![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntıdır........."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 37949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır......
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? Ben Olsaydım Yerdim Onları ![]() Gerçekten![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? Ben yermiydim yada yemezmiydimi düşünmekten ziyade, nerede saklayabilirdim diye düşünüyorum.Gerçekten çok hoş ve doğal olarak çok tatlı.Nede olsa şeker.Birde bebek olunca..... :)) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? oy oy oy nasıl şeker bunlar ya.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10552 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? Asla kıyamam yemeye düşünsenize bi ısırıyorsunuz kolunu koparıyorsunuz sonraa kafasını ıyyyyyyyyyy asla bu şekerlemeleri yiyemem ve bu bebek şeklinde şekerleme yapanlarıda kınıyorum.. |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 37949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu şekerleri yemeye kıyabilirmisiniz? Onemli değil arkadaşlar ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | |