![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "‘Bursa Nutku’ uydurma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Asker77 ´isimli üyeden Alıntı Burada yine ayni seyi görüyorum, Grupculuk hangi yönetici tarafindan editlenerek hakaret babinda alindigi ise anlasilir gibi degil yazdigim kelime KÖRSÜNÜZ yerine yazilan kelime GÖREMiYORSUNUZ simdi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 | |||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Not: bu forumda üyelere yöneticilerin uygulamalarını eleştirme , sorgulama hakkı verilmemiştir, yeni oldugunu bilmediğini varsayıp bir kez hatırlatma gereği duydum:( Lütfen! forum kurallarını okuyalım.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |||
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: BAFRA / SAMSUN
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 360 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma son olarak sunu acik sözlülükle dile getirmek isterim ki amacim, kinamak, kirmak, kücük düsürmek, hakaret etmek kesinlikle degildir. ve bu niyetle siteye üye olmadim tevafuktur ki php script ararken bu konu gözüme carpti nacizane düsüncelerimi arz ettim.. tipki digerleri gibi.. bu konudaki yazima son vermeden önce yine nacizane Türkiyemiz üzerinde yapmis oldugum gözlemimi arz edip bundan sonra cevap yazmayacagim. Türkiyenin neresinde olursaniz olun durum hep aynidir. Örnekleyecek olursam. Tükiye Babakanini secer halkin 47 % oyu ile iktidar olur karalama kampanyalari ile kapatma davalari ile önünü kesmeye calisirsiniz bu nedemek 47% oy benim icin hictir hani bir salak manken TV de demisti ya dagdaki cobanla benim oyum nasil bir olur. dagdaki coban nebilir secimi, secmeni Ama coban olmak podyumda yürümeye benzemez! Eger bu oran deger bir parti adina olsaydi, buna benzer cevap alinsaydi sizin tepkiniz ne olurdu ? yasadigim bir olayi kisaca yazmak isterim: kahvede oturuyoruz, bu yasadigimiz son secim aksami sonuclar aciklaniyor. AKP yine kazandi yanimda oturan CHP li bir arkada söyle dedi (küfürleri yazmiyorum) yine bunlar geldi yine kendi cevrelerine is verirler, kendi kasalarini doldurur bu islamcilar.... aradan yarim saat gecti bu sahis yine söyle dedi; eger bizimkiler basa gelseydi falanca yerdeki baskan tanidik olur isimiz hallederdi o yerde ise 100% girerdim.. gülermisin aglarmisin. Burada olay AKP - CHP olayi degil millet olarak nasil SIG baktigimizdir bu örnekleri Karsi taraftanda verilir iste ben her ikisinede karsiyim.. secimle gelen bir Türkiye Basbakanina sövmek karsi taraftakilerini rahatsiz etmez ama kendilerine edilen küfür agirlarina gider.. Arabayla gidiyorsunuz polis durdurur, ehliyet ruhsat ? Söför derki sen benim dayimin kim oldugunu biliyormusun? Poliste ben degilim diyecek degilya :-) Mahkemesi olur bir baskasinin falanci savsi filanci hakim bizim köylü sözümüz gecer hallederiz der.... Tapu müdürü Amcamin haniminin kardesi olur hallederiz birde bir kac YTL verdikmi tamamdir ya dert ettigin seye bak.. örnegi biraz daha sadelestireyim isterim. birisi galatasarayli digeri Fenerli sanki bir birlerinin babalarini vurmuslar KAN davasi var aralarinda yani aralarindan güvenlik gücleri olmasa bir birlerinin etlerini cig cig yiyecekler. ( bu A takim B takim olur sadece örnektir) halbuki en samimi arkadasi belki karsi takim taraftari, belki sevgilisi o an düsünmez neden? Biraz daha basitlestireyim; Ayni mahalledesiniz komsusunuz ya giyimi, ya konusmasi, ya inanci, yada fikir uyusmazliginiz var baska komsularla tabi bu kendi fikriniz ve düsüncelerinizle uzlasanla onu cekistirir, ittifak eder onu dislarsiniz. Okulda iste yine ayni sey ayse, fatma, ali , veli farketmez gürüsünüz farkliniz, giyim tarziniz, yasam tarziniz hemen duvar örülür. birde bas örtüsü varsa yada tam tersi Atatürkcü ise Ataist ise tamam. Aslinda daha cok aciklayici örnekler vermek isterim örnek vermeye gerekte yok olaylari bire bir yasiyoruz hepimiz, hangi siyasi görüse sahipsek, hangi futbol taraftari isek, hangi mahallede yasiyorsak, ve sosyal hayatimizi nerede geciriyorsak... Sorunlar hep ayni ya cözüm.. ille anlasmak icin birbirimizi kilictanmi gecirmeliyiz! Kisi birey olarak karakteri ile karsimda durur, fikri, siyasi düsüncesi, yada taraftar oldugu kulüp ile degil. ozaman karsimizdaki ne olursa olsun kimden olursa olsun, saldirmaktansa dislamaktansa kucak acmak sorunlari cözmedeki anahtardir. Bu hangi taraftan olursa olsun ister dinci, ister kemalist ister fenerli ister cimbomlu... vs. gibi.. ben sadece burada Atatürkcülerin dincilere karsi sert tutumlarini degil, bazi sayfalarda dincilerinde Atatürkcülere karsi tutumlarini gördüm kinadim ve kinamaya devam edecegim.. Benim görüsümde olmayan Benden degildir mantigi Ne insanliga, Ne akla, mantiga ne Dine sigmaz TÜRKiYEDE YASAYAN BiZLER iYLiGiDE KÖTÜLÜGÜDE BiZ KENDiMiZ YAPARIZ... BAS YARACAK TAS UZAKTAN GELMEZ DER ATALARIMIZ... Ne sürücünün diger bir sürücüye yada yaya olana, nede yayanin sürücülere tahammülü var.. Bizim eksik yanimiz insanca davranamamiz, tahammül edememiz, haksizken susamamamiz, karsi taraf hakli olsa bile YAG gibi üste cikma egomuz... biz birbirimize saygi göstermedikce bu ülkede bir BOK olmaz... Kisilerin yaptiklari gözardi edilemez ama yaptiklarindan dolayida elestirilmez yada TANRI lastirilamaz.. selam ve dua ile |
| | |
| | #53 | |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: BAFRA / SAMSUN
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 360 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma Alıntı:
Körsünüz demek hakaretse o zaman arkadas icinde söylenen " Amma özürlüsün " gibi söylemler hakarettir, veya siz öyle aglilamiyorsaniz baska.. ayrica bord un yöneticilerinin elestirilemez gibi bir üstünlügü olmasi bir paylasim, tartisma platformuna yakismayacak bir yaklasim olarak görüyorum. eger ayni düsünceniz devam ediyorsa benim icin sizde Özürlüsünüz ! | |
| | |
| | #54 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma Alıntı:
FORUM KURALLARI 11. MADDE SÜRESİZ UZAKLAŞTIRILDINIZ
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #55 |
| Uye ![]() | Cevap: ‘Bursa Nutku’ uydurma bir cok gündemleri carpitarak birileri belgelere inammaz birileri devrimleri kabul etmez yapilan devrimler ortadadir neden bukadar inkarci bir milletiz. Layik ve egemen Türkiye cuhuriyetin"nin saslarina uygun yasamak varken. Hala anlamadinizmi disarda nekadar dost devletler var. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |