![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Bize ağlamak düşer..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr Bize ağlamak düşer... TASALANMAYIN birazdan geçecek. Gazetelerdeki "Yüreklere ateş düştü" manşetleri unutulacak, televizyondakiler "gazoz kapaklarını" konuşmaya dönecekler, siyasetçiler içlerinden "işte unutuldu gitti" diyerek ve sırıtarak dolanacaklar, Genelkurmay ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize ağlamak düşer... Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr Bize ağlamak düşer... TASALANMAYIN birazdan geçecek. Gazetelerdeki "Yüreklere ateş düştü" manşetleri unutulacak, televizyondakiler "gazoz kapaklarını" konuşmaya dönecekler, siyasetçiler içlerinden "işte unutuldu gitti" diyerek ve sırıtarak dolanacaklar, Genelkurmay yine Kuzey Irak’a kaç sorti yaptıklarını açıklayacak. Sizler unutacaksınız... Ben unutacağım... Sadece orada bir yığma evde, bir gelin gizli gizli ağlayacak, bir anne sabahlara kadar acı çekecek ve bir çocuk okulda "Bu şehit çocuğudur" diye başının okşanmasını boşu boşuna bekleyecek. * Niçin?.. Çünkü kimliğini yitirmiş toplumlar böyle yaparlar. O şanlı-şerefli savaşları bile inkár eden, bir ulusun şahlanışını dahi küçümseyen... Kutsal savaşının yiğit komutanı Mustafa’sına küfredenleri başına taç yapan... İslam áleminin son asırlarda kazandığı tek şanlı zaferin kurduğu cumhuriyetini tekmeleyen halklar... İşte böyle olurlar... Silik... Ezik... Çaresiz... * PKK Kuzey Irak’ta, Genelkurmay’ın yaptığı açıklamaya göre asıl saldırı oradan yapıldı. Kuzey Irak ABD’nin, Kuzey Irak ordusu ABD’nin, cumhurbaşkanları ABD’nin, başbakanları ABD’nin, hükümetleri ABD’nin, bize verilen istihbarat ABD’nin, kurşun atacaksak o yana izin ABD’nin... ABD; bu utanmadan şehit cenazelerine gidenlerin strateji ortağı. Yapıştıkları kuyruk... Sıkıysa Türkiye’yi yönetenler, ağızlarını açıp birkaç laf dahi etseler ya ABD’ye... Ne gezer?.. Çünkü; koşup koşup yaladıkları yer ABD’nin... * O zaman bize ağlamak düşer. Ve unutmak... Yolunu kaybetmiş milletlerin yazgısıdır bu... Kaybettiği değerlerden, unuttuğu tarihinden, büyük kahramanlarına ihanetlerinden, varlık nedenlerine vefasızlıklarından sonra, geriye bu kalır: Ağlamak ve unutmak... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... Tam ben paylaşıyodum carpediemcan sen paylaşmışsın iyide yapmışsın ne kaldıki zaten yine geriye gözyaşından başka teşekkürler BEKİR COŞKUN kalemine sağlık.Emeğine sağlık canım.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... CNN televizyonunun yaptığı haberi izlediyseniz, zaten amerika nın bu konuda ki tutumunu anlarsınız. Haklı ve güzel bir yazı ama ne çare. Yazıyı okuduk gene unutacağız. 2 gündür siyah giyiyorum, sakalları da kesmedim. Bugün bir arkadaşım sordu ''niye siyah giyorsun sen ? '' Yastayım dedim. Ne yası diye sordu. 15 Şehidimiz var dedim. Sustu !
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... Alıntı:
carlos biz kurumca siyah giyiniyoruz ve bunuda anlaşmadan giyiniyoruz.içimiz ve dışımız aynı.teşekkür ederim gerçekten. | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... amerikanin iki askeri libyalilar tarafinda tarihini iyi hatirlamayorum. kaddafinin evini bombalidi amerikalira biz hergün bir kac sehit veriyoruz ancak bayrak gösteriyoruz. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... kalp kalbe karşı mı derler böyle bir durumda;öyle olmuş.Bekir amca her zaman ki gibi döktürmüş... |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... topic başlığı yorumumuz zaten yazacak birşey bulamıyorum.. Bize ağlamak düşer... gerçekten..
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Bize ağlamak düşer... Canım kardeşim ogünden beri siyah kıravatımı çıkarmıyorum..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |