FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Damak Tadı (yemek tarifleri)

Kahvaltı sevmeyen yaramazlara

Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Kahvaltı sevmeyen yaramazlara" başlıklı konu görüntüleniyor, "salam sarması Yapılışında hiç bişey yok,gayet basit.Resimde de görülüyor zaten.Salamları ince halkalar şeklinde doğruyoruz,kaşar paynirini 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeritler halinde kesiyoruz,salamın içine koyup sararak,kürdanı batırıyoruz.üzerine de biberli zeytini geçirdik ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-01-2008, 03:02 PM   #1
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor
Kahvaltı sevmeyen yaramazlara

salam sarması
Yapılışında hiç bişey yok,gayet basit.Resimde de görülüyor zaten.Salamları ince halkalar şeklinde doğruyoruz,kaşar paynirini 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeritler halinde kesiyoruz,salamın içine koyup sararak,kürdanı batırıyoruz.üzerine de biberli zeytini geçirdik mi tamam.Cezbedici bir atıştırmalık oluyor.(süslü kürdanlarla çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz ve küçükler için acısız zeytin tercih edile bilir)
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 15-01-2008, 07:48 PM   #2
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor
Cevap: Kahvaltı sevmeyen yaramazlara

valla çekici bişi olmuş cidden..ben kahvaltıyı sevmem ama gün içinde tükettiğim ilk öğün kahvaltı sayılırsa bu lahmancun da olabilio bazen
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-01-2008, 09:07 PM   #3
Yeni Kayıt

yaprakgil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

yaprakgil will become famous soon enough

bende bir yaşıma kadar kahvaltıdan nefret ederdim ki bunu yazarken aklıma geldi orta okula kadar Belçikada yaşadım ve belçikada kahvaltıda çok tatlı şekerli besinler tüketiliyor Türkiyeye taşındığımız zaman kahvaltım altüst olmuştu çünkü tuz saldırısına uğramıştım =D ama zamanla kahvaltım okadar zenginleştiki biberim kaymağım balım beyaz peynirdi kaşardı seçmeden ne var ne yok götürürüm ama vazgeçilmezimde kesinlikle yeşil biberdir bibersiz kahvaltı olmaz =D

Konu yaprakgil tarafından (15-01-2008 Saat 09:10 PM ) değiştirilmiştir..
yaprakgil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-01-2008, 09:12 PM   #4
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor

Anlaşılan kahvaltı sadece çocukların sorunu değil .Bende ne bulsam yerim lahmacun bile ve sebzesiz asla sofraya oturmam yeşil biberde tabi ama çok acı olmamalı:)
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil