![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "YURT'sever" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr Yurt’sever... Kaçak Kuran kursu çöküp, henüz bebe çağındaki kız çocuklarımız can verdiğinde, hani sanki bu tür tarikat yuvalarından hiç haberimiz yokmuş gibi davranıp, evlatlarımızı devletin gözü önünde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YURT'sever Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr Yurt’sever... Kaçak Kuran kursu çöküp, henüz bebe çağındaki kız çocuklarımız can verdiğinde, hani sanki bu tür tarikat yuvalarından hiç haberimiz yokmuş gibi davranıp, evlatlarımızı devletin gözü önünde takunyalılara teslim ettiğimizi ilk kez duyuyormuş gibi yapmıştık ya... Hadi gelin, gene, bilmiyormuş gibi yapacağımız bir başka eğitim felaketini konuşalım bugün. * Şu anda, onbinlerce üniversite öğrencisi barınacak yurt arıyor; yok... Yaşadığı şehrin dışında üniversite kazanan çocuklarımız, devletin kapısını çalıyor, "dolu" cevabını alıyor. Ev tutmaya kalksa, çoğunun kiraya parası yetmiyor. Parası yetse, Anadolu’nun pek çok şehrinde öğrenciye ev verilmiyor. * Ne yapacak bu çocuklar? Tarikatlar yapışıyor... * 1.5 milyon öğrenciyi barındırmak zorunda olduklarını, yarısını barındıramadıklarını, bizzat, devletin yurt kurumunun en yetkili kişisi söylüyor... Özel yurt sayısı ise, pıtrak gibi, 3 bini aştı! * Devlet, öğrenci sayısını arttırıyor. Yurt yapmıyor. Alenen, tarikatların kucağına itiyor. Git orda kal... Beğenmiyorsan, parkta yat! * Pekiii... Bebe çağındaki kız çocuklarımız kaçak yurtlarda can verirken, üniversite öğrencilerimiz mecburen takkeyi türbanı takıp, yastığı yorganı tarikat yuvalarına sererken, bu pazartesi günü, hem üniversite kayıtları, hem de bebe sınıflarının öğretim yılı başlarken... Milli Eğitim Bakanımız ne yapıyor? * Sordurdum... İran’a gitmiş. * Mollaların milli eğitim konusunda bize öğreteceği çok şey var herhalde ki, oraya gitmiş HÜRRİYET - TÜRKİYE'NİN AÇILIŞ SAYFASI
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 418 Rep: 41661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YURT'sever ben sadece kendımın tanık oldugu olayı soyleyecegım..benım evımın yakınında bır anadolu lısesı var..ve oglumun gırdıgı sene puanı tutuyordu yuzdelık hesabıyla cok emındık gırecegıne..lısteler geldıgınde şok olduk o degılde 5. tercıhı olmustu..neden mı ..gırmeyı cok ıstedıgımız anadolu lısesı yurdun cesıtlı yerlerınden gelen cocuklarla dolmustu.puanları bır anda tavan yapmıstı.kımler nerden geldı bu cocuklar ta nerelerden kalkıp.daha sonra aratırdıgımda bu okulda egıtım goren cocukların %90 nının yurtlarda kaldıgını ögrendım..ustelık hepsı aynı servıslerle gelıyor ve yurt bu cocuklardan 5 kurus para talep etmıyor..kım bunlar ben yazmıyorum sız anladınız
__________________ Eftelya |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YURT'sever Ve işte bundan sonra sorgulamak yersiz oluyor, ne oluyor Cumhuriyete , ne oluyor Cumhuriyet çocuklarına.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YURT'sever milli eğitim bakanının iranda işi ne? dışişleri bakanı cumhurbaşkanı başbakan tamamda hadi buyur karanlığa küfretme de ışık yak, hadi yak yakabilirsen.
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |