![]() |
| |||||||
| Damak Tadı (yemek tarifleri) yemek tarifleri, türk mutfağı, türk yemekleri, fransız mutfağı, italyan mutfağı, meksika mutfağı, japon mutfağı, diyet yemekleri, deniz ürünleri, içecekler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: Pilav Sanatı şu dönemde pirinç alınabiliyorda sanatı kaldı =) heralde çinden bunlar :P
__________________ İNANDIKLARIN İÇİN YAŞA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAYBETME |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pilav Sanatı Ben yapmasınıda, yemesinide çok severim, bunları her kim yaptı ise eline sağlık:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pilavında Sanatı Olurmu Demeyin pilavlar uzakdogu isi, kesinlikle, makarnadan ve yanindaki soslardan anladim. o sekil makarna uzakdogu noodle, ve renkklendirme de , asci kesinlikle uzakdogulu veyahut orda egitim almis, iste bilmenin faydasi. herkesin farkli bakis acisi var 1 kismini Hong kong ta buyuk 3 yildiz bir hotelde yedim ,herkesin midesi kaldirmaz bazi seyleri, gemi ekibine de bazi seyleri ben ogrettim , yoksa ac kalicaklardi. |
| | |
| | |