![]() |
| |||||||
| Damak Tadı (yemek tarifleri) yemek tarifleri, türk mutfağı, türk yemekleri, fransız mutfağı, italyan mutfağı, meksika mutfağı, japon mutfağı, diyet yemekleri, deniz ürünleri, içecekler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yemeklik 1.0(Yemek Tarifi Programı) ![]() Hiçbir reklam, pop-up ya da malware içermeyen bu program; 15 ülke mutfağından 25 kategoride yemek içermekte olup; süre ve zorluk gibi derecelendirmelerle kullanıcıya yapmayı düşündüğü yemek hakkında detaylı fikir vermeye amaçlamaktadır. Bu programda; Amerikan mutfağından Hint mutfağına, Kağıtta Palamuttan Türk usulü Cingene Yahnisine kadar; pek çok yemeği birarada bulabileceksiniz. Programın tek tık ile güncellenebilir bir yapıda olması da; yeni eklenen ülke mutfakları ve yemek tarfilerine kolay ulaşmanızı sağlıyor. Program kurulum gerektirmez. Boyut: 434 KB ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | |