FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Köşe Yazarları (alıntı)

Din İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık"

GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Din İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık"" başlıklı konu görüntüleniyor, "‘’Din İstismarı suretiyle dolandırıcılık’’ sevap mıdır ki mütemadiyen yapılıyor ve kimse sesini çıkartmayıp derin bir sessizliğe bürünüyor. Bizler homo sapienslerin en alt gurubundan mıyız, gelişememişlerden miyiz acep? Günlerdir deniz fenerine ..."

Seçenekler Stil
Alt 12-09-2008, 10:51 AM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Din İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık"

‘’Din İstismarı suretiyle dolandırıcılık’’ sevap mıdır ki mütemadiyen yapılıyor ve kimse sesini çıkartmayıp derin bir sessizliğe bürünüyor.

Bizler homo sapienslerin en alt gurubundan mıyız, gelişememişlerden miyiz acep?
Günlerdir deniz fenerine yolculuk yapıyorum.
Okuyorum… Okuyorum…
Hani ben de okuya okuya medya manyağı oldum.
O kadar okumaya bir tek Allahın kulunun çıkıp ta ‘’bende bu paraları yardım olsun diye verdim, AKP ye vermedim’’ demesini anlatan tek satır yok.
Allah rızası için verilmiş!
Artık Allah rızası için olmadığını işte öğrendiniz.
‘’ AKP’’ rızası için vermişsiniz!
Adamlar cennete bilet kesip satmışlar!
Ben böyle bir yardımımın başka bir yere gittiğini öğrenirsem ciyak ciyak ciyaklarım.
Sesimi taaa okyanuslar ötesinden duyarlar.

Sayın Sabih Kanadoğlu yine bizlere yol göstermiş.
Deniz Feneri vurgununda, AKP’ye yardım iddiası kanıtlanırsa, anayasamızın 69. maddesinin 10. fıkrası gereği AKP temelli kapatılır demiş.

Sayın Sabih Kanadoğlu’na sormak isterdim.
Seçimi kazanmak için, seçmene rüşvet olarak dağıtılan kömür –gıda gibi yardım malzemelerinin devlet kesesinden çıktığının ispatlanması halinde parti kapatılması ile ilgili anayasamızda herhangi bir madde var mıdır?
Anayasayı bilmem, ama yine de böyle bir yasa maddesi olduğunu sanmıyorum!
Neden sanmıyorum?
Kuru gıdaları hadi boş verelim.
Kömür dağıtımındaki TKİ’ nin neden batma noktasında olduğu hepimizin malumdur.
Devlet kesesinden kömür yardımları yaparız, SALTANATIMIZ var bizim olmuyor mu?
Almanya’daki davanın sonuçlamasına bile gerek duyulmadan topluca temelli kapatılamazlar mı?
Artık pislikleri o kadar çoğaldı ki paçalarından akıyor ve ortalığı da leş gibi kokutuyor!

Bu arada Deniz Feneri’nin ışıltısıyla(!) meydana gelen, Doğan gurubu ile Tayip serüveni bir hayli kızışmaya başladı.
Tencere dibin kara, senin ki benden kara misali de olsa, burada dikkat edilmesi gereken çok önemli konu var.
Medyayı beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı bir konu.
Ama 4. kuvvet olarak sayılan, kamuoyunu bilgilendirme kaynaklarından en önemlisini teşkil eden medya ayağının, ‘’faşizme kurban gitmesinden!’’ açıkçası endişe duyuyorum.

TMSF ile el koyup basının yüzde 47 gibi bir bölümünü ele geçirseniz bile, Aydın Doğan gibi her devrin adamı olup hükümetleri düşürseniz bile elbette MEDYA bir gün tertemiz olduğunda çok seslilik yine bize yarayacak ve doğru bilgilendirme yapılacaktır.
Bu kirli medya oyunları ilelebet sürüp gidecek değil ya?
Doğan gurubuna düşman olanların, eski kin ve nefretlerinden dolayı yanlış taraf seçtiklerini düşünüyorum. Tayip tarafını seçenlerin hiç unutmaması gereken bir konu vardır:

Sıra bir gün size de gelebilir!

Deniz Feneri bardağa konulan ve bardağı taşıran son damla olmasını diliyorum!
Artık Schumann Rezonansı gibi sürekli artan vurgunculuk şiddetine dayanacak takatimiz kalmadı!
Yıllardır sessizce bekledik bu vurgun biter diye. Ama ne yazık ki şiddetini arttırarak devam ediyor. Bizler ise azalan manyetik alanın sıfırlanması gibi tepkimizi sıfırlayıp, sanki her şey normalmiş gibi davranıyoruz.

Schumann Rezonansı (yeryüzü boşluğuna ait rezonanstır) ya da bilindik adıyla dünyanın kalp atışı hızlanmaktadır. Dünyanın titreşim oranının ölçümü asırlardır 7,8 olarak ölçülmüştür.
Son raporlar bu değerin 12,7 devir/saniye'nin üzerine çıktığını ve yükselmeye devam ettiğini gösteriyor. Manyetik alan (Yeryüzü'nün manyetik alanı küçülüyor ve küçülme sürati 5–10 yıl önce aniden artmaya başladı. Aşağı yukarı son on beş yıl içinde de manyetik alan değişken ve düzensiz halededir) değişiminden söz eden bilim adamları manyetik alanın sıfırlandığı noktada rezonansın 13 devir olacağını söylüyorlar ki bu da manyetik alan sıçraması olacağını, yanı güney ve kuzey kutuplarının yer değiştireceğini ifade ediyorlar. Bu olayın gerçekleşmesiyle dünyanın dönüşü 3–4 gün duracak ve ters yönde tekrar dönmeye başlayacağı ifade ediliyor.
Her şey ters yönde olacak.
Kıyamet alametlerinde güneşin batıdan doğacağı, doğudan batacağı gibi bir terslik.

AKP ile ne alakası var demeyin, çok alakası var.
Son zamanlara baktığımızda, özellikle 22 Temmuz seçimlerinden sonra AKP içinde ‘’yolsuzlukların’’ süratli bir şekilde arttığını gözlemlemekteyiz. Tıpkı dünyanın kalp atışı olan Schumann Rezonansı gibi hızlı bir artış göstermektedir.
Üstelik bu artış sadece yolsuzluklar olarak değil, vurgun miktarının da oldukça yüksek rakamlara ulaştığı gözlenmektedir.
Tüm bu hızlı vurgunculuk olayları karşısında sanki manyetik alan sıfırlanması gibi HALK sessiz ve sakin durmaktadır.
Vurgun sayısı ve miktarı artarken buna karşı tepki ve itirazlar azalıyor!
Ama nereye kadar?
Ağzından bile lokması çalınan vatandaş nereye kadar susacak?

Sona doğru hızla yaklaşıldığı şu dönemlerde, Deniz Feneri vurgununun halk üzerinde çok olumsuz etkilerinin olacağını düşünüyorum.
Bu olumsuz etkilerin yerel seçimlere sıçrayacağını ve yerel seçimlerde atak yapamayan AKP nin kendi yolsuzluğunun elleriyle iktidarlarının sona ereceğini düşünmekteyim.
Deniz fenerleri, Gaziantepler, Batmanlar, Dişli’ler (daha çoook!) gibi olayların benzerlerinin daha çok artarak gündeme geleceğini ve sonlarını hazırlayan bir süreç olacağı aşikârdır.

SÜREÇ BAŞLAMIŞTIR!

Almanların başlattığı bu süreç başbakan ve yandaşları ne kadar kızsalar da engellenemeyecek bir şekilde buraya sıçrayacaktır.
AKP’ye ve yanlış siyasete yıllardır ezilen, suskun kalan, sindirilen, fakirleştirilen halkında katılımıyla süratlenecektir.
Yaptıklarının cevaplarını, misli misline alacakları bir süreç yaşayacağız.
AKP için yok oluş, bizim için var oluşu simgeleyecektir.
Allah rızası için, Allah adı kullanılarak yapılan vurgunlar, elbette ki cezasız kalamayacak ve yapanın yanına kar kaldı dedirtmeyeceğiz!

Saygılar.

Muhlise GÜNGÖR
dengeli.net
Herşey Yarı Fiyatına..

Seçenekler
Stil