![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Sizce Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "tabiki tantıni ama tantuninin en iyisi Mersin de yapılıyor...."
| Anketimiz: Sizce Et Ürünleri Arasında Ekmek Arası yapılanların Hangisi ? | |||
| Et Döner | | 14 | 36,84% |
| Tavuk Döner | | 4 | 10,53% |
| Tantuni | | 3 | 7,89% |
| Kokoreç | | 9 | 23,68% |
| Köfte | | 8 | 21,05% |
| Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? tabiki tantıni ama tantuninin en iyisi Mersin de yapılıyor.
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? iğğğğ kokereç mi ölsem yemem yawwwww en güzeli tavuk döner hem beyaz et sağlığa zararlı değil
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Tantuni'nin en iyi Mersin'de yapıldığını bilen bir arkadaş yok zannettim ama sonunda buldum. Mersin'de büyük Mersin Otel'in yanında Göksel Usta Tantunicisi ( umarım doğru hatırlıyorum ) Ve bence kesinlikle Tantuni |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Alıntı:
benim bir arkadşım var italyan aşçısı çocuk manyak gibi yemek yapıyor onun yemeklerine hele tantunisine asla doyum olmuyor :) Bu arada selamlarımı iletmek istiyorum canım asker arkadaşım gülhan seni özledim mutlaka ist geleceğim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? ya cerrah tabiki tantuni de güzel.aklına gelen sözü merak ettm şmdi
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #16 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Alıntı:
eğer kıymayla yapılırsa tabiki Tantuni ama etle yapılırsa asla yemem ozamanda seçimim köfte olur:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... | |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Ben bu anket e daha önce okuduğumda da katılmamayı düşündüm ama baktım yine önümde olmadı yazayım dedim. Bence ET (Yaprak) DÖNER, çünki, Tavuk döner malum, kokoreç AB den yasaklı, tantuni kıymadan çoğunlukla, köfte de öyle ve kıyma etin durumu malum. Amma kötüledim kendi tercihimi iyi göstermek için değilmi. Kusura bakmayın oldu işte, Ama bulunca Et Döner, Tantuni, Olmadı köfte veya kokoreç, şu aralar en ucuzu ayran tavuk döner biraz da keseye göre tabi. |
| | |
| | #18 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? Alıntı:
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar | |
| | |
| | #19 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? beni kastediyorsun sanırım melodi aslı etten yapılıyor ama kıymadan yapılanıda var et yemeyenler için:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi? ya ben et döner dedim ama tantuniyi de severim ama sedece mersinde yapılırsa.neyse sadece hatırlatmak isterim,ekmekle eraber et yendiğinde miğde çok yorulurmuş,ikisini sindirmek için bayağı bir zaman geçmesi gerekirmiş ve yemeklerle sıvı almamak gerekiyormuş. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |