![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Solculuk ve Muslumanlık" başlıklı konu görüntüleniyor, "bnim şahsi fikrim en kral solculuk yüce islamda mevcut zaten niye deersiniz ,sosyalistlerin savunduğu eşitlikin en kralı camilerde saf tutanlarda görebilirsiniz,hepsi eşit ayrım yok belkide en çok eşitliğin görüldüğü nadir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık bnim şahsi fikrim en kral solculuk yüce islamda mevcut zaten niye deersiniz ,sosyalistlerin savunduğu eşitlikin en kralı camilerde saf tutanlarda görebilirsiniz,hepsi eşit ayrım yok belkide en çok eşitliğin görüldüğü nadir yerlerdendir,ayrıca zekat kuralımız var değilmi uda halçılık ilkesiyle uyşmaktadır,bırakın sağı solu en iyi yol islam yoludur,ayrıca bazılarının düşündüğü gibi bütün solcuları inaçsız olarak görmek ne kadar yanlışsa ,sağcılarıda bi okadar müslüman görmek kadar yabnlış bir tutum,hayt felsefeleridir sağ ve sol amam ikiside ülke birliğinde ve bütünlüğünde birleştirilmalir,en kral solcu atatürktür,an karl sağcıda atatürktür bunlar biribirlrinin bütünleyicisdir,atatürk milliyetçiliği ve halkçılığı bir arada yürütmüştür,bu iki kavarm asla ayrılamamz onun için durmak yok yola türkiyemiz için devam saygılarımla |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık sagcılar muslumandır saolcular ateısttır dıye bı sey olamaz solcuların arasındada muslumanlar ınanmıyanlar varıdr sagcıların arasındada sırf arka edınmek ıcın ulku ocaklarına gırıpte dınle alakası olmayan adamlar bılırım belkı bı sıtede aramızda vardır ama sorsan ne dını bılır neden ulkuculerın benımsedıgı turancılıgı.Kapanma konusuna gelınce turban bu ulkede sol kesımın gozune battıgı gıbı sag kesımdende bası acık olan bazı ınsanların gozune batmaktadır ama bas ortusu bu ulkenın gelenegınde vardır sonradan turememıstır |
| | |
| | #63 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık bence bırakalım herkes istediği gibi inansın bu kısır bir tartışmadır çünkü hiçkimse kimsenin inancını beğenmiycektir herkes kendi doğrusunu yaşıyacaktır din gibi çok hassas bir konunun tartışmarda sonuca ulaştığını yada uzlaşmaya varıldığını gördünüzmü ben hiç görmedim ama şunuda söylemek istiyorum benim tanıdığım solcular arasında hiç inanan yoktu şimdi siz ne kadar solcu tanıdınki sen diyceksiniz biliyorum ama inanın çok tanıdımzaten solcuların arasında büyüdüm en yakınlarım solcuydu ve evrim teorisine inanıyordu bakın belki inanan vardır bilemiyorum ben sadece kendi tanıdıklarımdan bahsettim genelleme yapmadım yapmamda keşke başka arkadaşlarımda hacı hocalardan bahsederken genelleme yapmasaydı buna üzüldüm... |
| | |
| | #64 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık islamı iyi anla ve yorumunu öyle yap bence asıl islamın temelidir eşitlik.arkadaşım Atatürk kurdu diyorsun tamam çok güzel o parti şimdi Mustafa Kemalin kurduğu gibi mi kaldı?hepinizin dilinde sürüp gidiyor ama sadece bu kadar.ve gerçekçi olalım solcular da müslümandır ama islamın şartlarına karşı çıkıyorlar eee bu tezatlık değl mi |
| | |
| | #65 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık Elhamdülillah müslümanım ve solcuyum.Solculuk siyasi bir düşünce şeklidir.Din inanç meselesidir. |
| | |
| | #66 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık Alıntı:
| |
| | |
| | #67 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık eşitlikten kastınız erkekler arası esitlik mi?camilerde sadece erkekler namaz kılabiliyor da normal zamanlarda :s eşitlik bayan erkek eşitliği eşitlik sınıfsızlık yani köylü-asil olmaması.. |
| | |
| | #68 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık islam eşitliğin simgesidir her konuda ...ben size ne dersem diyeyim biliyorum ki şaşmayacaksınız bu düşüncelerden hoş böyle bir amacım da yok sadece tavsiyem olabilir oda Kuran-ı okumanız yada peygamberimizin veda hutbesini orada dinimizin eşitliğe nasıl sahip çıktığını göreceksiniz eşitsizliğe neden olan din değil insanlardır ayrıca namaz kılmak isteyene her zaman yer var yeter ki kılmak istesin kadın erkek farketmez......ayrıca tarih bilgilerinizi yoklarsanız islamın yayılmaya başladığı dönemlerde çoğu kavim kabul etmemiştir ?bunun nedenide islamın eşitliği getirmesi ve bundan rahatsız olan zenginlerdir islamsdan önceki cahiliye devrinide hatırlatırım...ve daha neler neler........ |
| | |
| | #69 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık bir site yöneticisi olarak insanları bi anda birbirine düşman edebilecek büyük bir tartışmanın çıkabileceği böyle bir konuyu açmanız beni şaşırttıı... |
| | |
| | #70 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: erzincan istanbulda ikamet ediyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık solculuk metaryalizme dayanir yani dinsizlige dust kapitali okuyan varsa bilir sonra bu ulkude yillardir kimin kardes kavgasi cikardigi bellidir ...ve buna yillardir caniyla kaniyla kimin karsi koydugunada ataturk bu yuce zati savunanlarin kaci simdi ataturk un hayatini felsefesini biliyor merak ediyorum bu ulkenin yilmaz bekcileri ulkuculer biz siyasi degiliz bir cunku siyaseti yalancilar yapar asla ve asla bolucu ve marjinal olmadik bunuda hatirlatirim kardeslik mis bana kursun sikan benim degil dusmanimin kardesidir vesselam |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| solculuk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |