![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Kahvaltı sevmeyen yaramazlara" başlıklı konu görüntüleniyor, "salam sarması Yapılışında hiç bişey yok,gayet basit.Resimde de görülüyor zaten.Salamları ince halkalar şeklinde doğruyoruz,kaşar paynirini 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeritler halinde kesiyoruz,salamın içine koyup sararak,kürdanı batırıyoruz.üzerine de biberli zeytini geçirdik ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahvaltı sevmeyen yaramazlara salam sarması ![]() Yapılışında hiç bişey yok,gayet basit.Resimde de görülüyor zaten.Salamları ince halkalar şeklinde doğruyoruz,kaşar paynirini 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeritler halinde kesiyoruz,salamın içine koyup sararak,kürdanı batırıyoruz.üzerine de biberli zeytini geçirdik mi tamam.Cezbedici bir atıştırmalık oluyor.(süslü kürdanlarla çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz ve küçükler için acısız zeytin tercih edile bilir) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahvaltı sevmeyen yaramazlara valla çekici bişi olmuş cidden..ben kahvaltıyı sevmem ama gün içinde tükettiğim ilk öğün kahvaltı sayılırsa bu lahmancun da olabilio bazen ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 70 ![]() | Cevap: Kahvaltı sevmeyen yaramazlara bende bir yaşıma kadar kahvaltıdan nefret ederdim ki bunu yazarken aklıma geldi orta okula kadar Belçikada yaşadım ve belçikada kahvaltıda çok tatlı şekerli besinler tüketiliyor Türkiyeye taşındığımız zaman kahvaltım altüst olmuştu çünkü tuz saldırısına uğramıştım =D ama zamanla kahvaltım okadar zenginleştiki biberim kaymağım balım beyaz peynirdi kaşardı seçmeden ne var ne yok götürürüm ama vazgeçilmezimde kesinlikle yeşil biberdir bibersiz kahvaltı olmaz =D Konu yaprakgil tarafından (15-01-2008 Saat 09:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahvaltı sevmeyen yaramazlara Anlaşılan kahvaltı sadece çocukların sorunu değil .Bende ne bulsam yerim lahmacun bile ve sebzesiz asla sofraya oturmam yeşil biberde tabi ama çok acı olmamalı:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |