![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Hoca, Uçkur ve Para!" başlıklı konu görüntüleniyor, "dunyada sunu unutmayin Koku ermeni ve rum olanlar politika ve siyasette basarilidir batida da boyle .dunyanin hemen her yonunde. yahudiler bile siyaseti bu irklardan ogrenmistir.ancak kendi inanclari yahudilere politika yapmayi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! dunyada sunu unutmayin Koku ermeni ve rum olanlar politika ve siyasette basarilidir batida da boyle .dunyanin hemen her yonunde. yahudiler bile siyaseti bu irklardan ogrenmistir.ancak kendi inanclari yahudilere politika yapmayi yasaklar. 10 emirden bir tanesi Allahin adini bos yere anmayacaksin bu bir yahudiyi siyaset yapmaya durdurur, ancak,... baskasini kullanmayi engellemez |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! Magazin köşelerinde Yaşar Nuri ve Ali özdemir gibilerine rastlanılıyor.... Peki ; Necip fazıl ..... ve Fetullah hoca yı oralarda göreniniz varmı.. Olmadığı için halk nezdinde değerleri farklı oluyor.... Ha kimileri sever .. Kimileri sevmez... Bir kardeşimin dediği gibi; Sevgide ÖZGÜRLÜK, Saygıda MECBURİYET vardır. |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 9025 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! Hatasız insan olmaz... Sıradan insanların hata yapabileceği gibi, Hoca da olsa, alim de olsa hata yapabilir. Ya ayarı bozuksa... Zaten ayarı bozuklardan hoca olmaz. Ayarı bozuk olan insanlar da, sağlıklı eleştiri ve makale yazamaz... Bana göre bu makalenin ayarı bozuk !... Hedefi ve gayesi bozuk olan insanların "ayar" yerine "parçalama" gayretleri öne çıkar. Bu makale de onlardan biri... |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! Beni şaşırtan ben Yaşar hoca acaba ne zaman ergenokon olayına dahil edilecek diyordum. Ama başka bir olay gündeme düştü. Valla şaşırdım desem yalan olur hiç şaşırmadım çünkü...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! Adimda ALLAHIN adini kullananlardan kurkmali butunriya karliklar ALLAHIN arkasina yaginarak yapiyorlar nuri hoca baskalarinin menfaatlrini parcaliyorsa doguda bir coklari dört ve üc kadinla evli olanlar var binlar nicin güdemde deyil. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hoca, Uçkur ve Para! yaşar nuri denen kişinin hoca kelimesi ile birlikte anılması yanlıştır..yaptıkları ortadadır..ozel hayat dıyorlarsa o zaman ozel hayatını yasasın.kımseye akıl vermeye kalkmasın.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |