![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "CHP kapatılsın!" başlıklı konu görüntüleniyor, "CHP kapatılsın! - Yılmaz ÖZDİL Bedava kömür dağıtıyorlar mı? Dağıtıyorlar. Bedava bulgur, makarna? Dağıtıyorlar. Ekmek arası köfte? Dağıtıyorlar. Düğünde-sünnette altın? Takıyorlar. Memleket çadırkent oldu… Binlerce yıllık Türk tarihinde, örfümüzde, ádetimizde, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CHP kapatılsın! CHP kapatılsın! - Yılmaz ÖZDİL ![]() Bedava kömür dağıtıyorlar mı? Dağıtıyorlar. Bedava bulgur, makarna? Dağıtıyorlar. Ekmek arası köfte? Dağıtıyorlar. Düğünde-sünnette altın? Takıyorlar. Memleket çadırkent oldu… Binlerce yıllık Türk tarihinde, örfümüzde, ádetimizde, geleneğimizde görülmedik biçimde, icat çıkarıp, avanta yemek dağıtmayı “iftar” haline getirdiler mi? Getirdiler. 11 ay “altta kalanın canı çıksın” politikası izleyip, 7 yıldızlı otellerde fink atanlar, 1 ay boyunca mahzun bir ifade takınıp, “Bak sana erzak getirdim” diye gariban gecekondulara gidiyor mu? Gidiyor. Kamyon kasalarından Yeni Cami güvercinlerine serper gibi fırlatılan tavuk parçalarını, pirinç poşetlerini, çocukları eze eze kapışan çaresiz insanlarımızı, çaresiz şekilde izliyor muyuz ekran başında? İzliyoruz. Sadaka toplumu olduk mu? Olduk. * İyi dinleyin o zaman… * Yukarıdaki “kalkınma”ydı. Aşağıdaki de “adalet…” * Sağlık Polikliniği’nde öğretmenlere taksicilere falan “yüzde 25 indirimli” hizmet veren CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı kusurlu bulundu, yargılanacak… Niye? Gelir kaybına neden olduğu için! kaynak: CHP kapatılsın! - Yılmaz ZDİL - İlk Kurşun Gazetesi
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! Öncelikle iyi Forumlar.. herseyden önce Haksizlik kimden, hangi taraftan gelirse gelsin karsiyim ve ezilen haksizliga ugrayan taraftan olmak ilklerim arasindadir. Yukarıdaki “kalkınma”ydı. Aşağıdaki de “adalet…” * Sağlık Polikliniği’nde öğretmenlere taksicilere falan “yüzde 25 indirimli” hizmet veren CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı kusurlu bulundu, yargılanacak… Niye? Gelir kaybına neden olduğu için! Kalkinma kisminda da söylenecek seyler var ama asagidaki " adalet" kismina takildim acikcasi Sebahat hanim.. Haberin asilsiz, yaniltici oldugu kanatindeyim sebebine gelince.. Bildigim kadari ile Poliklinikler Belediye yönetiminde, Devlet yönetiminde degiller. denetimindedirler.. Yani Sahsa aittir. o yüzden poliklinik denir aksi halde Saglik Ocagi denmez mi? yok ben hic devlete yada belediyeye ait bir poliklinik ne duydum ne gördüm. bir belediye baskani nasil fiyatlar üzerinde degisiklik hakki olabilir? plokliniklerin fiyatlarini belirleyici bir kurum yok mu? yoksa Poliklinik ismi gecen Belediye Baskanina mi ait ? aydinlatirsaniz sevinirim. saygilar
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! Alıntı:
yukarıdaki kalkınmayı es geçme bence ona takıl.
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! sorduklarima cevap verirsen onada takilcam merak buyurmayin sebahat hanim
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| | |
| | #5 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! Alıntı:
T.C Sağlık Bakanlığı | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! bir türlü mantigim kabul etmiyor. Belediyeler iftar cadirlari kurarak birilerine yemek dagitiyorlar bu masraflari kimler karsiliyor devletin kasasindan cikmiyomu bundan faydalanmiyan vatandaslarin haklarina saygisizlik deyilmi bunu belediye baskanlari ceplerinde ödesinler bakalim bu cadirlar birdah kuruluyormu. |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! Alıntı:
ayrica verdigin aciklama poliklinikle ve Muayene Ücretleri ilgili, Bildiri yapan belli kimlere yaptigi belli belediyelere yapilmamais yani.. o zaman bir belediye baskani fiyatlari 25 % indirme gibi bir yetkisi yok öyle degilmi? yani Devlete aitse Saglik bakanligi özel e aitse sahibi olan kisi fiyat belirliyor degil mi? Belediye baskani degil ... Bakiniz olaylari hep kendi acinizdan, tarafli oldugunuz noktadan bakarsaniz Objektif yaklasamazsiniz.. Ben diyorum ki yapilan yanlis kime yapilmissa, ve kimden yapilirsa yapilsin karsisindayim. ama olayi iktidar muhalefet gibi yansitilmasina karsiyim... bu toplumlari ayirici etkenlerden biridir digerlerini saymama suan gerek yok malumunuzdur sanirim. isterim ki saglik ücretkleri %50 insin hatta Bedava olsun.. insallah diyorum oda olur ama ne zaman Allah kerim.. Tarafli yaklasimdansa Tarafsiz yaklasmayi deneyelim..
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #8 | |
- bu birilerinden biri sizde olabilirsiniz. yemek alirken kimse kimseye sormuyor oruclumusun degilmisin ? kaldiki sorma ve elestirme hakki dahi yok ! ben isterim ki sadece ramazan da degil Her zaman bu türk imkanlar olsun, ama gönlüm isterki ilk önce ihtiyac sahiplerine.. Devlete ait bazi yerlerde verilen ickili ickisiz davetlerin parasida sizlerden cikmiyormu sayin kirmizigül o zaman onlarada söyleyecek bir sözünüz olmali degil mi?
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: CHP kapatılsın! Özel Poliklinikler ve devlete ait poliklinikler vardır.Devlet hastanelerinin bina yetersizliği durumunda açılır.Ayrıca belediye tarafından işletilen sağlık merkezleride vardır.Nasıl özel poliklinikler indirim ve kampanya hakkına sahiplerse belediye tarafından işletilen sağlık merkezleride bu tür kampanyalar yapabilirler .Kurumu işleten kar payını belirleme hakkına sahiptir. Belediye İftar çadırlarına gelince;yapmayın arkadaşlar ihtiyacı olan yada olmayan ,tutan yada tutmayan,o an yolda olan,parası olmayan vs.zor durumda olan kişilerin yediği yemek bence kimseyi rahatsız etmemeli.İyi ki var çadırlar.Bu çadırlar benim bildiğim kadarıyla ( iştirakimiz sebebiyle biliyorum) belediyenin esnaf ve sanatkarlardan ramazan ayında toplanan bağışlar ve yardımlarla yapılıyor.Yemek sektöründeki firmalar ürünlerini,esnaf parasını gibi ortak bir imece ile yapılıyor.Yardımlar İftar çadırı adı altında makbuzla yapılıyor.Ve katılımı olan kişilere harcamalar ibraz ediliyor.Hatta işlerde katılımcılara yardımcı olmaları sağlanıyor. Muhakkak usulüyle yapmayanlar mevcuttur.Bunu da bu mübarek ayda Allah'a havale etmekten başka çaremizde yok.O çıkarır nasılsa o kişiden ve inanın çıkıyorda.Bunu yapan şu bu parti değil önce insanlığından yapmamalı. Buyrun sizde gelin iftar çadırına birliği beraberliği ve hayatı görmek için,maneviyat önemlidir. |
| | |
| | #10 | |
Sayin Meys kardesim, yapmis oldugun acilklama gerek Poliklinik konusunda beni yeterince ikna etmistir. daha dogrusu bilgi dagarcigimi genisletmistir. Tesekkür ederim.. ozaman yukarida bahsi gecen sahsa acilan dava kesinlikle yanlistir. dava acilmissa demek ki bazi cikar cevrelerin isine gelmiyor ve her zaman dedigim gibi su parti bu futbol takimi vs gibi gruplandirma yada siniflandirmalarda haksizligin kimden gelirse gelsin karsisinda oldugumu tekrar belirtmek isterim.. Tarafli olmak, Hakli olani görmemeye, yani görme özürlü olmamiza sebep teskil eder. bu da su demek olur Hakli olan sevmedigimiz, yada siyasi ve kisisel görüsüne saygi duymadan insani duygulardan uzak yapilan bir yargidir sahsimca. iftar cadiri konusunda da size noktaniza kadar katiliyorum ! Temiz Toplum, ve Temiz Bir Türkiye icin.. Tarafliliga SON !
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |