FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Köşe Yazarları (alıntı)

Beni Tanıdınız mı?

GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Beni Tanıdınız mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beni Tanıdınız mı? Ben, “Ulu Tanrı! Namussuz bir tek Türk yaratacağına, dünyayı yık daha iyi” nidasıyla haykıran atanız Oğuz Han’ım. Yolunuzdan şaşmayın diye anıtlar diktiren Bilge Kağan’ım Özgürlük uğruna kırk ..."

Seçenekler Stil
Alt 28-08-2008, 01:52 PM   #1
Uye

sebahat35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her an herşey değişebilir.

Blog Mesajları: 2
sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor
Beni Tanıdınız mı?

Beni Tanıdınız mı?

Ben, “Ulu Tanrı! Namussuz bir tek Türk yaratacağına, dünyayı yık daha iyi”

nidasıyla haykıran atanız Oğuz Han’ım.

Yolunuzdan şaşmayın diye anıtlar diktiren Bilge Kağan’ım

Özgürlük uğruna kırk yiğit ile, koca Çin İmparatorluğuna hücum

eden Kürşad’ım .

Dilinizi iyi öğrenin , ona sahip çıkın maksdıyla eserler veren Kaşgarlı Mahmud’um.

Uğrunuza yüzbinlerce er’im ile Malazgirt’te cenk tutan Alparslan’ım.

Bir olun , büyük olun diye bir çadırdan yola çıkarak imparatorluk kuran Osman Bey’im.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." diyerek kanun çıkartan Karamanoğlu Mehmet Bey’im.

Sizler için dünyanın incisi İstanbul’u fetih eden ve peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) duasına mazhar olan Fatih Sultan Mehmed’ Han’ım.

Dünya’nın bir yakasında “dünya yuvarlaktır” dediği için insanlar katledilirken ,

Turan elinde özgürce Gök bilimi üzerine kitaplar yazan ve icatlar yapan Ali Kuşcu’yum

Ticareti hile olarak değil ; kardeşlik olarak gören ve yaşayan Ahi’leriz.

“Gene gel! gene gel! her ne isen gene gel! kafirsen, atese tapiyorsan, puta tapiyorsan da, gene gel, Bu bizim dergahimiz umutsuzluk dergahi degil, Yüz kere tövbeni bozmussan da gene gel!" sözlerinin sahibi Mevlana Celaleddin Rumi’yim.

“Bu dünya ol ahiretten içeri. Âşıkın yeri var kimseler bilmez.Yunus öldü diye sela verirler.
Ölen hayvan imiş, âşıklar ölmez. “ aşıklar aşığı Yunus Emre’yim.

"Dilde, fikirde,işte birlik" diye yola çıkarak , “Tercüman” gazetesini ve daha da önemlisi Türklük bilinicini size tekrar hatırlatan İsmail Gaspıralı’yım.

“Üç Tarzı Siyaset” isimli kitabımda Türkçülüğü telavuz eden , Türk Tarih Kurumu’nun kurucusu ve ilk başkanı olan Yusuf Akçura’yım.

'Peygamberin kabrinin bulundugu Medine'deki Turk Bayragini kendi elimle indiremem' diyerek kıtlıkta çekirge yiyen ama İngilize teslim olmayan Fahreddin Paşayım.

Ermenilerin ve onların işbirlikçilerinin iftirasına uğrayan, son sözleride , “Benim sevgili kardeşlerim, asil Türk Milletine çocuklarımı emanet ediyorum. Bu kahraman millet, elbette onlara bakacaktır. Allah, vatan ve milletimize z******* vermesin. Amin. Borcum var, servetim yok üç çocuğumu, millet uğruna yetim bırakıyorum. Yaşasın Millet...” olan

Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’im.

Maraş’ta Sütçü İmam,

Antep’te Şahin Beyim.

Yunanistan’da, “Ben bir Türk olduğum için hapse götürülüyorum. Eğer Türk olmak bir suç ise, burada tekrar ediyorum. Ben bir Türk‘üm ve öyle kalacağım. Bu mesajımla Batı Trakya azınlığına sesleniyorum ve Türk olduklarını unutmamalarını söylüyorum. Haklarımızı birgün mutlaka alacağız." diyen Dr. Sadık Ahmet’im.

"Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur.” sözlerinin sahibi , Cahar Dudayev’im.

Ben, dün Kars/Kağızman’da pkk ile mücadele ederken şehit olan Giresunlu Piyade Er Zülküf Tekir’im.

Son olarak;

Milleti uğruna yedi düvel ile savaşmış , parçalanmış bir imparatorluktan güçlü bir Cumhuriyet kurmuş olanım.

"Beni olaganüstü bir kisi olarak yorumlamayiniz. Dogusumdaki tek olaganüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir." ve

Ne mutlu Türküm diyene! diyerek seslendim size.

Ben Mustafa Kemal’im!

Peki ya siz ? Ya siz kimsiniz?

Tüm bunlara rağmen , Türk’lüğe,

hakaretin önünü açanlarmısınız yoksa….

Erdinç TEKER

kaynak: Beni Tanıdınızmı - TÜRK GÜNÜ - Blogcu
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 28-08-2008, 02:20 PM   #2
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: Beni Tanıdınız mı?

Evrim teorisi geldi gözümün önüne.Doğru olmadığına emin olduğum o teoriyi sanırım bizim tarihimizde geçirdiğimiz evrime benzetiyorum.Bizden bişey kalmamış sanki geriye,parmakla sayılacak kadar az kalmış bizi biz yapan değerler.
Vatanımızda dilimizde,dinimizde,değerlerimizde deforme olmuş.ÜZÜCÜ AMA ACI BİR GERÇEK BU.
Ve değerlerimiz yavaş yavaş alınıyor elimizden,zorla değil üstelik şeytan zekasıyla sinsice ve yavaş yavaş.Aile yapımıza bakın mesela,dine bakışımıza,toprağımızın parsel parsel satılmasına,boğazlarımızın yol geçen hanı olmasına.İnsanı insan yapan güvene,onur,şeref,bağlılık,namus anlayışımızın ne şekle geldiğine.İnsan canını yoka saymamıza,komşu hakkı ,kul hakkı,yetim hakkı anlayışımıza.Komşuya verdiğimiz değere,yardımseverliğimize ,nereye gidiyoruz elimizden neden kayıp gidiyor bu güzellikler.
Geçmişimizde bize örnek olan büyüklerimiz kalkıp gelse yüzümüze tükürmez bile,bize bunu bile layık görmez.Şahsi özgürlüklerimiz adına yaptığımız gerginlikleri,özgürlüğümüz için hayatını veren şehitlerimize nasıl açıklayacağız.

Tatildeyken Danimarka'da yaşayan aslen Sivas'lı bir çiftle tanıştım.Bana sordukları şu oldu.Bu barlardaki gençlik kimi neden taklit ediyor.Özenti neden bu kadar fazla.Ve neden hiç biri eğitimli değil.Yabancılar ile konuşmaya çalışmak için uyduruk yabancı dilleri onları gülünç hale getiriyor.Genel kültür sıfır,kendilerini tanıtmaktan acizler.Bildikleri tek şey içmek ve sabaha kadar sözüm ona tepinerek eğlenmek.Hiç birinin doğru dürüst işi yok.Hatta çalışanları küçümsüyorlar ama bilmiyorlarki onlar hiçe sayılıyorlar.
Orada doğmuş büyümüşler,türkçeyi çok güzel konuşan ve değerlerini kaybetmemiş nadir insanlardan.Çünkü onları yetiştirende Türkiye'de o zamanda nadir görünen eğitimli insanlardan.
Varın siz düşünün atalarımızın kemikleri nasıl sızlamasın.
Dünya yuvarlak diye adam asanların şimdi bize nasıl baktıklarına ve hangi kesimin evrimde geliştiğine karar verin
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-08-2008, 02:35 PM   #3
Uye

sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evrim teorisi geldi gözümün önüne.Doğru olmadığına emin olduğum o teoriyi sanırım bizim tarihimizde geçirdiğimiz evrime benzetiyorum.Bizden bişey kalmamış sanki geriye,parmakla sayılacak kadar az kalmış bizi biz yapan değerler.
Vatanımızda dilimizde,dinimizde,değerlerimizde deforme olmuş.ÜZÜCÜ AMA ACI BİR GERÇEK BU.
Ve değerlerimiz yavaş yavaş alınıyor elimizden,zorla değil üstelik şeytan zekasıyla sinsice ve yavaş yavaş.Aile yapımıza bakın mesela,dine bakışımıza,toprağımızın parsel parsel satılmasına,boğazlarımızın yol geçen hanı olmasına.İnsanı insan yapan güvene,onur,şeref,bağlılık,namus anlayışımızın ne şekle geldiğine.İnsan canını yoka saymamıza,komşu hakkı ,kul hakkı,yetim hakkı anlayışımıza.Komşuya verdiğimiz değere,yardımseverliğimize ,nereye gidiyoruz elimizden neden kayıp gidiyor bu güzellikler.
Geçmişimizde bize örnek olan büyüklerimiz kalkıp gelse yüzümüze tükürmez bile,bize bunu bile layık görmez.Şahsi özgürlüklerimiz adına yaptığımız gerginlikleri,özgürlüğümüz için hayatını veren şehitlerimize nasıl açıklayacağız.

Tatildeyken Danimarka'da yaşayan aslen Sivas'lı bir çiftle tanıştım.Bana sordukları şu oldu.Bu barlardaki gençlik kimi neden taklit ediyor.Özenti neden bu kadar fazla.Ve neden hiç biri eğitimli değil.Yabancılar ile konuşmaya çalışmak için uyduruk yabancı dilleri onları gülünç hale getiriyor.Genel kültür sıfır,kendilerini tanıtmaktan acizler.Bildikleri tek şey içmek ve sabaha kadar sözüm ona tepinerek eğlenmek.Hiç birinin doğru dürüst işi yok.Hatta çalışanları küçümsüyorlar ama bilmiyorlarki onlar hiçe sayılıyorlar.
Orada doğmuş büyümüşler,türkçeyi çok güzel konuşan ve değerlerini kaybetmemiş nadir insanlardan.Çünkü onları yetiştirende Türkiye'de o zamanda nadir görünen eğitimli insanlardan.
Varın siz düşünün atalarımızın kemikleri nasıl sızlamasın.
Dünya yuvarlak diye adam asanların şimdi bize nasıl baktıklarına ve hangi kesimin evrimde geliştiğine karar verin
haklısınız
ancak benim evrim teorisi hakkında herhangi birşey söylemek gibi niyetim yok, cünkü o konunda yeterli bilgiye sahip değilim. ve o konuda da araştrıma yapacak vaktim de malesef yok. şu şekildle veya bu şekilde yaradılış konuları beni aşıyor ve de tıkanma noktasına geliyorum. türk kültürümüzün deforme olduğu görüşüne katılıyorum. ancak bizler rtük denen siteye girip kaçımız bu deforme eden magazin programlarını kabadayı dizilerini ana haber bültenlerini cığırtkan kadın programlarını şikayet ediyoruz?
ben şikayet ediyorum ancak benim şikayetim yeterli olmuyor demek ki.

gözlerine soka soka bunları yayından kaldırtmamız gerekir.
rtuk şikayet sitesi, şilkayet birimi = Radyo Televizyon Üst Kurulu
Alt 28-08-2008, 02:45 PM   #4
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Emin olun rahatsız oluyorum en az sizin kadar ve gerekli yerlere başvuruyorum.Keşke sesim daha yükseklere çıkabilse.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-08-2008, 03:10 PM   #5
Uye

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Emin olun rahatsız oluyorum en az sizin kadar ve gerekli yerlere başvuruyorum.Keşke sesim daha yükseklere çıkabilse.
sesimizin çoğalması dileği ile.

Etiketler
beni tanidiniz mi

Seçenekler
Stil