FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Köşe Yazarları (alıntı)

‘Bursa Nutku’ uydurma

GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "‘Bursa Nutku’ uydurma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Asker77 ´isimli üyeden Alıntı Burada yine ayni seyi görüyorum, Grupculuk hangi yönetici tarafindan editlenerek hakaret babinda alindigi ise anlasilir gibi degil yazdigim kelime KÖRSÜNÜZ yerine yazilan kelime GÖREMiYORSUNUZ simdi ..."

Seçenekler Stil
Alt 26-08-2008, 02:17 AM   #51
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma

Alıntı:
Asker77´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada yine ayni seyi görüyorum, Grupculuk hangi yönetici tarafindan editlenerek hakaret babinda alindigi ise anlasilir gibi degil

yazdigim kelime KÖRSÜNÜZ yerine yazilan kelime GÖREMiYORSUNUZ

simdi KÖRSÜNÜZ kelimesi eger bir hakaretse Editleyen yöneticiyede aynisini söylüyorum
Neden? Cünkü Forumda eski üyeyi yeni üyeye karsi üstün tuttugu icin,
yani ben yöneticiyim falan üye daha eski ve ayni düsüncedeyim (belki) olsun olmasin sanki yazim icinde küfür, saldiri, tahrik edici unsurlar var...

Eger birisine körsünüz demek hakaretse, Körlere karsi siz körmüsünüz demek SÖVMEKTEN beter olsa gerek

Alıntı:
Eger birisine körsünüz demek hakaretse, Körlere karsi siz körmüsünüz demek SÖVMEKTEN beter olsa gerek
Aynen hakarettir, Onun için bu kişilere görme özürlü deniliyor

Alıntı:
Sen Körsün
gercekleri göremiyorsun
İki kelime arasındaki farkı göremiyorsan sende görme özürlüsün

Not: bu forumda üyelere yöneticilerin uygulamalarını eleştirme , sorgulama hakkı verilmemiştir, yeni oldugunu bilmediğini varsayıp bir kez hatırlatma gereği duydum:( Lütfen! forum kurallarını okuyalım.
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 26-08-2008, 02:38 AM   #52
Banned
iNSAN OLMANIN AYRICALIGI, KARSISINDAKiNi iNSAN OLARAK GÖRMEKTiR

Asker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoş

son olarak sunu acik sözlülükle dile getirmek isterim ki amacim, kinamak, kirmak, kücük düsürmek, hakaret etmek kesinlikle degildir. ve bu niyetle siteye üye olmadim tevafuktur ki php script ararken bu konu gözüme carpti nacizane düsüncelerimi arz ettim.. tipki digerleri gibi..

bu konudaki yazima son vermeden önce yine nacizane Türkiyemiz üzerinde yapmis oldugum gözlemimi arz edip bundan sonra cevap yazmayacagim.

Türkiyenin neresinde olursaniz olun durum hep aynidir. Örnekleyecek olursam.

Tükiye Babakanini secer halkin 47 % oyu ile iktidar olur karalama kampanyalari ile kapatma davalari ile önünü kesmeye calisirsiniz bu nedemek 47% oy benim icin hictir
hani bir salak manken TV de demisti ya dagdaki cobanla benim oyum nasil bir olur.
dagdaki coban nebilir secimi, secmeni

Ama coban olmak podyumda yürümeye benzemez!
Eger bu oran deger bir parti adina olsaydi, buna benzer cevap alinsaydi sizin tepkiniz ne olurdu ?

yasadigim bir olayi kisaca yazmak isterim:
kahvede oturuyoruz, bu yasadigimiz son secim aksami sonuclar aciklaniyor.
AKP yine kazandi yanimda oturan CHP li bir arkada söyle dedi
(küfürleri yazmiyorum) yine bunlar geldi yine kendi cevrelerine is verirler, kendi kasalarini doldurur bu islamcilar....
aradan yarim saat gecti bu sahis yine söyle dedi; eger bizimkiler basa gelseydi falanca yerdeki baskan tanidik olur isimiz hallederdi o yerde ise 100% girerdim..
gülermisin aglarmisin.
Burada olay AKP - CHP olayi degil millet olarak nasil SIG baktigimizdir bu örnekleri Karsi taraftanda verilir iste ben her ikisinede karsiyim.. secimle gelen bir Türkiye Basbakanina sövmek karsi taraftakilerini rahatsiz etmez ama kendilerine edilen küfür agirlarina gider..

Arabayla gidiyorsunuz polis durdurur, ehliyet ruhsat ?
Söför derki sen benim dayimin kim oldugunu biliyormusun?
Poliste ben degilim diyecek degilya :-)

Mahkemesi olur bir baskasinin falanci savsi filanci hakim bizim köylü sözümüz gecer hallederiz der....

Tapu müdürü Amcamin haniminin kardesi olur hallederiz birde bir kac YTL verdikmi tamamdir ya dert ettigin seye bak..

örnegi biraz daha sadelestireyim isterim.

birisi galatasarayli digeri Fenerli sanki bir birlerinin babalarini vurmuslar KAN davasi var aralarinda yani aralarindan güvenlik gücleri olmasa bir birlerinin etlerini cig cig yiyecekler.
( bu A takim B takim olur sadece örnektir)
halbuki en samimi arkadasi belki karsi takim taraftari, belki sevgilisi o an düsünmez neden?

Biraz daha basitlestireyim;

Ayni mahalledesiniz komsusunuz ya giyimi, ya konusmasi, ya inanci, yada fikir uyusmazliginiz var baska komsularla tabi bu kendi fikriniz ve düsüncelerinizle uzlasanla onu cekistirir, ittifak eder onu dislarsiniz.

Okulda iste yine ayni sey ayse, fatma, ali , veli farketmez gürüsünüz farkliniz, giyim tarziniz, yasam tarziniz hemen duvar örülür. birde bas örtüsü varsa yada tam tersi Atatürkcü ise Ataist ise tamam.

Aslinda daha cok aciklayici örnekler vermek isterim örnek vermeye gerekte yok olaylari bire bir yasiyoruz hepimiz, hangi siyasi görüse sahipsek, hangi futbol taraftari isek, hangi mahallede yasiyorsak, ve sosyal hayatimizi nerede geciriyorsak...
Sorunlar hep ayni ya cözüm..

ille anlasmak icin birbirimizi kilictanmi gecirmeliyiz!

Kisi birey olarak karakteri ile karsimda durur, fikri, siyasi düsüncesi, yada taraftar oldugu kulüp ile degil. ozaman karsimizdaki ne olursa olsun kimden olursa olsun, saldirmaktansa dislamaktansa kucak acmak sorunlari cözmedeki anahtardir.

Bu hangi taraftan olursa olsun ister dinci, ister kemalist ister fenerli ister cimbomlu... vs. gibi..

ben sadece burada Atatürkcülerin dincilere karsi sert tutumlarini degil, bazi sayfalarda dincilerinde Atatürkcülere karsi tutumlarini gördüm kinadim ve kinamaya devam edecegim..

Benim görüsümde olmayan Benden degildir mantigi Ne insanliga, Ne akla, mantiga ne Dine sigmaz

TÜRKiYEDE YASAYAN BiZLER iYLiGiDE KÖTÜLÜGÜDE BiZ KENDiMiZ YAPARIZ...
BAS YARACAK TAS UZAKTAN GELMEZ DER ATALARIMIZ...

Ne sürücünün diger bir sürücüye yada yaya olana, nede yayanin sürücülere tahammülü var..

Bizim eksik yanimiz insanca davranamamiz, tahammül edememiz, haksizken susamamamiz, karsi taraf hakli olsa bile YAG gibi üste cikma egomuz...

biz birbirimize saygi göstermedikce bu ülkede bir BOK olmaz...

Kisilerin yaptiklari gözardi edilemez ama yaptiklarindan dolayida elestirilmez yada TANRI lastirilamaz..

selam ve dua ile
Asker77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-08-2008, 02:48 AM   #53
Banned
iNSAN OLMANIN AYRICALIGI, KARSISINDAKiNi iNSAN OLARAK GÖRMEKTiR

Asker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoşAsker77 sadece gerçekten hoş

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen hakarettir, Onun için bu kişilere görme özürlü deniliyor

İki kelime arasındaki farkı göremiyorsan sende görme özürlüsün

Not: bu forumda üyelere yöneticilerin uygulamalarını eleştirme , sorgulama hakkı verilmemiştir, yeni oldugunu bilmediğini varsayıp bir kez hatırlatma gereği duydum:( Lütfen! forum kurallarını okuyalım.
sayin Yüksel arkadasim olaylari kisilestirmek hic istemem,
Körsünüz demek hakaretse o zaman arkadas icinde söylenen " Amma özürlüsün " gibi söylemler hakarettir, veya siz öyle aglilamiyorsaniz baska..

ayrica bord un yöneticilerinin elestirilemez gibi bir üstünlügü olmasi bir paylasim, tartisma platformuna yakismayacak bir yaklasim olarak görüyorum.

eger ayni düsünceniz devam ediyorsa benim icin sizde Özürlüsünüz !
Asker77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-08-2008, 03:00 AM   #54
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
Asker77´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayin Yüksel arkadasim olaylari kisilestirmek hic istemem,
Körsünüz demek hakaretse o zaman arkadas icinde söylenen " Amma özürlüsün " gibi söylemler hakarettir, veya siz öyle aglilamiyorsaniz baska..

ayrica bord un yöneticilerinin elestirilemez gibi bir üstünlügü olmasi bir paylasim, tartisma platformuna yakismayacak bir yaklasim olarak görüyorum.

eger ayni düsünceniz devam ediyorsa benim icin sizde Özürlüsünüz !
Biz başka forumlar gibi sağa sola,baska sitelere ilan verip yonetici toplamıyoruz, Supermeydan forumlarının tümünde yonetici olabilmek için üyeler 1 yılını veriyorlar Dolayısıyla 2 gün once kayıt olan bir kişinin onları eleştiri hakkı hiç yok:(

FORUM KURALLARI 11. MADDE
SÜRESİZ UZAKLAŞTIRILDINIZ
Alt 26-08-2008, 09:27 AM   #55
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 12
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor

bir cok gündemleri carpitarak birileri belgelere inammaz birileri devrimleri kabul etmez
yapilan devrimler ortadadir neden bukadar inkarci bir milletiz. Layik ve egemen Türkiye
cuhuriyetin"nin saslarina uygun yasamak varken. Hala anlamadinizmi disarda nekadar
dost devletler var.
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil