![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "Hakiki Un Kurabiyesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Malzeme : 250 gr tuzsuz tereyag (oda sicakliginda) 7 su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket vanilya Tereyag elinizle iyice yumusatiyorsunuz. Vanilyayi ve pudra sekerini katiyorsunuz. Azar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 131 ![]() ![]() | Malzeme : 250 gr tuzsuz tereyag (oda sicakliginda) 7 su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket vanilya Tereyag elinizle iyice yumusatiyorsunuz. Vanilyayi ve pudra sekerini katiyorsunuz. Azar azar unu ilave ediyorsunuz ve iyice yediyorsunuz. Güzel bir hamur elde ediyorsunuz. Iyi yogurmak gerek. Istediginiz sekli verdikten sonra, isitilmis 180 °C firinda üstü hafif pembelesinceye kadar pisiriyoruz. Servis yapmadan önce üstüne pudra sekeri serpistiriyoruz. Tadina doyamaycaksiiz, insanin agzindan dagiliyorrrr ![]()
__________________ Hiperaktif manyak iste !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi ya ben bayılırım bu un kurabiyesine de öle aldıklarımız gibi olur mu??bi sorun daha var sadece makarna omlet yapabilen biri bunu yapabilir mi? ![]() |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi bi dene istersen valla sen omlet biliyormuşsun ben bilmem bak benden iyisin ![]() |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi harikasın sen bende içli köfte öğrendim annem den inş başka şeylerde öğrenirim ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hakiki Un Kurabiyesi yakın olsaydık yapardım arkadaşıma hemde öğrenirdin .. |
| | |
| | #8 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |