FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Damak Tadı (yemek tarifleri)

YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY !

Hobiler katogorisi Damak Tadı (yemek tarifleri) forumu içinde "YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY !" başlıklı konu görüntüleniyor, "YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY ! 1 ) Sigara içmeyin : Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma riski daha ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2007, 04:02 PM   #1
Uye
 
fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Nerden: antakya, suan Bursa
Yaş: 23
Mesajlar: 337
Cinsiyet:
Rep Gücü: 7 Rep: 517
fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda
YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY !

YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY !
1 ) Sigara içmeyin : Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma riski daha yüksek).

2 ) Hemen meyve yemeyin : Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur.

3 ) Çay içmeyin : Zira çay yaprakları yoğun asit içerir. Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteğinin hazmını zorlaştırıyor.

4 ) Kemerinizi gevşetmeyin : Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur.

5 ) Banyo yapmayın : Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki kan miktarı bu durumda azalır. Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır.

6 ) Yürümeyin : İnsanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler. Gerçekte bu doğru değildir. Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller.

7 ) Hemen uyumayın : Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez. Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder.
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Half Life 2 Episode One (PC) oyun Tam Çözüm >neo> Oyun Dunyası 0 03-03-2008 09:49 AM
Ghost Recon Advanced Warfıghter Tam Çözüm >neo> Oyun Dunyası 0 03-03-2008 09:43 AM
Max Payne 2: The Fall of Max Payne Tam Çözümü >neo> Oyun Dunyası 0 02-03-2008 10:54 PM
resident evil 4 tam çözüm >neo> Oyun Dunyası 4 02-03-2008 10:26 PM
YEMEKLERDEN HEMEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY: serseriozi Sağlık 0 30-05-2007 10:32 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!



Search Engine Friendly URLs by vBSEO