![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "COK ONEMLI YARDIM" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar istanbulda oturan uyelerden yardim istiorum.acaba ithal yiyecek urunu magazalarin yerini bilen varmi>mesela nutella alcam ama yerlisini deil ithalini bunlari satan magazalar var yerini bilen varsa yazarsa sevinirim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | COK ONEMLI YARDIM arkadaslar istanbulda oturan uyelerden yardim istiorum.acaba ithal yiyecek urunu magazalarin yerini bilen varmi>mesela nutella alcam ama yerlisini deil ithalini bunlari satan magazalar var yerini bilen varsa yazarsa sevinirim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: COK ONEMLI YARDIM ben seni kaç kere uyardım.ama yine yazdın.ya anlamıyormusun sen.sen anasayfaya 1 kere bile yazsan herkes zaten okuyor.10 kere yazmana gerek yokki inadına yapar gibi.yaz arama motoruna ne öğrenmek istiyorsan bulsun sana .ben baktım sana yardımcı olmak için ama maalesef bulamadım.ne yapıcan kardeşim ithal nutellayı al Türkmalı ye işte.:mad:çok istiyorsan sor büyük marketlere sabahtan beri herkese 100 kere okuttun aynı konuyu.bilen olsa zaten cevap verirdi.bu son uyarım birkez daha yazarsan giremezsin bu siteye birdaha haberin olsun.:mad::mad::mad::mad:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COK ONEMLI YARDIM TAMAM ISTE BENDE KONU OLAN ILGILI BOLUME YAZDIM YIYECEK BOLUMUNE BASKA YERE YAZMADIM BILEN OKUSUN CVP YAZSIN DIYE |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |