![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Biz geri kalmışız..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Biz geri kalmışız… “Vatan toprağı kutsaldır. Satılamaz” derken meğerse biz geri kalmışız… Öyle diyor bazıları… Bu topraklarda Türk medeniyeti yaşayıp büyüsün diye uğraşıp didinenler , taş üstüne taş koyanlar hep ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz geri kalmışız... Biz geri kalmışız… “Vatan toprağı kutsaldır. Satılamaz” derken meğerse biz geri kalmışız… Öyle diyor bazıları… Bu topraklarda Türk medeniyeti yaşayıp büyüsün diye uğraşıp didinenler , taş üstüne taş koyanlar hep boşa uğraşmış(!) Atalarımız yok yere işini-gücünü bırakıp vatanı korumak için mücadele etmişler (!) Kitaplar boşuna yazılmış (!) Resimler hiçe çizilip, mısralar bir sonsuzluğa dökülmüş…. Oysaki doğrunun yolu Türkiye’de Türk’ü yok saymaktan geçiyormuş (!) Yerli üretimi yok etmek , Türkçe isim ve kelimeleri demode(!) saymak , “Türk’üm” diyeni faşist, “Türkçüyüm“ demeyi göze alanı ise terörist ilan etmek , Bu ülkede bir amentü halini almış… Yabancı sermayenin gelip, 3-4 yıllık kazancı ile sizin bir ömürde var ettiğiniz değeri sahiplenmesine göz yummak , göz göre göre dev marketlerin tüm esnafları bitirmesine ses çıkarmamak , iş ilanlarını geçtim ama reklamların bile İngilizce yayınlanmasını desteklemek, başka milletlerin oluşturduğu hedefleri benimsemek ve o istikamette politika belirlemek, meğerse çağdaşlık ve demokrasinin bir gereğiymiş (!) Tüm bu veriler gösteriyor ki “evet” biz geri kalmışız (!) Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik, Devrimcilik peşinde koşmak , bu idealler yolunda yürümek hataymış(!) “Taraf” olmak gerekiyormuş… Şimdi siz karar verin: Dünya bahçesinde kokusuyla , rengiyle özgün bir çiçek olup , “geri kalmış” olarak sıfatlandırılmak mı istersiniz ? yada klonlanmış bir botanik bitkisi gibi “Taraf” mı? Sizi bilmem ama ben hep örfü ile adeti ile güzel , Oğuz’dan gelip günümüz dünyasını uzanan bir Türk yolunda yolcu olmayı seçtim Yani onların deyimi ile “geri kalmış” ... Herkese de tavsiye ederim Yaşam özünüz ile yani sizinle güzel… Erdinç TEKER kaynak: TÜRK GÜNÜ - Blogcu
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| turk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |