![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Kedi(Yılmaz ÖZDİL)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kedi Bakıyoruz Meclis’e... Mehmet Ali "Şahin" var. Yahya "Doğan" var. Mustafa "Kuş" var. Abdurrahman "Kurt..." Burhan "Kuzu..." Murat "Mercan" var. Erdal "Kalkan" var. Ali "Aslan..." Hasip "Kaplan..." Mehmet "Ceylan..." Atilla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() | Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Kedi Bakıyoruz Meclis’e... Mehmet Ali "Şahin" var. Yahya "Doğan" var. Mustafa "Kuş" var. Abdurrahman "Kurt..." Burhan "Kuzu..." Murat "Mercan" var. Erdal "Kalkan" var. Ali "Aslan..." Hasip "Kaplan..." Mehmet "Ceylan..." Atilla "Koç..." * "Kedi" dediler, itiraz! * Aslan diyorlar, kasılıyor. Kedi diyorlar, kızıyor. Halbuki akraba onlar. Üstelik... Bursa "timsah", Denizli "horoz", Beşiktaş "kartal"ken; "aslan o, aslan" denilen Başbakan, "kanarya" değil mi? * Bush’un parti sembolü, "fil." Obama’nınki, "eşek." Borsaya bak... Ya "ayı", ya "boğa." Polisimiz, "yunus." Hakaret bunun neresinde? * Sıfatsa mesele... Süleyman "Çirkin" var mesela. MHP Hatay Milletvekili. Hiç sesini çıkarıyor mu? Ya da ne bileyim, Kamer "Genç", Atilla "Kart"tan 15 yaş büyük aslında... Ahmet "Türk" desen, Kürt. * Zoolojiye dönersek... Onca hayvan arasında bi tek kediye gıcık olana kadar, memleketin evrensel adı "hindi" değil mi yahu? alıntı Hürriyet Gazetesi
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Tamam da biz insan sıfatında değil miyiz ki illaki bir hayvan sıfatı yakıştırmaya çalışıyoruz birbirimize benim aklım almıyor doğrusu Teşekkürler
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Çok güzel anektod olmuş, bir zamanlarda aynı çatı altında FİKRİ DURMUŞ? SAĞ lar?vardı? kimler geldi, kimler geçti! Adamın olmayan her sıfatı üç isimde mevcutdu mesela. Veya ADD temsilcisi İstanbul M.Vekili bayanın tam ismi hala net değil. Ata TÜRKÇÜ bir dernek ve İngiliz kökenli bir vekil? Galiba! İyi forumlar. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Kedidir kedi... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: TEKİRDAĞ
Blog Mesajları: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Benim bir kedim bile yok, ne olacak benim halim. O zaman benim muhatabım ki o zaman .Artık benimde sadık sevimli hayvan olan bir kedim olsun. Lütfen! |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kedi(Yılmaz ÖZDİL) Bazı kuş türleri vardır, mesela SIĞIRCIK bunu biyoloji uzmanlarına bırakmak isterdim ama benim konuya yaklaşımım başka olacak ve asıl konuyu yine Biyoloji ve Zoolojiye bırakıyorum. Sadece Sığırcık kuşunun hiç kuluçkaya yatmadığı gibi belkide eksik bilgiye sahibim. Sığırcık kuşları çoüunlukla ezberden ve pekte şirin olmayan (kanarya vs gibi) sesleri ile sürekli çığırtkanlık yapar ve üremeye gelincede yumurtalarını en yakın ve sakin kuş cinslerini takip ederek onun kuluçka döneminde altına koyarak zahmetsiz ve emeksizce soyunun sürmesini bir nevi beleşten sürdürürler. Gerisi mi? boşverin işte anlayan anlasın artık. İyi forumlar. Ha illada kedi diyenlere. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |