malum. seni kastedmemiştim çitlembik.sen eğer kıymadan yapılırsa demiştin,tantuni kıymadan çoğunlukla diyen yönetyrd için söyledim.:))
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar:smile: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? [quote=melodi;32679] Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? yaa hepsi mükemmel oluyo yaa gerçi ben tantuniyi o kadar yemiyorum ama hepsininde tamak tadı bir başkaa
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Et döneri tek geçerim . Ekmek arası döner :) Canım çekti valla . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |